Malutki chyba nie, ale za to królowa matka - ta na kiju - ma pąk! aż jeden pąkAdam S. pisze:Martynko Szkoda , że Twój Hibcio jeszcze nie zakwitł , na pewno to zrobi niedługo.
Za to na Twoim-moim wypatrzyłam chyba więcej pączuszków
Malutki chyba nie, ale za to królowa matka - ta na kiju - ma pąk! aż jeden pąkAdam S. pisze:Martynko Szkoda , że Twój Hibcio jeszcze nie zakwitł , na pewno to zrobi niedługo.

Też jestem ciekawa jak sobie z nią radzisz.maribat pisze:Adam A może zapodasz foteczki pięknej Medinilli

A to kohlera jednaAdam S. pisze: Z mendinillą niestety okazało się , że nie ma pąków kwiatowych , a jedynie wypuszcza młode listki- oszukała mnie cho....a
![]()
![]()

Moim zdaniem też tak będzie.anetta pisze:Moim skromnym zdaniem to i tak super że puszcza listki bo wiadomo że pokochała Cię Adamku a z czasem na pewno zakwitnie

Adam S. pisze:Z mendinillą niestety okazało się , że nie ma pąków kwiatowych , a jedynie wypuszcza młode listki- oszukała mnie cho....a
![]()
Za szybko się
pochwaliłemNie wiem jak ją teraz zmusić aby ponownie zakwitła , kwiat jeden jaki był już opadł i teraz chciałbym , aby mnie jeszcze zaszczyciła swym kwieciem .