aleksandra odwazna pisze:Bożenko będę jechała na północ Polski 31.05 , myślę , że zahaczę o Inowrocław.Zrobimy wymianę.
Może jeszcze coś u mnie wypatrzysz
Bliżej wyjazdu podam Ci co mam w nadmiarze.
Olu - bardzo, bardzo dokładnie oglądałam oba zdjęcia bo nie mogłam uwierzyć że to ten sam wiąz
Korci mnie żeby coś sobie pociąć, uformować, pozaplatać itp. ale nie mam co
Wiosną tak dziabnęłam mojego starego berberysa że na razie ma tylko grube pnie ale już zaczął odbijać.
Olu. Bardzo ciekawie wygląda ten wiąz choć mnie ręka by drżała aby tak pociachać. Może dlatego, że dopiero zaczynam sadzić krzewy ozdobne. Ale miejsca przy okazji zrobiło się bardzo dużo.
Halinko nie wykluczone tylko jeszcze nie wiem kiedy.Adres zapisany , jak co, dam znać.
Mariolu może masz tamaryszek też ładnie wygląda przycięty na bonsai.
Krysiu jest bardzo dużo wolnego miejsca no i ścieżką można swobodnie przechodzić.
Po wczorajszym deszczu - wypogodziło się Oby nie zapeszyć
Dziś jadę do koleżanki pomóc jej w kwiaciarni , jestem ciekawa co przywiozła z giełdy kwiatowej.
Usłyszymy się póżnym wieczorem.Mamy imprezę u rodzinki 30 lecie ślubu
Olu, ładnie w tym Twoim ogródku i tak dużo pięknych roślin
Czekam na deszcz bo czysto sucho się robi ale taki jednodniowy, nie żeby zaraz padało przez tydzień.
Miłego dnia
Olu a u mnie tylko w nocy pokropiło...ciut,ciut
A teraz to nawet zaczyna się wypogadzać,deszczu już pewnie z tych chmur nie będzie
Miłej zabawy na imprezce
Olu u mnie dzisiaj na noc zapowiadają -5 ,cała folia w zniczach . Z daleka to wszystko wygląda jak 1 listopad na cmentarzu.Dzisiaj wiało jak cholera ,na prace polowe nie było dużych szans,więc miałam czas na opisanie twoich siewek pomidorów,w poniedziałek Ci je wyślę.Połowe moich koktajlowych zeżarły ślimaki bez domków.Tyle tego dziadostwa jest ,że szok Miłej niedzieli bez bólu głowy i wiosennego deszczyku życzę.
_oleander_ a masz jakieś zdjęcie kwitnących powojników bylinowych... ostatnio miałam już jednego w ręce ale przeczytałam, że się pokładają i płożą niepodpierane... czy na prawdę nie umieją stać? i ładnie zimują, rosną?
_oleander_ fajnie narcyziki się prezentują w tych kępach
na pewno też niesamowicie pachną...kiedyś było mnóstwo białych w sprzedaży , na ryneczku u babinek ( na sztuki)a w tym roku tylko żółte....ale one nie pachną