Gabrielu miło Ciebie gościć!

Cieszy mnie Twoja sympatyczna opinia o moich zdjęciach

Wiosna i u mnie przystopowała ,na działce nie bywam ale nie podejrzewam,że wiosna bardziej rozkręcona.. Zimnica,minusowe temperatury, rano za oknem bywa biało..Na noc znaczne minusy w prognozie ale w przyszłym tygodniu jednak wiosna ma przyjść! Będzie okazja do fotografowania!
Co do wawrzynka to mój osobisty produkt ukorzeniony z patyczka,rósł powolutku przez kilka lat...Teraz jest w pełnej krasie! Posadziłam go w półcieniu i ten mu przypasował chyba bo może być też w słońcu.Rośnie przy kranie z wodą i często mu "chlupnę" trochę wody bo to wyraźnie lubi.
Widzę,że staje się"modny" na forach bo wcześnie kwitnie i jest fotogeniczny...wpadaj częściej! Zapraszam!
Stasieńko fotosik i zdjęcia powróciły na swoje miejsce, awarie się zdarzają..Było trochę
zadymy ale i forumowicze mieli o czym pisać w wątkach...

Ślimaków powiem Ci było wiele tych oskorupionych, może ich teraz mróz jeszcze
wytłucze.. Liści ciemierników nie pozbyłam bo były ładne, zieleniutkie ale jakoś intuicja ,że jeszcze może być zimno mnie powstrzymała , czego na dzień dzisiejszy nie żałuję..

Życzonka miłe

odwzajemniam i dziękuję !
Lucynko fotosik chwilowo nawalił a ja sobie odpoczęłam i dałam
Wam odpocząć choć odwiedziny liczne
odfajkowałam 
..Zdjęć nowych nie mam bo na działce ostatnio nie bywam bo
zimnica nastała.. Nawet koło bloków na Osiedlu nie widzę zwiastunów,które zachęcałyby do odwiedzenia moich działkowych włości!Porównałam sobie dzisiaj zdjęcia z analogicznego okresu rok do tyłu..
niebo a ziemia, taka różnica.
Pomyślności i zdrowia
Lucynko!
Gosiu sympatyczna jesteś ale przesadzasz

! Wiosny u mnie jako takiej niewiele widać.. Fotki forumowiczek pokazują,że u mnie jeszcze do takich widoków daleko.. u mnie jakieś nieśmiałe początki ... Ale nic to,poczekamy wiosna
ponoć za rogiem...Ja też lubię sobie humor poprawiać roślinnymi zakupami więc Ciebie doskonale rozumiem!
christinkrysia Witam serdecznie po latach !

Miło, że znalazłaś chwilę i dla mnie!

Cieszę się, że podobają Ci się moje zdjęcia i dziękuję za uznanie!
Pozdrawiam niedzielnie!
Shalina dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa!
Martusiu 
mój gęsty , ładny ale zeszło mu parę lat do takiego wyglądu. Po kwitnieniu lekko przycinałam niektóre końcówki gałązek więc się zagęścił. Aż się boję ile strat będę miała u siebie na działce bo ja niczego nie okryłam poza jedynie asperą a na rabatach rozrzuciłam gałązki tui po cięciu... Rok temu straty miałam liczne mimo tej niby lekkiej zimy. A wiosna już tuż tuż!
A w domu wciąż kwitną
Bardzo dziękuję za liczne odwiedziny