Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Martuś udanego sezonu i zdrówka. Mam nadzieje że trochę sobie odpoczęłaś bo sezon już nie długo robota na nas czeka ;:306
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Masz rację za wiosną tęsknimy bardzo. Zima jeszcze na dobre nie zagościła, a my już chcemy takich kolorowych widoków.
I ja zachwycam się pierwiosnkami szczególnie ząbkowanymi. Czekam na więcej zdjęć.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Z Nowym Rokiem więcej czasu dla siebie Ci życzę, wtedy będziesz mogła z przyjemnością pobuszować w swoim ogrodzie. No i wszelkie choroby i zmartwienia niechaj omijają Cię szerokim łukiem, zbiory grzybowe były przynajmniej tak obfite jak w minionym sezonie. Wszystkiego Ci życzę w umiarze, ani zbyt dużo, ani zbyt mało. Tak w sam raz ;:138 Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuniu oglądam zdjęcia i powiem Ci że Twój ogród jest mi tak bliski jakbyś mieszkała parę domów dalej! Czekam jeszcze na sezon kwitnących piwonii wtedy jak w jednym roku Ty byłaś w sanatorium a rok temu ja to może w obecnym uda mi się zobaczyć nie parę, a dużo tych piękności :D Wiesz czego Ci jeszcze nie życzyłam....Żadnych saren w 2018 roku ;:306 Pozdrawiam i mocno całuję ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wieczorową porą ,rano było piękne słońce,ale wstałam późno i do ogrodu poszłam jak było już pochmurno ale dzielnie do zmroku pracowałam w ogrodzie i znowu 2 taczki wywiozłam odpadów ogrodowych ,więc jak widać moje prace postępują powolutku.

Tereniu,dziękuję ja też lubię wspomnienia ,jakoś inaczej widzę ten ogród ,dyń miałam dużo i jeszcze mam wątek sprzedażowy będzie później z pewnych przyczyn jeżeli będę mogła coś zrobić ,takie jest życie ,spotkania są super,mamy sporą grupkę i dość często się spotykamy jak nie u mnie to u dziewczynek ,zawsze możesz do nas dołączyć ,pozdrawiam gorąco i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,żeby problemów nie było a w ogródku cudowne kwiaty ;:168

Kasiu,dziękuję ,może w tym roku będzie więcej tych pierwiosnków jak ich myszki nie zjedzą bo w tamtym roku rozmnożyłam ,pozdrawiam i Cudownych chwil w Nowym Roku ;:196

Gosiu,ja też lubię wiosnę ,ale teraz taki czas na odpoczynek ,chociaż pogoda służy do prac w ogrodzie ,ale nie robię dużo naraz i trochę odpoczywam ,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ;:196

Aniu,pogoda taka wiosenna ,że u mnie zakwitł jeden pierwiosnek ,ale wspomnienia są rozgrzewające,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego życzę ,dużo zdrowia i radości z ogrodu :wit

Przemuś,oby Twoje życzenia się spełniły,dziękuję ,dopiero teraz odpoczywam ,chociaż i w ogrodzie ciut ciut pracuję bo wiele jeszcze zostało do zrobienia ,pozdrawiam i pięknych dni w Nowym Roku życzę oby ogród przyniósł wiele radości :uszy

Dorota, za wiosną tęsknimy chociaż najwięcej jest wtedy pracy w ogrodzie,ale jakoś sobie radzimy,chociaż ja będę miała tą wiosnę pod znakiem zapytania ,pozdrawiam :wit

Iwonko,dziękuję oby życzenia się spełniły i rok był dla mnie łaskawy ale i dla Ciebie ,gorąco Ci tego życzę, ,jak będzie zdrowie to będzie i piękny ogród i grzybki,pozdrawiam ;:196

Marysiu,miło to czytać ,tak mnie połaskotałaś ,może nic nie stanie na przeszkodzie ,że będziesz w ogrodzie jak zakwitną piwonie ,przecież dojechało 30 nowych ,żebym tylko ja jakoś przeżyła 10 lutego, a sarny są chyba nie do opanowania ,pozdrawiam i buziaczki ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam ,dzisiaj znowu pięknie świeci słoneczko ale chłodno ,zaraz idę do ogrodu coś popracować ale chciałam wstawić parę wspomnieniowych zdjęć ,żeby było weselej zapraszam..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Marcia pokazane fotki przy tej pogodzie... prawie jak aktualne :) Ciekawe czy będzie zima w tym roku :) Niech Nowy Rok przyniesie Ci same dobre dni i dużo zdrówka ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Marto piękne wspomnienia :) aż milo popatrzeć :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku i owocnych kwitnień :wit
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Podziwiam, że chce ci się jeszcze pracować w ogrodzie :wink: Ja o tej porze roku tracę kompletnie ochotę na tego typu prace :oops:
Wiosna przedstawiona u ciebie śliczna, choć pogoda obecnie taka, że można się pokusić o stwierdzenie, że wiosna już jest :D gdyby tylko chciały zakwitnąć już cebulowe ;:224 :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu ja też dzisiaj coś zrobiłam w ogrodzie, ale raniutko, bo potem robi się ślizgawica. Strasznie znowu mokro. Śliczne masz serduszki! muszę moje chyba przesadzić do słońca, bo w cieniu nie chcą się rozrastać. Martusiu wszystko będzie dobrze na pewno, a sarny spróbujemy zaczarować ;:306 Może uda mi się jutro wypić kawę z Tobą, spróbuję ;:304 Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy ;:196 ;:196
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Wspomnienia wspaniałe, ale ja z niepokojem patrzę na cebulowe posadzone jesienią ;:202 ;:202 ;:202
Co robić jak przyjdzie mróz ? Wszystko wschodzi !!! ;:202 ;:202 ;:202 ;:202
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wieczorem,pogoda dalej wiosenna ,u mnie pierwiosnek zakwitnął ,codziennie coś zrobię w ogrodzie ,niewiele bo jak zwykle czas mnie ogranicza,albo mi się nie chce ;:306 .

Ewciu,może ta zima będzie taka łagodna ,albo w lutym pokaże swoje pazury ,wiosenne już wychodzą ,ale już nieraz tak było i w styczniu pracowałam w ogrodzie ,myślę ,że rosliny dadzą radę ,chyba najgorsze są róże ,pozdrawiam ;:196

Mariusz,bardzo lubię wspomnienia ,jakoś inaczej widzę ten ogród ,dziękuję i Tobie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku i dużo radości z ogrodu ,pozdrawiam :wit

Gosiu,nie bardzo chce mi się iść do ogrodu ,ale muszę nadrobić zaległości ,wczoraj stawialiśmy do pionu olbrzymią semiplenę bo śnieg ją położył ,złamała się bramka i nie mogła tak leżeć całą zimę ,dostała podpory ,roboty mieliśmy przy niej pół dnia i tak codziennie przydałoby się być w ogrodzie cały dzień ,a ja idę chociaż na 3 godziny ,pogoda sprzyja różnym pracom ogrodowym ,ziemia nie zamarznięta ,słoneczko przyświeca i jest fajnie ,pozdrawiam ;:168

Marysiu,u mnie też mokro,ale chodzę różnymi ścieżkami to nie mam ślisko ,serduszki tak szybko się nie rozrastają ,mam 3 kolory.saren nie widzę teraz ale dzisiaj w ogrodzie na rabatach było pełno ich odchodów ,więc jednak przychodzą ,kawki nie udało się nam dzisiaj wypić ,może jutro się uda ,pozdrawiam i dobrej nocki życzę ;:196

Zbyszku,myślę ,ze te cebulowe poradzą sobie ,u mnie też wychodzą ,ale już nie raz tak było i dały radę ,tulipany nawet pączki miały i zatrzymały rozwój ,ale róże są w niebezpieczeństwie ,pączki liściowe takie nabrzmiałe ,wspomnienia bardzo lubię bo po przerwie wracam do ogrodu i wszystko odżywa ,pozdrawiam :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam na małą porcyjkę wspomnień .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Pospacerowałam, powspominałam, czy w realu, czy na zdjęciach ogród mnie zachwyca.
Pogoda pozwala na prace ogrodowe, obydwie coś działamy. Ja obawiam się bezśnieżnych mrozów w lutym, kilka razy już tak było styczeń na temperaturach plusowych, roślinki powoli wybudzone, a tu luty jak nie zaskoczy mrozem, nawet nie chcę myśleć o stratach roślinnych.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
zbyszek50
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2009, o 15:40

Post »

Oj już tęsknota wkracza w serca działkowego bractwa ! ;:167 ;:167 ;:167

Obrazek