Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu ładna jest ta funkia, ale czy sadzonka jest duża? Funkia szybko się rozrasta, ale ta cena
i nie wiadomo, czy po posadzeniu liście będą przypominały kolorem te ze zdjęcia. Na allegro piszesz są tańsze,ale dochodzi koszt przesyłki, więc nie wiem czy w sumie nie wyjdzie drożej.
Dziś wieczorkiem postaram się skontaktować z Zosią.
:P
:P
Tą ,którą pokazałaś teraz też piękna, kiedy ona Ci tyle urosła ja moje trzymam na balkonie idę już szybko sprawdzić czy takiej nie mam.
Dziś wieczorkiem postaram się skontaktować z Zosią.
Tą ,którą pokazałaś teraz też piękna, kiedy ona Ci tyle urosła ja moje trzymam na balkonie idę już szybko sprawdzić czy takiej nie mam.
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne te hosty.. obok paproci to jedne z najwiekszych moich miłości ogrodowych - w tym roku przybyło mi ich .. 12 ( a mieliśmy nic nie kupować .. prace wykończeniowe na budowie, przeprowadzka, Komunia syna i chrześnika...).. ale funkie pokonały to wszystko ( dlatego też , że mój mąż je lubi - gdyby było iaczej - pewnie bym ich nie miała) . Ja kupilam tylko 5 , po pozostałe pojechał mój M. Więcej roślin juz chyba jednak nie będzie tej wiosny
A ponieważ teraz mam sesję - mój Mąż je posadził do doniczek, podlewa. Nawet widziałam je we czwartek - już wychodzą z ziemi.
Wsród nich ma być ta niebieska ... ale okaże się jakie naprawdę będą liście.
Kupowałam kłącza w ogrodniczym pobliskim. Jak na razie rosną wszystkie - jedne ładniej inne słabiej - ale wszystkie. Płaciłam po 4 - 5 zł. jeżeli Rysiek nie wyrzucił woreczków ( a mam taką nadzieję ) to przywieziemy je zbudowy i napiszę wam nazwy. Gdyby jeszcze były- to mogę kupić i przeslać - to kłącza w woreczkach z ziemią.
A ponieważ teraz mam sesję - mój Mąż je posadził do doniczek, podlewa. Nawet widziałam je we czwartek - już wychodzą z ziemi.
Wsród nich ma być ta niebieska ... ale okaże się jakie naprawdę będą liście.
Kupowałam kłącza w ogrodniczym pobliskim. Jak na razie rosną wszystkie - jedne ładniej inne słabiej - ale wszystkie. Płaciłam po 4 - 5 zł. jeżeli Rysiek nie wyrzucił woreczków ( a mam taką nadzieję ) to przywieziemy je zbudowy i napiszę wam nazwy. Gdyby jeszcze były- to mogę kupić i przeslać - to kłącza w woreczkach z ziemią.