Mój Raj część II
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj część II
Grazynko oj będzie się działo ,będzie radosnie

- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
I mnie się takie ozdoby podobają...
Ale dopiero zimą będę mieć możliwość polatać po starociach...
Ale dopiero zimą będę mieć możliwość polatać po starociach...
- byna
- 500p

- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Grażynko doniczka bardzo stylowa. Gdzie taką wypatrzyłaś, pewnie kosztowała niemało.
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Grażynko, ja też takie starocie lubię
donica marzenie 
- UlaL

- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Witaj Grażynko
z przyjemnością pooglądałam Twoje lilie, ale też dostrzegłam ciekawe zakupy, donica i garnek wyjątkowe. Ja też lubię odwiedzać takie miejsca ze starociami, warto tez zaglądać na złomowiska, tam tez są czasami ciekawostki, np. stare garnki - mam je w ogrodzie jak i w domu
Pozdrawiam, Ula
z przyjemnością pooglądałam Twoje lilie, ale też dostrzegłam ciekawe zakupy, donica i garnek wyjątkowe. Ja też lubię odwiedzać takie miejsca ze starociami, warto tez zaglądać na złomowiska, tam tez są czasami ciekawostki, np. stare garnki - mam je w ogrodzie jak i w domu
Pozdrawiam, Ula
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Za te trzy rzeczy zapłaciłam 50 zł , dobrze że Wam też podobają się starocie,od razu lepiej 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Też mam swój ulubiony sklepik ze starociami, gdzie kilka ciekawych rzeczy wynalazłam
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
oj podobają podobają, ja dzwonków takich unikam bo strasznie mój psina jest wyczulony na nie ucieka, ciągnie jak tylko gdzieś usłyszy. Taki wrażliwiec
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Grażynko, wpadłam do Ciebie i zostaję bezapelacyjnie. Wszystko mi się tu spodobało. A najbardziej urocze są wnuki Twoje
Ostatnie zakupy
Ostatnie zakupy
- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
Grażynka cieszę się, że u mnie buszujesz, bo tak samo kolorowo i uroczo masz i do tego jeszcze warzywka, których mi brak, ale miejsca nie mam, pięknie u Ciebie i wesoło, zostanę tu również, pozdrawiam. 
Pozdrawiam, Iwona.
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Zaszalałaś z tymi zakupami bardzo mi się podobają
szczególnie ta donica,dalie będą się w niej ładnie prezentować.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko!
Przede wszystkim wykrzyknę: "Niech żyją starocie!". W naszych ogrodach przeżywają swoją drugą młodość i nadają klimatu zakątkom.
Poza tym podziwiałam twoje wysokie, dorodne lilie na początku wątku. Są po prostu nieprawdopodobne
Vanilka pięknie ci się wybarwiła. Moja w pierwszym roku też była ładna, ale już w drugim niestety słabo kwitła. Czytałam że spośród bukietówek właśnie ona najbadziej lubi słońce. Wiosną więc zamierzam swoje przesadzić. To prawda, że ostre słońce je trochę maltretuje, ale za to w półcieniu nie kwitną, więc lepiej chyba jednak wybrać mniejsze zło. Pozdrawiam weekendowo
Przede wszystkim wykrzyknę: "Niech żyją starocie!". W naszych ogrodach przeżywają swoją drugą młodość i nadają klimatu zakątkom.
Poza tym podziwiałam twoje wysokie, dorodne lilie na początku wątku. Są po prostu nieprawdopodobne
Vanilka pięknie ci się wybarwiła. Moja w pierwszym roku też była ładna, ale już w drugim niestety słabo kwitła. Czytałam że spośród bukietówek właśnie ona najbadziej lubi słońce. Wiosną więc zamierzam swoje przesadzić. To prawda, że ostre słońce je trochę maltretuje, ale za to w półcieniu nie kwitną, więc lepiej chyba jednak wybrać mniejsze zło. Pozdrawiam weekendowo
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Grażynko kochasz takie starocie jak moja córka ,a potem robi z nich co nieco 
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witam miłych gości
Dzisiaj kilka godzin spędziłam z eMem na działeczce, w altance ciepełko od kominka ,kawka + szarlotka
, uwielbiam takie chwile, ale wcześniej popracowałam troszkę , takie tam zabiegi dopieszczające
Wieczór Andrzejkowy - miłego wieczoru kochani
Ewuniu nieraz w tych sklepikach mają fajne rzeczy ,my umeblowaliśmy całą altankę
Dorotko będziesz musiała psince sprawić nauszniki
Małgosiu witam w moim ogródku,dla moich wnuków działeczka to jest raj i dla mnie oczywiście też
Iwonko cieszę się że zawitałaś do mojego skromnego ogródeczka , zapraszam Cię latem na kawkę i szarlotkę , bramka moja otwarta dla gości
Alu
Marysiu czasami lubię poszperać w starociach
Koleżankę naszą zidentyfikowałaś tzn.lokalizację jej ogrodu,bystra jesteś , ja z pracy mam do niej dwa kroki, z drugiej strony wejście
Wandeczko miło mi że mnie odwiedziłaś ,lubujesz się też w starych rzeczach i to mnie cieszy, jak bym miała więcej czasu to pewnie prędzej bym coś upolowała ale i tak udaje mi się czasami wyszperać coś interesującego
Miłością do lilii zaraziła mnie moja siostra i to od niej dostałam pierwsze cebule , już teraz z tej miłości nie wyleczę się
Bukietówki to moja następna miłość , szykuję dla nich na wiosnę miejsce,najchętniej to bym już kupiła tylko jak je przetrzymać do wiosny
Jadziu ja już staroć to też oglądam się za starociami , za mną niestety już nie chcą się oglądać

Dzisiaj kilka godzin spędziłam z eMem na działeczce, w altance ciepełko od kominka ,kawka + szarlotka
Ewuniu nieraz w tych sklepikach mają fajne rzeczy ,my umeblowaliśmy całą altankę
Dorotko będziesz musiała psince sprawić nauszniki
Małgosiu witam w moim ogródku,dla moich wnuków działeczka to jest raj i dla mnie oczywiście też
Iwonko cieszę się że zawitałaś do mojego skromnego ogródeczka , zapraszam Cię latem na kawkę i szarlotkę , bramka moja otwarta dla gości
Alu
Marysiu czasami lubię poszperać w starociach
Wandeczko miło mi że mnie odwiedziłaś ,lubujesz się też w starych rzeczach i to mnie cieszy, jak bym miała więcej czasu to pewnie prędzej bym coś upolowała ale i tak udaje mi się czasami wyszperać coś interesującego
Miłością do lilii zaraziła mnie moja siostra i to od niej dostałam pierwsze cebule , już teraz z tej miłości nie wyleczę się
Bukietówki to moja następna miłość , szykuję dla nich na wiosnę miejsce,najchętniej to bym już kupiła tylko jak je przetrzymać do wiosny
Jadziu ja już staroć to też oglądam się za starociami , za mną niestety już nie chcą się oglądać