Jak to miło przeczytać,że chciejstwo zakupowe to choroba dość powszechna

Doszedłem do Twojej listy zakupowej - imponująca

pomarańczowe /

Pozdrowienia,
Sławek
No nie bądż takalublinianka pisze:aaaaa!!! dorcia, nie wchodzę tu więcej..... żylistek, floks w cudnym kolorku...... aaaaa!!!
Orlik rośnie dobrze,tzn co roku kwitnie choć słabo przyrasta na szerokość, z nasionami będzie problem ,miałam zebrane bo nie tylko Tobie się spodobał ,były w miseczce w altanie ale jak wyjechaliśmy na urlop to moja latorośl tak sprzatała na działce że po powrocie zastałam tylko umytą miseczkę w szafienyna76 pisze:Dorciu, czy twój miniaturowy orlik o pełnych kwiatach, który widziałam w pierwszym wątku dobrze rośnie? Wykształca nasienniki z nasionkami? Czy tez jest już wspomnieniem? Jezeli masz nasionka, może mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć szeroko? Pozdrowionka
Zadowolona ?wielkakulka pisze:Dorotko mam
Grażynko roboty jeszcze cała masa żeby działkę do zimy przygotować,liczę na to ,że te wieści niezbyt optymistyczne o przymrozkach to tylko takie baju baju ,nie wspomnę już o tym ,że wrzesień z reguły był ciepły,zakończenie sezonu grillowego się zrobiło ,a w tym roku nic, nie pamiętam takiego krajobrazu na rabatach wrzesniowych jak w tym roku ,wielka szkoda bo wiosna nam się ociągała więc liczyłam na dłuższą ,ciepłą jesieńgracha pisze:Dorotko szybko sobie obrobiłaś na działeczce ja jeszcze nic nie wykopywałam ,pewnie mnie zima zastanie
Nie ma za coewunia7 pisze:![]()
Dorotko![]()
![]()