Mój skromny ogrodzik cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój skromny ogrodzik cz.2

Post »

Przemku co Ty tak dużo posiałeś?.Wszystko super w rzędzie ;:63 ;:333
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06

Post »

Gosiu :wit mam duże pole do popisu, to i sieje dużo, aby za dużo miejsca puste nie zostało ;:108 dziękuje bardzo ;:196
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przemku wiosna nie zaspała, wiosna zamarzła ;:306
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Przemo u mnie znowu śnieg pada jutro rano znów łopata w rękę i Zenek blues ;:306
Ty chyba całe pole pozasadzasz jak tyle nasiałeś ,lipiec mi pasuje ;:333
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zosiu a może i też tak być, no to bierzemy suszarki i szukamy wiosny i suszarka ją ;:65
Stasiu U mnie też śnieg padał i pada nadal. Dopiero byłem po węgiel, to straszna ślizgawica na dworze ;:108 jutro rano to lepiej radziłbym uważać, aby się nie połamać ;:108
może w końcu zasadzę to całe pół hektara. Jak na razie szukam, gdzie by tu kupić tanio nawet takie w strasznym stanie zioła. Zawsze je można podratować i sadzonki już są ;:108 No to się cieszę, że Tobie pasuje Lipiec ;:108 Wtedy to już chyba będzie ciepło i nie spadnie śnieg ;:108

Mam dla Was informację idzie wiosna (tylko że spacerkiem) w pogodzie mówili że już za tydzień ma być ciepło, a za 3 tygodnie ma być już prawdziwa wiosna, tylko czy ta wiosna nie stanie w korku?
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Albo śnieg jej nie zasypie Przemku ;:224 :wink: Dobrze, że mamy swoje zasiewy i doniczkowce :wink:
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu ja już jutro zaczynam 2 turę zasiewów dyniowatych ;:108 a reszta to już wprost do gruntu ;:108 A może mieliśmy przesunąć kalendarz do tyłu o miesiąc a nie zegar o godzinę do przodu?
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26

Post »

Ja już nic nie sieję, bo nie mam miejsca ;:224 właśnie 100 szt pomidora czeka na pikowanie ;:223 jakieś wynalazki, jak będą owoce i nasiona, to się podzielę. Daj mi adres na pw, to Ci wyślę obiecane nasiona oleandra :)
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Przemku nie szalej ,bo nam szczęki opadną,na wiosne i złapiemy doła ,jak zobaczymy twoje kwiatuchy :wit ,P.S Oszczędzaj kręgosłup ;:196
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Ja wstawiłam fotki ponad 230 popikowanych pomidorków. Wszystkie cudne, tylko kilka sztuk mi sie buntuje - wszystkie z tej samej odmiany. Zobacze co z nimi zrobie, poki co przesadzę raz jeszcze.
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

przemo1669 pisze: Przemku to są siewki nie tylko papryczek, a także pomidorków i rodzynka brazylijskiego ;:108
Rodzynek brazylijski? Uprawiałeś już go?
ps. życzę powodzenia w konkursie AF ;)
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu no to teraz mnie przebiłaś ;:180 ;:180 skoro Ty masz 100 pomidorków popikować, a ja w sumie miałem wszystkiego 100, a przecież na pewno nie masz tylko pomidorów, a jak widziałem u Ciebie w wątku, to będziesz miała co sadzić i pikować ;:108 Chyba najgorzej będzie to wszystko hartować na naszą pogodę i mocne słońce, ale wierzę że sobie z tym wszystkim poradzisz i nie nabawisz się bólu kręgosłupa, nóg itp.. i nadal będziesz mogła opiekować sie swoim przepięknym ogródkiem ;:108 Już wysyłam na PW adres ;:196
Jadziu postaram się już tak nie szaleć, ale z nasion i tak przydało by się wysiać wszystkiego po trochę, a mało tego nie mam, ale dużo tez nie ;:108 Nie martw się może nie będzie tak źle. W tamtym roku oglądałem Twój piękny ogród i to o wiele piękniejszy od mojego, a jak widzę jakie zakupy robisz, to mi szczęka opada ;:173
Z moim kręgosłupem jest jak na razie wszystko OK ;:108 jako tancerz muszę mieć bardziej rozwinięte mięśnie i w taki oto sposób plecy tak nie bolą podczas niektórych czynności ;:108
Aniu ale zaszalałaś ;:oj moje pomidorki też się dobrze miewają i ani jeden nie chce się buntować. za to wczoraj przez przypadek, jak to wszystko podlewałem, to jedna sadzonka spadała i się połamała ;:145 ale... posadziłem do tej doniczki szczepki nowego grudnika o takich bordowych liściach ;:173 Ja też myślę jakby zmieścić moje pomidorki i papryczki a co dopiero z 230 sadzonek oj będziesz miała ciężko i kręgosłup może boleć, ale ja Tobie życzę aby nic Ciebie nie bolało a wszystko zostało gdzieś zmieszczone i aby ani jedna sadzonka Ci nie padła ;:108
Przemku rodzynka uprawiam pierwszy rok, ale miałem już okazję spróbować owoców. Jak dla mnie są bardzo smaczne i jeśli u mnie wyrosną takie same owoce (nawet jakby było ich mało), to będę go uprawiał co roku, jeśli pogoda pozwoli;:108
WOW dziękuję Ci bardzo za zgłoszenie ;:304 nawet się nie spodziewałem
Pozdrawiam ;:3

Uwaga, Uwaga do wszystkich, który dostali ode mnie nasiona;:17 ;:89 Dziś posiałem kiwano i melona, więc ogłaszam, tak jak obiecałem będziemy mieli owoce prawie w jednakowym czasie
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No więc siejemy :wit
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Przemku a malinówki, bycze serca i włoskie giganty dopiero wschodzą.... ;:306 zaszalałam
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

;:180 dziękujemy za informację już posiane :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”