Nasze wyzwanie działkowe :)
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze wyzwanie działkowe :)
Normalnie jak mróweczki

- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzień dobry ,zaglądam do Was czasem ,ale dziś postanowilam do Was zajrzeć ,gdyż muszę Was pochwalić.Działeczka z dnia na dzień piękniejsza i coraz więcej elementów przybywa .Przeczytałam wcześniej ,że macie watę na świerku .To jest ochojnik .Zawsze bardzo wczesną wiosną trzeba pryskać preparatami na bazie oleju .Na tym etapie ,kiedy jest już wata pozostają opryski takie jak na mszycę .Życzę powodzenia i pozdrawiam Was serdecznie 
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Szalejecie!!
Dziewczyno Ty tego swojego chłopa to zajeździsz!!
Fajna Wam ta studnia wyszła....
Dziewczyno Ty tego swojego chłopa to zajeździsz!!
Fajna Wam ta studnia wyszła....
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudnie sie robi na tej Waszej działeczcze - może studnia i oczko wodne?
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- zuzola11

- Od: 14 sty 2013, o 10:36
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- colli28
- 500p

- Od: 2 cze 2012, o 22:16
DuczekOSIU pięknie u was praca do przodu idzie migiem fajnie że mąż pomaga mój m to mógł by zamieszkać na działce robi tam od rana do wieczora ekstra ta studzienka 
- DuczekiOsia
- 1000p

- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
hehe małż tak się rozkręcił ogrodniczo że ja to dopiero mam się dobrze nie dość że wszystko porobi to jak jeździmy po rożnych miastach i maseczkach to co jakaś szkółka ogrodnicza sie zdarzy, to mnie wyciąga " kochanie może chcesz sobie coś kupić" ... no i tym sposobem dziś kupił mi dwa kolejne clematisyRuda2011 pisze:Chyba przestanę do Was przychodzić - nie mogę patrzeć na tę pracowitą pszczółkę - Twojego Ema .......![]()
Żarcik taki![]()
Fantastyczny jest ten Gość![]()
Ciekawe, co zacznie wyprawiać, gdy już skończą się Mu prace bieżące![]()
jak skończą się sprawy bieżące to będą następne, a potem będziemy leżeć i pachnieć
groszek wysiałam wczoraj , dziękuje
ewa_rozalka bardzo duże dzięki za pomoc
misiaczekm ja tu tylko podsuwam , pomysły i ewentualnie zatwierdzam plan, ostatnio małż garnie się do wszystkiego sam bo teraz jest jego ulubiona cześć , majsterkowanie
wielkakulka - Aniu oczka nie chcemy bo mała jest za mała , musiała bym ja ciągle pilnować żeby nie wpadła ale może jak podrośnie...
MID2006 - sama nie wiem skąd on tę silę bierze ja czasami już padam a on jak się nakręci to końca nie ma, chodz chyba tak naprawdę oboje sie napędzamy , bo w kupie siła
zuzola11 dziękujemy
- maliola

- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Widzę, że Wasze prace na ukończeniu, to jak już wszystko porobicie to wypożyczam tego Twojego eMa i już.
Może mój się zmobilizuje w międzyczasie ale za bardzo na to nie liczę.
A leżeć i pachnieć to my będziemy - przecież jako kobiety powinnyśmy być do tego stworzone...
A przy okazji na wątku śląskim wyczytałam, że jest planowany jakieś spotkanie w parku chorzowskim w sobotę 18 maja i właśnie się zastanawiam...
Może mój się zmobilizuje w międzyczasie ale za bardzo na to nie liczę.
A leżeć i pachnieć to my będziemy - przecież jako kobiety powinnyśmy być do tego stworzone...
A przy okazji na wątku śląskim wyczytałam, że jest planowany jakieś spotkanie w parku chorzowskim w sobotę 18 maja i właśnie się zastanawiam...
- DuczekiOsia
- 1000p

- Kontakt:
My niestety nie damy rade 18 maja bo małż ma inwentaryzacje w pracy i go nie będzie od 8-20
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Bardzo duzo sie u was dzieje- dobrze miec takiego meza buziole
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
No pięknie, pięknie - praca Wam się w rączkach aż pali. Widać, że jest ten wiosenny zapał.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
No to jak mój.. tak się rozkręcił że wszystkie szkółki by odwiedzałhehe małż tak się rozkręcił ogrodniczo że ja to dopiero mam się dobrze nie dość że wszystko porobi to jak jeździmy po rożnych miastach i maseczkach to co jakaś szkółka ogrodnicza sie zdarzy, to mnie wyciąga " kochanie może chcesz sobie coś kupić" ... no i tym sposobem dziś kupił mi dwa kolejne clematisy![]()
Szkoda że twój M ma całą sobotę pracującą. To jeszcze gorzej niż mój. No ale co zrobić. Teraz pracodawcy ustalają nasz czas wolny.
- DuczekiOsia
- 1000p

- Kontakt:
masz calkowita racjęMID2006 pisze:No ale fajnie by było gdyby pieniążki się jakoś rozciągały a nie chcą. Ale myślę że nie mamy co narzekać. Gorzej by było gdyby byli zrzędliwi ( znowu kase wydałaś...po co ci to itp).
dziękuję Wam za odwiedziny i dzis pokazuję co z rana na działeczce...
przewiozłam pomidory i ogórki na działkę już do posadzenia, bo zaczęły im już w donicach listki żółknąc no i posadziłam, a te co pod osłoną to eksperymentalne posadzone już prawie miesiąc temu pomidory , i o dziwo przetrwała jedna odmiana pomidora wysokiego, trochę trwało jej przystosowanie do warunków działkowych przez 3 tygodnie stalą i nie rosłą i w końcu ruszyła, a pod drugą osłona schery tez przetrwały i rosną na całego

pomidor wysoki, eksperymentalny hardcorowiec

schery

w jednym miejscu już myślałam ze zdechły to odkryłam i posadziłam tam seler , patrze, a one między tym selerem wzięły i rosną...
ogórki też już posadziłam

pisałam wam o tych Klematisach co małż kupił mi w szkółce w Bytomiu, to są i one

i kwitnie mi ta roślinka od Zeberki

- maliola

- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Hej Leosiu, a macie jakąś fajną sprawdzoną szkółkę w Bytomiu?
Wiem, że jeden forumowicz Zibi ma tam szkółkę w okolicach ul. Piekarskiej ale chyba bardziej z jednorocznymi.
Wiem, że jeden forumowicz Zibi ma tam szkółkę w okolicach ul. Piekarskiej ale chyba bardziej z jednorocznymi.