Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6

Post »

Aguś, piękne te Twoje róże ;:108
a swoją drogą mogę wiedzieć gdzie zamawiałaś? W moim ogrodniczym gdy pytałam o interesujące mnie gatunki to odpowiedź była jedna : nie ma :|
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Aguś dopiero teraz odpisuję dalej bo ja tak wczoraj na szybko w pracy, na przerwie a dziś....słodkie lenistwo, do poniedziałku ;:oj
pozazdrościć można było tych włosów, bo mnie o mało dziewczyny i to duża część nie pobiły bo jak można było ściąć takie długie i geste włosy......tylko, żeby one wiedziały co to jest za udręka.....bo moje nie dość, że gęste to jeszcze cholernie ciężkie były i są..... :roll:
zapuszczać już nie będę to na pewno, wole taką fryzurkę.....mniej i wreszcie lżej na głowie i koniec z długim myciem i czesaniem :uszy
ale może kiedyś, znowu mnie coś najdzie i zapuszczę.....zobaczymy :uszy

oj te różane piękności - Nostalgie ;:224
trafiła na listę chciejstw jesiennych ;:224 bo mi przypomina miskę z lodami waniliowymi z wiśniowym syropem i by pasowała do mojej słodkiej różanki, która powstaje - no druga ;:224
a do ogrodniczych to jade dziś - tylko popatrzeć :;230
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Wiedziałaś, co może poprawić humor w taki szary i ponury dzień, jak dzisiejszy :D Do ogrodu nie uda mi się prysnąć, będę musiała zająć się domem, czego szczerze nie cierpię :evil: Koleżanka mnie trochę nakręciła, bo wypadły jej 2 róże i chciałaby coś zamówić. Może M da mi pozwolenie na jeszcze jedną lub dwie nowe, choć mi nic nie wypadło. Nadzieja mnie ożywi i pozwoli przeżyć dzisiejsze sprzątanie :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aga, zdecydowanie moją faworytą różaną u Ciebie jest Sebastian Kneipp ;:oj Cu-do!
Nie wytrzymam chyba i go kupię, jak długo mozna się czaić :;230
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Sebastian Kneipp jak zwykle najbardziej mi się podoba, kiedyś pewnie i u mnie zawita :lol:
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aguś, ale masz piękne róże ;:108 cudo!!! Nostalgie mam, Sebastian zapisany, China Gril będzie też zapisana.....wszystkie chyba musze zapisać ;:223 bo są piękne ;:167
Przykro mi,że głowa wciąż cię boli, próbowałaś może zmienić sposób odżywiania się? bo wiem z praktyki, że to ma też duży wpływ.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Malgolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2010, o 14:16

Post »

mnie też się bardzo podoba Sebastian Kneipp ale u nas go nie ma ;:223
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Małgolinko, Sebastiana K. można kupić przez internet u Chodunów w Rosarium :)
Franci, jeśli kiedyś uda mi się Sebastiana K. zapatyczkować, to masz go jak w banku :)
Reniu, cieszę się, że podobają Ci się moje róże :) Wszystkie przeżyły zimę, co raduje moje serce, chciałabym, żeby w tym sezonie jeszcze piękniej kwitły :)
A co do diety, jem raczej zdrowo, pilnuję żeby nie przesalać.. taki urok migrenowca ;:173
Justi, moim zdaniem nie ma powodu, żeby się czaić - kupuj Sebastiana K., to przeurocza, przepięknie kwitnąca i zdrowa róża :)
Ewulek, tak mi się właśnie widzi, że na szary dzień najlepsze różyce, dobra kawa i brak bólu głowy ;)
Nie szalej już zakupowo, błagam, bo wpadam w kompleksy, że mam za mało wszystkiego przy Tobie ;)
Marta, no naprawdę im dłużej czytam o tych Twoich włosach, tym bardziej zazdroszczę... Pan Bóg obdarzył Cię niewątpliwie :)
Mam identyczne skojarzenia co do Nostalgie :)
Robaczku, cieszę się że sprawiłam Ci przyjemność zdjęciami :)
Agusia, wyszło trochę słońca?
Joasiu, cała przyjemność po mojej stronie :)

Głowa przestała mnie prawie boleć i pokazało się trochę słońca! :) Pora zaczynać weekend, najlepiej wizytą w Melonie :)
Miłego!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Co to takiego Melon?
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Melon, to sklep z chabaziami najprawdopodobniej :wink:
Moja glowa sie odrodzila, slonce pieknie swieci a ja jestem jak nowo narodzona. Z tego wszystkiego wpadlam do paru sklepow i kupilam sobie .... no co kupilam? nie nie - zadnego chabazia - kupilam sobie trampki na obcasie ;:108
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Aguś :oops: ;:196
a ja pojechałam niby popatrzeć do Auchan.....hehe akurat, tenisówki to kupiłam siostrze, mama chciała suszone śliwki, wiem, że namiot to kupię tam bo 2x2 kosztuje tylko 69 zł, zaś ściany można bez problemu dostać a ja potrzebuje jak na razie tylko 2 :uszy
aha no i kupiłam zielonego cuś - clematisa Andromeda....bo mi się kolorek spodobał no i ma 3 pączki :tan
x-ag-a
---

Post »

Aga, Melon to sklep z chabaziami, jak słusznie prawi Jula ;)
Jula, byłam znowu w trzech ogrodniczych i nie kupiłam żadnego chabazia (jedynie dokupiłam nawóz, którego zabrakło i Magiczną Dosiewkę Substrala)... w jednym nic nie było, w drugim też, a w trzecim było ale ceny z kosmosu. Dla przykładu Inversa mojego wzrostu kosztowała jedyne 1799zl - chyba ich Bóg opuścił. Trampki na obcasach widziałam i są czadowe ;)
Cieszę się, że nasze głowy znowu funkcjonują normalnie ;) Z wyciszenia przeszłam w klepanie jadaczką - i tak źle i tak nie dobrze ;)
Marta, fajnie, że upatrzyłaś sobie clemka! Namiot chyba najlepiej kupić w markecie - duży wybór i możliwe ceny.
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Ta ostatnia róża ma piękny kolor do tego nazywa się jak moja sunia ;:oj
super Ci w nowej fryzurce ;:215
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Aga, Twoje ulubienice bardzo mnie pocieszyły :;230
Sebek, ach .............. te jego płateczki, on wygląda jak suknia baletnicy.
Jeszcze nie znalazłam miejsca dla niego. Myślałam, że może Bremer muzykanci mi wypadnie,
chociaż po odsłonięciu kopczyka wygląda dobrze. ;:131
Masz Cinderellę, to jest piękna róża. Też ją kupiłam na jesieni i czekam na takie kwiaty.
Z rana było okropnie, ale jakoś się wypogodziło, a już miałam obawę na jutrzejszy wyjazd na działeczkę.
x-ag-a
---

Post »

Moniko, myślę, że nie ma osoby, która obojętnie przechodziłaby obok róż... Każda ma coś w sobie :)
Dziękuję za miłe słowa!
Majeczko, witaj - ruszasz zapewne jutro z rana do swojego miejsca na świecie? :)
Szkoda byłoby, gdyby Muzykanci wypadli... Jeśli pod kopczykiem jest dobrze, to ja dałabym im szansę - na pewno się odbudują :)
Wyobraź sobie, że byłam dzisiaj we Floriall... Praktycznie wszystkie róże zaczynają się od 59zł, wybór jest, ale cena piennych angielek mnie powaliła - 199zł. Szok, kto to będzie kupował...

OKI, super, że pogoda po południu dopisała... Dokończyłam nawożenie trawnika, uzupełniłam ubytki po kretach torfem zmieszanym z nawozem i dosiałam trawę... Podlewanie działa... Pan układa drewno kominkowe na kolejny sezon... Dzieje się :)
No i głowa nie boli! Oby pogoda w weekend dopisała, czego nam wszystkim życzę :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”