Uważaj bo niedługo 8 marca

. Ja o nim marzyłem od dawna
  . Ja o nim marzyłem od dawna   . Na 8 marca coś się też znajdzie kwitnącego
  . Na 8 marca coś się też znajdzie kwitnącego   .  Jakoś przeżyje i znowu na coś uzbieram choć trwa to długo
  .  Jakoś przeżyje i znowu na coś uzbieram choć trwa to długo  
   .
  .
 . Ja bym wyszystkie wątki storczykowe i ogródkowe chciał ogarnąć , ale nie dam rady.. , ten brak czasu mnie dobija.. Na wakacjach będe miał więcej
  . Ja bym wyszystkie wątki storczykowe i ogródkowe chciał ogarnąć , ale nie dam rady.. , ten brak czasu mnie dobija.. Na wakacjach będe miał więcej   . Dzisiaj byliśmy u dziadków ile im kawiatków padło
 . Dzisiaj byliśmy u dziadków ile im kawiatków padło   , brałem sie za reanimację
  , brałem sie za reanimację   .
  .  . Zaczynam tez mieć takie problemy...
  . Zaczynam tez mieć takie problemy...   :
  :

i będzie tego dużooo więcej , było pikowanie..... :
  i będzie tego dużooo więcej , było pikowanie..... : 

, z braku miejsca służy mi tez deska do prasowania....
  , z braku miejsca służy mi tez deska do prasowania....   

, ale jak by co to zrobię miejsce na jednym długim parapecie
 , ale jak by co to zrobię miejsce na jednym długim parapecie   .
  . 

, ta jest mało poręczna bo duża strasznie
  , ta jest mało poręczna bo duża strasznie   . Nie z Rzeszowa , wpadłem u nas na minutkę " pooglądać "
  . Nie z Rzeszowa , wpadłem u nas na minutkę " pooglądać "   .
  .
 .
  . , moim gdzieś wyjątkowo długo schodzi
  , moim gdzieś wyjątkowo długo schodzi   . Posiałem tylko garsteczkę a mam jeszcze cały wielki worek....
  . Posiałem tylko garsteczkę a mam jeszcze cały wielki worek....   i jak bym chciał to w domu...
  i jak bym chciał to w domu...   to by mi domu brakło.. Na pewno i tak większość w ogródku od razu posieję i za płotem
  to by mi domu brakło.. Na pewno i tak większość w ogródku od razu posieję i za płotem   .
  .

.
  . .
  . 
   , wczoraj przyszły nasiona od Wisienki , dzisiaj maluteńkie storczyki od Bogumiły , a jutro paczka od Geni
  , wczoraj przyszły nasiona od Wisienki , dzisiaj maluteńkie storczyki od Bogumiły , a jutro paczka od Geni   , alez jestem szczęśliwy  :P  . W szkole w miare dobrze , dostałem +4 za wypracowanie , nad którym mordowałem się pół nocy i napisałem na 3 strony
  , alez jestem szczęśliwy  :P  . W szkole w miare dobrze , dostałem +4 za wypracowanie , nad którym mordowałem się pół nocy i napisałem na 3 strony   .
  . , słońce przyswieca i na parapetach "sahara..."
  , słońce przyswieca i na parapetach "sahara..." .
 . , róże mają ochotę budzić sie do życia
  , róże mają ochotę budzić sie do życia   .
  . .
  .
 [/quote]
[/quote]

.
  .