A chciałam wyremontować łazienkę , bo nie ruszana od wieków ale jak narzuci takie tempo to przez pół roku nie będzie można z niej korzystać
Moja działka -Moje królestwo...Iwcia
Re: Moja działka -Moje królestwo...Iwcia
Stasiu , Zuziu , dziękuję za miłe słowa
. Jestem ciekawa jak tam u mnie na działce , nie byłam ostatnio bo wirusa leczę
a na dodatek mój małżonek wziął się za kładzenie płytek w przedpokoju. Niestety robi to po pracy, więc od ponad dwóch tygodni mam rozgrzebany remont , który nie przekroczył jeszcze półmetku.
A chciałam wyremontować łazienkę , bo nie ruszana od wieków ale jak narzuci takie tempo to przez pół roku nie będzie można z niej korzystać
- Alicja125
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwcia życzę zdrówka duzo zdrówka
fajnie że Twój M zrobi ci kafelki wierz mi lepiej samemu i wolno niż brać kogoś co zrobi szybko i byle jak. Miłego dnia 
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
- Zuzia111

- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko..mnie także ciekawość zżerała co tam na działce i pojechałam.
. Nie było warto..szaro buro i ponuro, niemiło teraz na działce.
. Co do twojego remontu współczuję , ale aby było ładnie najpierw musi być bałagan.
. Zdrówka. 
- Foxowa

- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
Hehehe to u Ciebie tak idzie jak u mnie - jak się coś zacznie to się to wlecze i wlecze. Ale co zrobić jak człowiek właściwie czasu wolnego nie ma bo albo praca albo obowiązki inne.
Ale dacie radę,wytrwałości !
Śliczne prymulki,aż mi robicie ochotę jak tak wszyscy mają a ja nie
Ale dacie radę,wytrwałości !
Śliczne prymulki,aż mi robicie ochotę jak tak wszyscy mają a ja nie
Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia
Płytki położone, ściany pomalowane . Chociaż kolor wyszedł za ciemny
, ale już bliżej niż dalej. Próbujemy zrobić remont - mamy komunię w tym roku i trzeba jakoś odświeżyć , bo robimy ją w domu.
Zajechałam dzisiaj na działkę , ale na szczęście jeszcze wszystkie cebulowe oprócz krokusów śpią.
I dobrze , bo na przyszły tydzień zapowiadają powrót mrozów.
Płytki położone, ściany pomalowane . Chociaż kolor wyszedł za ciemny
Zajechałam dzisiaj na działkę , ale na szczęście jeszcze wszystkie cebulowe oprócz krokusów śpią.
I dobrze , bo na przyszły tydzień zapowiadają powrót mrozów.
- Foxowa

My wszyscy mamy podobnie ;)
Na działce masz w takim razie dobry bilans,bo niekt?rzy się już chwalą kwiatami
A jak tam rybka? Dawno się nie chwaliłas. Parę dni temu widziałam takiego bojka jak wasz,skubaniec jaki ładny,ale cena była powalająca - prawie 5 dych!
Nie wiem czy to jakiś rasowiec wykwitny z samej Tajlandii czy jak,ale jak się na niego napaliłam po zobaczeniu tak cena ostudziła m?j zapał....
Na działce masz w takim razie dobry bilans,bo niekt?rzy się już chwalą kwiatami
A jak tam rybka? Dawno się nie chwaliłas. Parę dni temu widziałam takiego bojka jak wasz,skubaniec jaki ładny,ale cena była powalająca - prawie 5 dych!
Nie wiem czy to jakiś rasowiec wykwitny z samej Tajlandii czy jak,ale jak się na niego napaliłam po zobaczeniu tak cena ostudziła m?j zapał....
Maju , bojek sobie pływa spokojnie z pandami i razborkami . Nawet dzisiaj,robiłam podmianę wody. Ten którego ty widziałaś to chyba ze złota był, bo taki cenny . U mnie w sklepach są po 15zeta , podobne do naszego. A te zwyklejsze nawet po 8zł.
- Foxowa

Fakt że był piękny. Wyglądal aż nienatualnie,jakby był zrobiony z jakiegoś atłasu. Ale cena szokująca. Ciekawa jestem czy ktoś go kupi czy doczeka śmierci w tych akwariach...
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Iwonko, remont wykonywany własnymi rączkami dokładniejszy,
ale też dłuższy.
Jednak efekt końcowy się liczy i warto przeczekać niedogodności dla ostatecznej radości.

- Shire

- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Mąż, który samodzielnie kładzie płytki, to skarb, mój się jeszcze nie nauczył, ale tyle rzeczy już opanował, że liczę, że i to mu się uda.
Wróciłaś już do zdrowia?
Wróciłaś już do zdrowia?
Lucynko , nie wiem czy dokładniejszy , słyszałaś to powiedzenie ,że "szewc bez butów chodzi". Zawsze zaczyna a później wypada coś ważniejszego i trzeba czekać na to kiedy to skończy. Ostatnio 3 lata czekałam aż dokończy toaletę i podokleja listwy wykańczające. Bo albo nie miał czasu , albo listew takich nie było
Moniś , może i skarb, ale niestety dla wszystkich bo sprawy w domu mogą poczekać. Nie znoszę remontów , na samą myśl aż mnie skręca
Moniś , może i skarb, ale niestety dla wszystkich bo sprawy w domu mogą poczekać. Nie znoszę remontów , na samą myśl aż mnie skręca

Takie oto cosik zawitało do nas
Zastanawiam sie też jaki duży on urośnie
Pierwsze wysiewy parapetowe
Gazanie

Seler

Kobea

Z pierwszego opakowania wykiełkowała 1 , na szczęście z drugiego widzę kolejne kiełki.
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Wow! Iwonko! Jaką Ty już masz dużą kobeę!
Moje zbyt późno wysiane jeszcze się nie zameldowały.
A może w ogóle nie wylezą?
Wszystko jest u nich możliwe.
Taki sympatyczny piesio, żal go oddać, bo widać, że się u Was zadomowił już i jest szczęśliwy.
Dobrego weekendu, Iwonko.
Moje zbyt późno wysiane jeszcze się nie zameldowały.
Taki sympatyczny piesio, żal go oddać, bo widać, że się u Was zadomowił już i jest szczęśliwy.
Dobrego weekendu, Iwonko.
- Zuzia111

- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Iwonko..nie da się zaprzeczyć, choćby po wysiewach czuć wiosnę i to cieszy.
. Piesio fajny, coś czuję że zostanie.
Moja córcia jak była mała przyprowadziła kotkę, ja nie chciałam się zgodzić. Ponieważ padał deszcz i było zimno zgodziłam się aby pozostała tylko na noc. Rano gdy wstałam oczom nie mogłam uwierzyć, oprócz kotki znalazły się dwa kociątka.
. Kociątka znalazły nowe domki a kotka została na 17 lat. 
- Alicja125

- Od: 13 gru 2015, o 00:46
Iwcia ty masz takie ładne gazanie a ja dopiero zamierzam siać 
Pozdrawiam Alicja