Ogród Marty - Cz. XI
- pela11
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty - Cz. XI
Martuniu , nie martw się , bo takich dziwolągów co się cieszą że mogą pracować jest trochę więcej
.Jeszcze chwilka , jeszcze moment a wejdziemy w następny rok , więc życzę Ci pięknych chwil na łonie ogrodu , normalnej wiosny i lata bez nawałnic , szarańczy i wszelkich innych ogrodowych plag .Niech ten nadchodzący sezon będzie w pełni udany i radosny . Pozdrawiam serdecznie . 
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marcia Życzę Ci, by ten nowy rok był dla Ciebie unikalny. Obfitujący w wiele pięknych chwil, które z czasem staną się cudownymi wspomnieniami. I oczywiście dobre zdrowie niech was nie opuszcza 
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam gorąco wszystkich ,właśnie popisałam do Was i wszystko poszło w świat ,za chwilę napiszę znowu ale musze odreagować . 
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
I właśnie dlatego, kiedy napiszę post, kopiuje go przed wysłaniem 
Oczywiście zdarza się, że post znika w połowie pisania, ale to na szczęście jest rzadkie.
W Firefoxie można w razie czego użyć funkcji cofnięcia, następnie skopiować tekst, wkleić w okienko, w którym piszemy posty i wysłać.
W Explorerze nie da się tak zrobić.
Oczywiście zdarza się, że post znika w połowie pisania, ale to na szczęście jest rzadkie.
W Firefoxie można w razie czego użyć funkcji cofnięcia, następnie skopiować tekst, wkleić w okienko, w którym piszemy posty i wysłać.
W Explorerze nie da się tak zrobić.
-
koziorozec

Witam jeszcze raz gorąco,cierpliwie i z pokorą piszę znowu ,pogoda dzisiaj cudowna ,ale zalegający śnieg nie pozwala iść do pracy w ogrodzie ,przedwczoraj wróciłam z ogrodu szczęśliwa bo świetnie się pracowało i nawet 2 taczki suszków i chwaściorów wywiozłam ,dzisiaj domek się wietrzy bo słoneczko zaglądało przez wszystkie okna .
Ewciu,bardzo dziękuję za życzenia ,oby się spełniły,bo w lutym mam termin wycięcia migdałków,może to zabrzmi śmiesznie ale mam cykora bo taki zabieg w tym wieku nie jest bułką z masłem ,ale może jakoś przeżyję a przecież na wiosnę jest tyle pracy w ogrodzie ,ale nie mam wyjścia ,dlatego chcę jak najwięcej teraz zrobić w ogrodzie ,ma się jeszcze ocieplić to może się uda ,pozdrawiam i cudownego Nowego Roku życzę
Marysiu,dzisiaj było pięknie na polu ,ale lekki mrozik nie pozwolił ,żeby śnieg zupełnie stopniał i z pracy w ogrodzie nic nie wyszło,ale w domu zawsze jest co robić ,no i odpocząć można
gdybyśmy mieszkały bliżej to na pewno razem piły byśmy kawkę i opowiadały o planach w ogrodzie ,pozdrawiam i dużo zdrowia w Nowym Roku
Gosiu,taka wiosna już niedługo będzie w naszych ogrodach ,czas tak szybko leci ,a teraz cieszmy się wspomnieniami,pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Dorota,przylaszek mam sporo siewek to Ci dam jak nie masz ,wczoraj kisiliśmy kapustę ,tak dajemy czosnek do niej 5-6 pałek na 100kg kapusty ,obrany i pokrojony w plasterki i do tego 2 kg soli ,ziele angielsie i liście laurowe według uznania i to tyle ,a smakuje wyśmienicie Marysi dawno kisi według tego przepisu tylko wszystko przeliczyła na 10 kg ,pozdrawiam i dużo pięknych chwil w Nowym Roku
Ewciu,bardzo dziękuję za życzenia ,oby się spełniły,bo w lutym mam termin wycięcia migdałków,może to zabrzmi śmiesznie ale mam cykora bo taki zabieg w tym wieku nie jest bułką z masłem ,ale może jakoś przeżyję a przecież na wiosnę jest tyle pracy w ogrodzie ,ale nie mam wyjścia ,dlatego chcę jak najwięcej teraz zrobić w ogrodzie ,ma się jeszcze ocieplić to może się uda ,pozdrawiam i cudownego Nowego Roku życzę
Marysiu,dzisiaj było pięknie na polu ,ale lekki mrozik nie pozwolił ,żeby śnieg zupełnie stopniał i z pracy w ogrodzie nic nie wyszło,ale w domu zawsze jest co robić ,no i odpocząć można
Gosiu,taka wiosna już niedługo będzie w naszych ogrodach ,czas tak szybko leci ,a teraz cieszmy się wspomnieniami,pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Dorota,przylaszek mam sporo siewek to Ci dam jak nie masz ,wczoraj kisiliśmy kapustę ,tak dajemy czosnek do niej 5-6 pałek na 100kg kapusty ,obrany i pokrojony w plasterki i do tego 2 kg soli ,ziele angielsie i liście laurowe według uznania i to tyle ,a smakuje wyśmienicie Marysi dawno kisi według tego przepisu tylko wszystko przeliczyła na 10 kg ,pozdrawiam i dużo pięknych chwil w Nowym Roku
-
koziorozec

Podzieliłam odpowiedzi ,żeby nie stracić za dużo.
Eluś,czas tak szybko leci ,że zaraz będzie wiosna w naszych ogrodach ,oby życzenia się spełniły i była ciepła i wczesna wiosna ,piękne lato i cudowna jesień ,a my wśród ogrodowych roślin szczęśliwe i radosne chociaż nawet jak coś nie tak to umiemy cieszyć się szczególikami ,pozdrawiam i życzę zdrówka w Nowym Roku ,a jak będzie zdrowie to my już ze wszystkim damy radę
Ewciu,dziękuję i wzajemnie życzę zdrowia ,bo to od niego zależy wszystko,wtedy naprawdę będziemy cieszyć się naszymi ogródkami i będziemy je poprawiać i poprawiać ,dla ciebie i całej rodzinki zdrowia i szczęścia życzę
Madziu,nie wiadomo dlaczego różne rzeczy mają miejsce przy pisaniu,mnie się zdarza ,że ja piszę a na ekranie nie ma pół zdania ,ale jak znika cały post to jest wkurzające ja jestem w Explorerze ,ale do wszystkiego trzeba mieć dużo cierpliwości ,pozdrawiam i obfitości w Nowym Roku życzę
Eluś,czas tak szybko leci ,że zaraz będzie wiosna w naszych ogrodach ,oby życzenia się spełniły i była ciepła i wczesna wiosna ,piękne lato i cudowna jesień ,a my wśród ogrodowych roślin szczęśliwe i radosne chociaż nawet jak coś nie tak to umiemy cieszyć się szczególikami ,pozdrawiam i życzę zdrówka w Nowym Roku ,a jak będzie zdrowie to my już ze wszystkim damy radę
Ewciu,dziękuję i wzajemnie życzę zdrowia ,bo to od niego zależy wszystko,wtedy naprawdę będziemy cieszyć się naszymi ogródkami i będziemy je poprawiać i poprawiać ,dla ciebie i całej rodzinki zdrowia i szczęścia życzę
Madziu,nie wiadomo dlaczego różne rzeczy mają miejsce przy pisaniu,mnie się zdarza ,że ja piszę a na ekranie nie ma pół zdania ,ale jak znika cały post to jest wkurzające ja jestem w Explorerze ,ale do wszystkiego trzeba mieć dużo cierpliwości ,pozdrawiam i obfitości w Nowym Roku życzę
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marto my też kisimy od lat kapustę, ale Twoja jest wyśmienita, chyba przez ten czosnek.
Ja do kapusty daję ziele, liście, kminek, marchewkę, soli sypię na oko
W przyszłym roku dodam jeszcze czosnek.
Przylaszczek nie mam z chęcią o siewki poproszę
Tobie również życzę wszystkiego najlepszego, żeby zdrowie dopisało.
Ja do kapusty daję ziele, liście, kminek, marchewkę, soli sypię na oko
Przylaszczek nie mam z chęcią o siewki poproszę
Tobie również życzę wszystkiego najlepszego, żeby zdrowie dopisało.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
-
koziorozec

Witam wszystkich w Nowym Roku,oby był dla nas łaskawy w ogrodach ,żeby było w sam raz słoneczka i deszczyku,żeby roślinki rosły i mruczały z radości no i pięknie kwitły.
Dorota zapomniałam o marchewce też jest w mojej kapuście ,przylaszczki masz zaklepane tylko pamiętaj ,albo zapisuj bo szybko będzie wiosna i znowu będziemy buszować po ogrodzie ,pozdrawiam Noworocznie
Marysiu,i ze sąsiadami często nie pije się kawy ,więc to jakieś inne siły chyba ogrodowe
już niedługo wiosna ,więc będzie co omawiać ,do zobaczenia w ogrodzie i na kaweczce no i szczęśliwego Nowego Roku 
Dorota zapomniałam o marchewce też jest w mojej kapuście ,przylaszczki masz zaklepane tylko pamiętaj ,albo zapisuj bo szybko będzie wiosna i znowu będziemy buszować po ogrodzie ,pozdrawiam Noworocznie
Marysiu,i ze sąsiadami często nie pije się kawy ,więc to jakieś inne siły chyba ogrodowe
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, ja wpadłam życzyć Ci kochana samych dobrych dni w tym nowym roku. A jednocześnie zapytać, czy Ty dalej będziesz prowadziła wątek sprzedażowy? Tak sobie czekam na jakieś nowości....piwonie na przykład 
-
koziorozec

-
tencia

- Od: 26 sty 2013, o 20:47
Martuś wszystkiego dobrego w Nowym Roku,jak te zdjecia wspominkowe poprawiają humor
,masz taki zaplanowany ogród ,ze o każdej porze jest w nim ładnie,dyń miałaś zatrzęsienie ,jesteś bardzo pracowitą osobą skoro to wszystko ogarniasz
.Ja również zapytuje o wątek sprzedażowy bo coś napweno bym kupiła a i zazdroszczę spotkania widać ,że spotkanie było udane ale tak już jest jak się spotkają ogrodomaniaczki,musi być fajnie
.Pozdrawiam serdecznie
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Martuś wszystkiego dobrego w nowym roku !
Te fioletowe pierwiosnki są przepiękne
, zresztą już to pisałam 
Te fioletowe pierwiosnki są przepiękne
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Oj jak była mi potrzebna ta dawka energii płynąca z Twoich zdjęć
Straszliwie tęsknię już za wiosną i za pracami ogrodowymi, szczególnie, że w zeszłym roku miałam bardzo mało czasu na ogród.
Chciałam Ci złożyć życzenia Noworoczne, ale nie tylko.
Składam dzisiaj, bo obawiam się, że nie zdołam wpaść do tego czasu
Wszystkiego najlepszego i niech Ci się spełnią wszelkie marzenia
Straszliwie tęsknię już za wiosną i za pracami ogrodowymi, szczególnie, że w zeszłym roku miałam bardzo mało czasu na ogród.
Chciałam Ci złożyć życzenia Noworoczne, ale nie tylko.
Składam dzisiaj, bo obawiam się, że nie zdołam wpaść do tego czasu
Wszystkiego najlepszego i niech Ci się spełnią wszelkie marzenia
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Martus, piękna wiosna i pierwiosnek.
Niby zimy nie mamy ale i takich kolorów nie mamy.
Ale coraz bliżej.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! !
Niby zimy nie mamy ale i takich kolorów nie mamy.
Ale coraz bliżej.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! !