Witam w ogrodzie u Aguniady cz.10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.10

Post »

Bardzo ładne zostawienie różowości ;:3 Od mojej ulubionej hortnesji aż po Leonarda ;:173
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś jaką nietypową, różową masz jesień :wink:
Za każdym razem, kiedy pokazujesz hortensję, nie potrafię uwierzyć, że ona ma tak cudny, intensywny kolor ;:202
Spisałam sobie nawet nazwę, bo jak "wpadnę" na nią, to bez zastanowienia ją kupię. Miłego dnia ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Zdjęcia dla tych co w fabrykach bardzo cenne. W nocy popadało solidnie, a teraz nieśmiało zaczyna swiecić. Muszę się szybko dziś uwijać, bo chcę sie urwać z pracy z autem do mechanika. Jak mus to mus.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś wciąż mnie zachwyca jak pięknie przebarwiła się Twoja Vanilka, kolor obłędny wręcz..... moja niestety nie jest taka ładna i już zaczyna brązowieć....mam nadzieję, ze w przyszłym roku bardziej będę z niej zadowolona.....
Cudne różowości u Ciebie....jesień pod znakiem różu ;:oj
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

U Ciebie dziś na różowo ;:215 A jak nastrój? Mam nadzieję, że już lepiej. Właśnie dopada mnie kolejna choroba forumowa - "hortensjoza". One są przepiękne.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Dziś gramy w różowe ;:oj Fantastyczne ;:167 I bardzo zgodne z moim humorkiem dziś. Uwielbiam piątki i życie widzę w różowych okularach ;:1

Miłego ;:3
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Magda, szpaler hortensji będzie z odmiany Limelight... planujesz coś podobnego?
a to się uśmiałam, ja mam obecnie 3 bukietówki i więcej nie wcisnę, więc o szpalerze mogę zapomnieć :;230
Ślicznie będzie pod tym okienkiem, to jest dobry pomysł ;:215 Żałuję, że nie wpadłaś na to wcześniej, to może urządzając przedogróek pobawiłabym się w papugę i posadziła ze 3-4 bukietówki pod oknem kuchennym ;:223
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tak po wczorajszym mokro szarym, dzisiejszy zapowiada się słoneczny. Może przejdę się do lasu. A i z trawnika trzeba zebrać orzechy, które wczoraj masowo leciały, uwielbiam tę czynność. Jak jeszcze pracowałam to po pracy najpierw szłam do ogrodu wyzbierać orzechy, a dopiero potem brałam się za czynności domowe. Dobrego dnia!
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry Agus :wit rozowosci w moim stylu :wink: Giardina pieknie Ci rozkwitla - no lubie te Tantau-owe roze jak nie wiem co ;:167
Wisienke pamietam, bo w tym czasie z mszycami na sliwce walczylam - cos strasznego, wredne to to takie ze hej :evil:
Tutaj rano bylo slonce, teraz sie chmurzy ... no i czuje czapke, tak ze szykuj sie za dni pare :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Czytam, że Cię forumowy niebyt pociąga ;:202 . No kogo jak kogo... :wink:
Bardzo dużo zrobiłaś w tym sezonie, możesz czuć przemęczenie. Na Twoim miejscu zrobiłabym tylko minimum i odpoczęła - ogród ma być przyjemnością, a nie pracą na akord. Jak coś może poczekać to niech poczeka, o ile nie jest to związane ze szkodą dla tych roślin, które już masz (myślę o ewentualnym leczeniu, nawożeniu czy podlewaniu).

Pan Leonardo bardzo przystojny ;:108 . A ogród z linka faktycznie idealny... ;:224 ;:180
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Franci, dzień dobry! Forumowy niebyt wciąga mnie, ale się nie poddaję - dzisiejsza aktywność na FO nie była już tak bolesna, jak wczoraj = kiedy to nie mogłam się przemóc... Odpoczywam ostatnio od ogrodu, aż D. się dziwi, jaka jestem bierna... przejdę, popatrzę, obetnę przekwitnięte kwatostany róż i wracam do domu... jeśli dopisze pogoda, to postaram się jutro posiedzieć pod kocem, z książką i herbatą, na tarasie... Leonardo jest piękny, a jego wersja Red to już w ogóle szał :) Udanego!
Jula, doberek... u mnie mszyca ze spadzią była także na śliwce (nie na wiśni). D. chciał już całe drzewo wycinać, ale w końcu pozbyliśmy się dziadostwa i śliwa odżyła pięknie. Co do nastroju i czapki, to mnie ostatnio tak siekały zmienne humory, że ja już za migrenę dziękuję... Proszę, odeślij ją gdzieś w innym kierunku, a najlepiej zduś w zarodku - niech i Ciebie nie dopada ;:196
Marysiu, ja z dzieciństwa pamiętam, że też lubiłam zbierać orzechy! Jeśli ładna pogoda się utrzyma, to wyciągam dziś M. na spacer do lasu (kilka dni już nie byliśmy) i może skręcimy tu i tam, w poszukiwaniu grzybów :) Miłego!
Magda, bukietówek nigdy za wiele :) Mnie jeszcze po głowie chodzi nieco inny plan... ;:224 Dostałam energii, w końcu :)
Jolu, ja podobnie pod koniec tygodnia zawsze postrzegam świat w różowych barwach... jeszcze kilka godzin i wolność!
Iwonko, ja na hortensjozę choruję już od jakiegoś czasu i powiem Ci, że to równie przyjemna choroba jak różyczka ;-)
Aguś, prawdę mówiąc mnie samą zaskakuje intensywna barwa Vanille F. - nie spodziewałam się takiej głębi koloru, w dodatku tak długo się utrzymującej :)
Marzko, szybkiego i pomyślnego dnia zatem! Niech wizyta u mechanika będzie jak najmniej kosztowna :)
Iwonko, jesień w różu występuje - popatrz tylko na wrzosy, rozchodniki, przebarwiające się hortensje, czy marcinki... Lubię ten jej odcień, chyba równie mocno jak rudości ;-) Vanille Fraise polecam gorąco!
Aniu, Magdo - dziękuję Wam, drogie panie ;:167
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jednak mechanik za tydzień dopiero najszybciej :( , wymyśliłam dodatkową naprawę- wymianę i nie zdąrzyłby w parę godzin, musi mieć cały dzień ;:223
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Aguś super pomysł z tymi hortensjami, ja chyba tak jak Kasia nie wytrzymałabym do wiosny :;230, ale nic na siłę to faktycznie ma sprawiać przyjemność, ja z kolei mam odwrotnie chęci i zapał jest, ale brak czasu ;:223, dobrze, że dzisiaj piątek, jutro od rana do dzieła.
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

To fajnie, że dostałaś powera. Ja też mam sporo energii, przynajmniej na tą chwilę. Więcej co prawda nic nie dokupuję, tylko sadzę co mam. Dzisiaj wsadzę Incrideball na rabatę i chcę z dyni zrobić doniczkę na wrzosy przed domkiem żeby sobie rosły, a potem do ziemi je wsadzę.
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

Agnieszko pisałaś u Agness żeby przycinać psa z dredami to wtedy szybciej się zagęści, napisz proszę kiedy Ty przycinasz swojego, mój to tegroczny nabytek i miał raptem ze trzy gałązki ale za to był tani a chciałabym żeby w przyszłym roku było go już troszkę widać.
Ta hortensja pięknie Ci się przebarwiła.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”