Zdjęcia świetnie pokazują, kolejne etapy powstawania tego dzieła !
Niedawno miałam szczęście być oprowadzoną przez Gospodynię po Jej zielonym królestwie i widok tego zakątka zrobił na mnie ogromne wrażenie. Inne zielone pokoje znałam ze zdjęć, natomiast nie byłam przygotowana na jeszcze jeden, w dodatku tak zaskakujący
Warto podkreślić fakt, że w rzeczywistości, ta część pasuje jak ulał do pozostałych i w realu robi jeszcze lepsze wrażenie ! Jakby była tam od zawsze ! Jest pięknie zespolona z resztą ogrodu, dodaje mu uroku i tajemniczości. Jest wspaniałą ozdobą sama w sobie, choć brak jeszcze wszystkich zaplanowanych roślin.
Ma doskonale wyważone proporcje, jest świetna kolorystycznie i idealnie umiejscowiona. A więc spełnia wszystkie warunki idealnej ogrodowej aranżacji
Jednym słowem wielkie brawa dla Izy projektantki i nadzorcy prac, bo przecież musiała czuwać na każdym etapie budowy, a także przewidzieć i zaplanować, wiele detali i szczegółów, by wszystko pasowało i wyglądało tak pięknie jak teraz
Izo Tamaryszku, to co tworzysz, jest dla mnie ideałem tego, o czym myślę, marząc o własnym ogrodzie. Tak więc chylę czoła przed Twoim dziełem