Moje zielone ;)
-
Magic83
- 1000p

- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje zielone ;)
Kupiłam sobie STORCZYKA!!!!...Wreszcie....

To pokaż go !!!!!!!
-
Magic83
- 1000p

Na razie nie ma za bardzo co pokazywać
. Falek kupiony na wyprzedaży (wreszcie przecenili-ostatni, stał już sam miesiąc czasu
), kwiatki już przekwitłe..., ale korzonki zdrowe i listki też, to wzięłam go...
Ahaś ale na pewno jest ładny 
-
Magic83
- 1000p

Mam wrażenie, że jeszcze może przedłuży pędy kwiatowe, bo malutki pączuś na końcach się jakby zawiązuje...
- rapunzel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magic, a widziałaś wcześniej jak kwitnie? Czy będziesz mieć niespodziankę?
-
Magic83
- 1000p

Jeszcze ma takie zwiędłe kwiatki, później pokażę foto takiego, co jeszcze jest cały. A widziałam jak kwitł, bo od miesiąca podpatrywałam, kiedy przecenią.... 
- Chrapka

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Wiesz...mnie uzbierało się 7 storczyków-każdy z wyprzedarzy, za małe lub bardzo małe pieniądze. Trzeba dać im czas i czekać cierpliwie aż się odwdzięczą. U mnie...po roku jeden wreszcie wziął się do roboty, ale za to pełną gębą. Jednocześnie puszcza dwa pędę. Czuję się tak, jakby to była nagroda za cierpliwość i codzienne oglądanie-czy aby coś się gdzieś przebija. Liczę cicho, że pozostałe wkrótce pójdą za jego śladem 
Zapodawywuj fotkę i chwal się co to za cacko
Zapodawywuj fotkę i chwal się co to za cacko
-
Magic83
- 1000p

No i widzisz jaki piękny to pielęgnuj go teraz
-
Adam12222
- 1000p

- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Przybyłem z rewizytą
Piękne kwiatuszki
Ale ale jaszczurki i ptaszniki to dopiero coś
Ja proszę o zdjęcia ptaszników
Magdziu a nie masz małych ptaszników??
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Magic83
- 1000p

Adaś, teraz akurat maluchów nie mam, ale na wiosnę zamierzam sobie kilka sprawić. Poza tym może wiosną sprowadzę faceta którejś z moich panienek i kto wie? Może dorobię się kilkuset maluszków 
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magic, ja myślałam, że to będzie suchy badyl za kilka złotych, a to jeszcze całkiem przyzwoity kwiatek i ma sporo kwiatów. Kolor też bardzo ładny. 
Te maluchy, o których napisałaś to trzymaj z dala od komputera, bo jeszcze się po sieci rozlezą. Brrr.
Te maluchy, o których napisałaś to trzymaj z dala od komputera, bo jeszcze się po sieci rozlezą. Brrr.
Fuj fuj fuj z pająkami 
-
Magic83
- 1000p

Ten falek kosztował normalnie 30zł w netto (chyba ich pogięło czy co?), a ten jeden naprawdę długo stał w tej cenie. Za każdym razem, jak byłam w netto podpytywałam koleżanek (w końcu kiedyś u nich pracowałam
), kiedy go przecenią, ale nie chcieli
. Jak dziś zobaczyłam, że wreszcie go przecenili, to już nawet tych 15zł n ie było mi żal
. Naprawdę myślałam, że go w końcu wyrzucą, bo wiem jak tam traktuje się rośliny i żal mi go było, a teraz jest już w moich łapkach
Małych pajączków nie będę koło komputera trzymać, bo to strefa kocia i nie mogę ryzykować zdrowia i życia maluchów. Taki "miot" zresztą to naprawdę kilkaset sztuk najczęściej (zależy od gatunku-nieraz i ponad 1000szt) i miejsca trochę zajmują, a na biurku jak zwykle wszystkiego pełno...
Małych pajączków nie będę koło komputera trzymać, bo to strefa kocia i nie mogę ryzykować zdrowia i życia maluchów. Taki "miot" zresztą to naprawdę kilkaset sztuk najczęściej (zależy od gatunku-nieraz i ponad 1000szt) i miejsca trochę zajmują, a na biurku jak zwykle wszystkiego pełno...