Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pewnie ja.
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tez jestem nastolatka. Trochę przechodzona, ale jak sobie zrobię renowacje starówki z rana, to jeszcze ho ho! Nie jest źle :)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

Pestko, a jaką kawę Ty pijesz? ja sobie kupiłam Anatola i jakoś mi nie wchodzi.. a niektórzy chwalą;)
ja co prawda ani taka, ani taka nastolatka;) ale o robótkach ręcznych proszę bardzo :twisted:
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No to o robótkach możemy też wspólnie pogadać :) ;:113 ;:79 Ale musimy gdzieś indziej przenieść siedzibę naszego klubu ;:113 Bo nas stąd wygonią w cztery świata strony ;:94
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Wandziu my wszystkie po ,,renowacji starówki,,wygaldamy jeszcze całkiem ,,całkiem jak 18-stki no hihihihi.Wyrzucić nas z tym tematem nie wyrzuca ,bo z racji wieku szacunek do starszych trza mieć :wink: Powiem tak;JEST DOBRZE idziemy z modą ,urodą i nowinkami tego swiata do przodu,nawet komputery opanowałyśmy jak nastolatki :P i nawet forum dla nas nie straszne no i klawiatura ;:13
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pestko super to ujęłaś nic dodać nic ująć. :P
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Dziewczyny, ale sie uśmiałam czytając o tych "balkonikach", renowacjacji starówki, laseczkach...
To ja chyba też mogę się przyłączyć do Waszego klubu, bo mam 18 +.... :;230
A temat zaczął się od Vand, więc nikt nas nie wyrzuci z wątku :D (niestety nie mam i nie będę mieć ani jednej Vandy, więc mocno sekunduję Wam i czekam na nowinki, że ładnie rosną )
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ArtWitaj w klubie,im wiecej nas tym cieplej hihihi.Nie ma nic piekniejszego jak kobieta starzeje sie z godnoscią.Wtedy wydaje sie mlodsza niż jest w rzeczywistości :wink: Co do vand to nie bądż taka pewna ,że ,,nigdy,, Ja mówiłam to samo i mam dwie,ktore mimo moich obaw...baaaaaaaa panikimaja się świetnie,puszcza jedna calkiem nowy korzonek ,reszta korzeni sie rozgałęzia i mam nowy listek :wink: .Dziś przytargałam sobie z biedronki nowe cudo.Co prawda to nie storczyk ,ale jak czytam o poielęgnacji to dość podobna sprawa .Ten kwiatek to -(14,99ZL)CUDO PO PROSTU CUDOOOO na balkon oczywiscie ,a potem do domu.Poczytajcie sobie na forum o nim wczesniej wpisujac w przegladarkę,bo ja sie naszukałam tego od godziny.Zapomnialam ,ze przeciez jest coś takiego jak ..PRZEGLADARKA,, ;:2
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pestko, pooglądałam - i rzeczywiście to cudo. Ja tez muszę zagospodarowac swój balkon, ale na razie jestem jeszcze w "ciemnym lesie". Oj ten czas - nie da się go niestety dokupić :wink:
A co do Vand, to jak na moje warunki, za bardzo trzeba przy nich 'skakać' (moczenie zamgławianie tyle razy w tygodniu...)
Nie mam na to czasu. Muszę mieć same pancerne rodzaje :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja myśle ,ze te vandy jednak są ,,pancerne,,Za każdym razem jak ktoś wpada na kawę i oglada moje storczyki pada jedno zdanieDOLEJ TYM KWIATOM WODY ,BO WYPIŁY :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A mnie niektórzy pytają, czemu moje storczyki mają korzenie na wierzchu i dlaczego ich nie wsadziłam do 'ziemi', bo to dziwnie wygląda :D
i.... zaczyna się tłumaczenie. Ale o tym opowiadać lubię :)
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Arttakie opowieści to czysta przyjemność,zwłaszcza jak ma sie o czym opowiadać.Latem kiedy drzwi balkonowe mam otwarte ludzie zaczepiają mnie i pytają co to za kwiaty mam na parapetach,jak je pielegnowac i co to za biały puchaty kot siedzi kolo doniczek.Milo jest sie tak ,,powymądrzać,, hihihi
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

PokażeWam coś :wink: mam nadzieję ,ze mnie nie wyrzucą ,bo to nie orchidea :wink: Obrazek
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cyknełam dziś fotkę z rana telem..To storczyki pzreniesione ,,karnie,, na stoliczek z kuchni do pokoju(na czas remontu)Obrazek
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Pestko, raczej przymusowo, ale pięknie wyglądają, listeczki się błyszcza a i pączków nie brakuje :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”