Ćmówki z PESTKĄ@
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Pestko, a jaką kawę Ty pijesz? ja sobie kupiłam Anatola i jakoś mi nie wchodzi.. a niektórzy chwalą;)
ja co prawda ani taka, ani taka nastolatka;) ale o robótkach ręcznych proszę bardzo
ja co prawda ani taka, ani taka nastolatka;) ale o robótkach ręcznych proszę bardzo
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Wandziu my wszystkie po ,,renowacji starówki,,wygaldamy jeszcze całkiem ,,całkiem jak 18-stki no hihihihi.Wyrzucić nas z tym tematem nie wyrzuca ,bo z racji wieku szacunek do starszych trza mieć
Powiem tak;JEST DOBRZE idziemy z modą ,urodą i nowinkami tego swiata do przodu,nawet komputery opanowałyśmy jak nastolatki :P i nawet forum dla nas nie straszne no i klawiatura ;:13
Dziewczyny, ale sie uśmiałam czytając o tych "balkonikach", renowacjacji starówki, laseczkach...
To ja chyba też mogę się przyłączyć do Waszego klubu, bo mam 18 +....
A temat zaczął się od Vand, więc nikt nas nie wyrzuci z wątku
(niestety nie mam i nie będę mieć ani jednej Vandy, więc mocno sekunduję Wam i czekam na nowinki, że ładnie rosną )
To ja chyba też mogę się przyłączyć do Waszego klubu, bo mam 18 +....
A temat zaczął się od Vand, więc nikt nas nie wyrzuci z wątku
ArtWitaj w klubie,im wiecej nas tym cieplej hihihi.Nie ma nic piekniejszego jak kobieta starzeje sie z godnoscią.Wtedy wydaje sie mlodsza niż jest w rzeczywistości
Co do vand to nie bądż taka pewna ,że ,,nigdy,, Ja mówiłam to samo i mam dwie,ktore mimo moich obaw...baaaaaaaa panikimaja się świetnie,puszcza jedna calkiem nowy korzonek ,reszta korzeni sie rozgałęzia i mam nowy listek
.Dziś przytargałam sobie z biedronki nowe cudo.Co prawda to nie storczyk ,ale jak czytam o poielęgnacji to dość podobna sprawa .Ten kwiatek to -(14,99ZL)CUDO PO PROSTU CUDOOOO na balkon oczywiscie ,a potem do domu.Poczytajcie sobie na forum o nim wczesniej wpisujac w przegladarkę,bo ja sie naszukałam tego od godziny.Zapomnialam ,ze przeciez jest coś takiego jak ..PRZEGLADARKA,, ;:2
Pestko, pooglądałam - i rzeczywiście to cudo. Ja tez muszę zagospodarowac swój balkon, ale na razie jestem jeszcze w "ciemnym lesie". Oj ten czas - nie da się go niestety dokupić
A co do Vand, to jak na moje warunki, za bardzo trzeba przy nich 'skakać' (moczenie zamgławianie tyle razy w tygodniu...)
Nie mam na to czasu. Muszę mieć same pancerne rodzaje
A co do Vand, to jak na moje warunki, za bardzo trzeba przy nich 'skakać' (moczenie zamgławianie tyle razy w tygodniu...)
Nie mam na to czasu. Muszę mieć same pancerne rodzaje