Czy ta technika jest trudna do opanowania

Wieczorami   trzeba   coś   robić   i  ja   wybrałam   sobie   frywolitki   .   Jednym   okiem   patrzę   w   telewizor   ,  drugim    na   robótkę
    Wieczorami   trzeba   coś   robić   i  ja   wybrałam   sobie   frywolitki   .   Jednym   okiem   patrzę   w   telewizor   ,  drugim    na   robótkę    Szkoda    ,  że   nie  ma  jeszcze   jednego    do   przeglądania    FORUM
 Szkoda    ,  że   nie  ma  jeszcze   jednego    do   przeglądania    FORUM    

,   ale   na    początku   zanim   załapałam   na  czym   to   polega   trochę   się    natrudziłam
   ,   ale   na    początku   zanim   załapałam   na  czym   to   polega   trochę   się    natrudziłam    

od paru dni nic innego nie robiłam, tylko nadrabiałam zaległości i czytałam, czytałam, czytałam...
 od paru dni nic innego nie robiłam, tylko nadrabiałam zaległości i czytałam, czytałam, czytałam... 

,  ja   jak   zaczynam   pracować   to   do   oporu   aż  skończę   /   nie   umiem   odpoczywać  w   czasie   pracy /.   Potem   są   skutki   -   boli  kręgosłup   i   ręce
  ,  ja   jak   zaczynam   pracować   to   do   oporu   aż  skończę   /   nie   umiem   odpoczywać  w   czasie   pracy /.   Potem   są   skutki   -   boli  kręgosłup   i   ręce   

.   Musiałam  to   zrobić    ,   bo   od   jutra   cmentarz    do   odwiedzenia   i   zrobienie   ostatnich   porządków .    Pogoda  jest  taka   bylejaka
 .   Musiałam  to   zrobić    ,   bo   od   jutra   cmentarz    do   odwiedzenia   i   zrobienie   ostatnich   porządków .    Pogoda  jest  taka   bylejaka    

.  Dzisiaj   na pewno   jest  już    pełno   nowych   ,  ale   jest   tak   wstrętna   pogoda    ,że    niech  sobie   leżą   i   czekają  na      ładną   słoneczną   pogodę
   .  Dzisiaj   na pewno   jest  już    pełno   nowych   ,  ale   jest   tak   wstrętna   pogoda    ,że    niech  sobie   leżą   i   czekają  na      ładną   słoneczną   pogodę     .   Orzech  już   był    prawie   bez   liści   ,  ale  na  jabłonce   ,   bzie   ,  forsycji    pełno  .   Myślę   ,    że   te  jak  nie   spalę  to   zgrabię   na   kompostownik   .
 .   Orzech  już   był    prawie   bez   liści   ,  ale  na  jabłonce   ,   bzie   ,  forsycji    pełno  .   Myślę   ,    że   te  jak  nie   spalę  to   zgrabię   na   kompostownik   .