Lucynko mam niżej położony teren i pewnie dlatego słoneczko jak wpadnie nie chce wyjść i grzeje ogród
No w ogrodzie z dnia na dzień coraz ładniej a u mnie coraj więcej czuć braku czasu
Zapraszam na mały spacerek
pierwsze tulipany
teraz poświęcam czas na przesadzanie i dzielenie tu ipomopsis
Witaj Kasiu,ale masz gamę kolorów w ogrodzie,taki zbiór miodunek ,pierwiosnków,kokorycz-cudne,masz bardzo ciepło u siebie ,ja to jestem w ogonie z moim klimatem nawet epimedium już u Ciebie kwitnie,aż sie wierzyć nie chce,pozdrawiam i życzę ciepełka ,bo chyba wszędzie się oziębiło
Kasiu, patrzę, patrzę... i oczom nie wierzę!
Przecież u Ciebie cały ogród kwitnie!
Masz taką ilość wiosennych roślin w pełnym rozkwicie, że tylko podziwiać! Wszystkie!
Dziękuje za odwiedziny
Jak każdy z Was mam czasu brak, wiele spraw załatwiam i nawet na ogród nie mam czasu jedynie chwycę aparat i porobię zdjecia
Wesołych Świat, spokojnych radosnych oraz rodzinnych a w poniedziałek pięknej pogody i mokrej głowy
Witaj Kasiu,piękności kwitną w Twoim ogrodzie ,a te pokazane ze słoneczkiem szczególnie drogocenne,bo kurzawa śnieżna u mnie co chwilkę ,pozdrawiam i wesołego śmigusa ,ale tego domowego ,bo na polu będzie jak w banku
Martuś dziękuje,,,
Znalazłam chwilę to jestem, miałam co noc przymrozek od Świat i musiałam wstawać nad ranem by zadymiać ogród bo -4,-5C zrobił by bałagan w ogrodzie.
Mam nadzieje ze takie nocki się nie powtórzą
Zdjęć mam sporo wiec zaczynamy pomału,
Zapraszam na spacerek
Kasiu, po Twoim ogrodzie widać, że jest jak wino- im starszy, tym lepszy. Cudowne, bujne łany roślin. Epimedium zachwyca, inne też. Napisz mi ta roślina pod narcyzem z biało- niebieskim kwieciem to ułudka? Przepiękna Gdybyś mogła mi podać namiar, gdzie kupiłaś byłabym wdzięczna.
Tak Moniczko to Ułudka starry eyes, mam ją chyba od 4 lat i juz w kilku miejscach nie powiem gdzie kupiłam bo nie pamiętam wiele kupuje potem mam problem co u kogo