JOLU jakie sukcesy różane

u mnie tylko starocie kwitną, bo na nowości nie mam miejsca.Podobają Ci sie moje pustaczki czy nie bardzo gustujesz w takich różach z oczkiem ???Ukorzeniam teraz mnóstwo patyków Bright as a Button i Pretty sunrise takze CHEWdelight .Ma nadzieję ,ze wszystkie się załapią .O Elżbietce pamiętam i może jutro będzie ciachana, bo wygląda jak półtora nieszczęścia
GABI za chwilkę będzie pusto ,bo większość róż ścięta .Trochę maluję, trochę ścinam,trochę plewię, bo wszystkiego na raz nie idzie zrobić, a wszystko powinno być na wczoraj
AGUSIU

lecz czy pięknie

można by dyskutować staram się jak mogę i czasem nawet ładnie to widać np. to miejsce mi się teraz podoba
IWONKO busz lecz zarośnięty, a przecież wciąż pielę te swoje ścieżki, a one wciąż zarastają.Zaczął się festiwal liliowo liliowcowy ,hibiskusy też zawiązują pąki .Kwitnie coraz więcej lilii i liliowców
RENIU ten liliowiec jest różowy .Współczuję strat trochę tego za dużo

nawet jeśli indiańskie tańce odprawiałaś w słusznej sprawie
GRAŻYNKO kocham ten mój busz i nie zamieniłabym się na taki wymuskany zrobiony przez projektantów.Cóż na pogodę nie mamy wpływu i u mnie coraz wiecej liliowców i lilii się pokazuje