H pomoże, przygotuje, nawet wody do salonu naniesie w butelkach, ale podlać... nawet nie mogę prosić, bo ma tak nieszczęśliwą minę.
Pod Jesionem cz. 4
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod Jesionem cz. 4
Marysiu! Tym razem (a nie mam jeszcze wszystkich wyników z ostatniego szpitala) sprawy kobiece... Ale jeszcze nic pewnego (na szczęście). Chyba ktoś na mnie urok rzucił!
H pomoże, przygotuje, nawet wody do salonu naniesie w butelkach, ale podlać... nawet nie mogę prosić, bo ma tak nieszczęśliwą minę.
A o wietrzeniu wysiewów... 
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No tak to jest zbyt skomplikowane. Jeszcze jakbyś dyrygowała to tak, ale z własnej inicjatywy to już gorzej. To może poczekaj?

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Znowu na badania?
Ciągle problemy?
Trzymaj się kobieto
Ciągle problemy?
Trzymaj się kobieto
- renzal

Gosiu! Jak nie minie problem, to raczej nie tylko na badania, ale oby nie było potrzeby, bo to by była czwarta wizyta w szpitalu podrząd.

- renzal

Dobrze choć popatrzeć na te cuda, choć szkoda, że nie mogę zdobyć tych kwiatków
np.:
https://pbs.twimg.com/media/CYeupgVWAAErD9R.png
np.:
https://pbs.twimg.com/media/CYeupgVWAAErD9R.png
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Renatko to kwiatki na jeden sezon
tawułka śliczna i jak ładnie prezentują się begonie na grządce
Oby nie trzeba było
Miłej niedzieli!
Oby nie trzeba było
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu - obłędna ta strona Tulips in Holland już ze trzy razy oglądałam od rana
Cóż to za radość dla oczu w taki szaro-bury poranek.
A Tobie życzę zdrowia z całego
i kciuki trzymam za to żeby było OK
A Tobie życzę zdrowia z całego
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A ja wczoraj dopiero wysiałam dopiero koleusa ,kroplika i gazanię Ja natomiast chciałabym aby mi wzeszły wszystkie bo mam gdzie sadzić ..
Jagodowe też przesadzałam na słońce bo w cieniu były kwaśne ..
Jagodowe też przesadzałam na słońce bo w cieniu były kwaśne ..
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Kwiatuszki śliczne żeniszek biały i różowy słabszy niz niebieski ale ładny ni powiem .Też mi ziemiórki trochę poniszczyły ale co tam .Reniu warzyw też mniej sieję w tym roku z kwiatami cóż dosadzę jak zwykle dobrze ,ze koło domu pola 3 ha okół ma
maliny i porzeczki do przesadzenia mam ale jak pomyśle ,że do sadu a tam od zawsze ugór oj ciężko będzie i nie wiem czy mój wypadający dysk da radę ale dobrej myśli jestem.Reniu zdrówka życzę dbaj o siebie nie martw się i nie denerwuj proszę Dobrze będzie. 
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu, cudna ta niebieska tawułka!
Zamówiłam sobie niebieską i oby była taka piękna jak Twoja.
Trzymam kciuki, byś wróciła szczęśliwa i zdrowa.

Zamówiłam sobie niebieską i oby była taka piękna jak Twoja.
Trzymam kciuki, byś wróciła szczęśliwa i zdrowa.
- renzal

Marysiu! Wiem, ale są takie piękne... U mnie pewnie nawet nie jednosezonowe, bo nornice nie śpią...
Ale gdybym dostała tak dużą donicę z takimi cudami...
Idę popatrzeć na ciemierniki, bratki i prymulki.
Marysiu! Przypadkiem trafiłam na nich na Twitterze i od razu dodałam do obserwowanych
Co dzień pokazują nowy kwiatek
Janeczko! Marzy mi się, że wysieję cokolwiek 25 lutego, a dziś może choć pory i selery? Miałam ich nie wysiewać, ale jak mam nasionka, to szkoda zmarnować! Teoretycznie mam jeszcze działkę brata (kolejne 2000m), ale to już nie to, więc jednak muszę się troszkę ograniczać.
Z zazdrością, ale i szacunkiem patrzę na większe areały. Chciałabym, ale wiem ile to pracy!
Koleusów nigdy nie siałam, ale choć do niedawna nie przepadałam nawet za nimi, jeśli spotkam w przyszłości nasionka pewnie trafią do mojej kolekcji...
Beatko! Ja do warzyw zraziłam się, bo naprawdę nie mam gdzie ich przechowywać, tyle że nie wyobrażam sobie działki bez warzyw. Znacznie mniej, ale muszą być obowiązkowo!
Ja do kopania będę musiała zorganizować jakiegoś ,,chętnego", ale tak czy siak zmiana nasadzeń jest już koniecznością!
Lucynko! Przywiozłam ją z BR. Ma dość trudne warunki, bo rośnie blisko sporego świerka i sporej ilości krzewów, ale podkarmię ją w tym roku odrobinę, bo bardzo bym chciała coby sie rozrosła.
Ale gdybym dostała tak dużą donicę z takimi cudami...
Marysiu! Przypadkiem trafiłam na nich na Twitterze i od razu dodałam do obserwowanych
Janeczko! Marzy mi się, że wysieję cokolwiek 25 lutego, a dziś może choć pory i selery? Miałam ich nie wysiewać, ale jak mam nasionka, to szkoda zmarnować! Teoretycznie mam jeszcze działkę brata (kolejne 2000m), ale to już nie to, więc jednak muszę się troszkę ograniczać.
Koleusów nigdy nie siałam, ale choć do niedawna nie przepadałam nawet za nimi, jeśli spotkam w przyszłości nasionka pewnie trafią do mojej kolekcji...
Beatko! Ja do warzyw zraziłam się, bo naprawdę nie mam gdzie ich przechowywać, tyle że nie wyobrażam sobie działki bez warzyw. Znacznie mniej, ale muszą być obowiązkowo!
Lucynko! Przywiozłam ją z BR. Ma dość trudne warunki, bo rośnie blisko sporego świerka i sporej ilości krzewów, ale podkarmię ją w tym roku odrobinę, bo bardzo bym chciała coby sie rozrosła.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
A gdzie ta niebieska tawułka? Na moim monitorze jest ciemnoróżowa. Ale i tak bardzo ładna. Muszę sobie dokupić tych tawułek, bo są niekłopotliwe.
- renzal

Wandziu! Nie ma niebieskiej!
Ale ta faktycznie jest inna niż wszystkie które mam. Taka puchata
U mnie niestety nie rozrastają się, bo moje szkodniki ryją nieustannie, a moje tawułki bardzo nie lubią podsuszania korzeni... 
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Też mam taką tawułkę jak mi w tamtym roku susza nie wysuszyła .. Poprzesadzałam ich w mokrzejsze miejsce bo mam sporo kolorów i nie chciała bym je stracić ..
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
U mnie w ogóle tawułki rosną beznadziejnie.
Jka tak dalej pójdzie to zrobie im eksmisję
Kiedy siać pomidory?
I jak się czujesz?
Jka tak dalej pójdzie to zrobie im eksmisję
Kiedy siać pomidory?
I jak się czujesz?