Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
No to parę sąsiedzkich drzewek. Wybaczcie jakoś zdjęć ale mój aparat nie kocha zbliżeń.

Tyle udało mi się sfotografować. Resztę zasłaniają drzwi. A naprawdę sporo tego tam jest
I widać, że ładnych parę lat już się temu poświęca.

Tyle udało mi się sfotografować. Resztę zasłaniają drzwi. A naprawdę sporo tego tam jest

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jestem pełna podziwu dla właścicielki
:P :P
Popatrz co od jutra ma być w netto:
http://www.netto.pl/internet/nettopl/menu/main.nsf

Popatrz co od jutra ma być w netto:
http://www.netto.pl/internet/nettopl/menu/main.nsf
Nie wiem o co Ci chodzi bo wyświetla mi sie strona ogólna netto. Pomijam już, że nie ma Netto w Krakowie.
Dzisiejsze fotki z balkonowych wczasów

Wreszcie zaczynają wyglądać jako tako
Dzisiejsze fotki z balkonowych wczasów

Wreszcie zaczynają wyglądać jako tako

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Balkon mam północno wschodni. Do tego poranne słońce zasłania kamienica. Jest tam jasno ale bezpośredniego słońca nie ma nigdy. I muszę przyznać, że ładnie tam rosną kwiaty 

Bledną? Za mało wody wedle mnie. Część moich stoi na parapecie południowym, w południe istna sauna. I mają się całkiem nieźle tyle, że leję im dużo wody.
Zrobiłam fotki tego co, po przeprowadzce, posadziłam na podwórku. Mało ocalało

Jak widać piwonia nie kwitnie. Ma dużo badyli ale zero pąka. Nie wiem dlaczego. Za ciemno?
Funkia w zeszłym roku ładnie kwitła. Zobaczymy jak będzie w tym. Jedynie paprocie się tam ładnie kocą
Effa... ostatnie zdjęcie to obiecany winobluszcz 4-letni. Nieco wyłysiał u dołu ale już robię sadzonki to go zagęszczę.
Pozwolicie, że nie będę zakładać wątku... ogrodowego ;)
A to sobie wącham i oglądam na spacerku z psem

Wiem, że wiem jak się zwie ino za diabła przypomnieć sobie nie mogę ;)
Zrobiłam fotki tego co, po przeprowadzce, posadziłam na podwórku. Mało ocalało

Jak widać piwonia nie kwitnie. Ma dużo badyli ale zero pąka. Nie wiem dlaczego. Za ciemno?
Funkia w zeszłym roku ładnie kwitła. Zobaczymy jak będzie w tym. Jedynie paprocie się tam ładnie kocą

Effa... ostatnie zdjęcie to obiecany winobluszcz 4-letni. Nieco wyłysiał u dołu ale już robię sadzonki to go zagęszczę.
Pozwolicie, że nie będę zakładać wątku... ogrodowego ;)
A to sobie wącham i oglądam na spacerku z psem

Wiem, że wiem jak się zwie ino za diabła przypomnieć sobie nie mogę ;)
O! To, to! Wiedziałam, że wiem... jasne, że jaśmin 

Kwiaty kwiatami ale.........
Kubica pierwszy !!!!
http://www.ekubica.yoyo.pl/13.php
Ten kwiatek też mi się podoba ;)
Kubica pierwszy !!!!

Ten kwiatek też mi się podoba ;)