Ogródek-kalejdoskop-lojki
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Jolu dbaj o siebie
słoneczka dużo życzę

Jolu najlepsza regeneracja to czasem sobie dychnąć od wszystkiego i popatrzeć choćby w niebo na ptaki. Ja na swojej górce też czasem robię sobie przerwę i patrze w niebo, albo na boćki, albo na gęsi, albo na drapieżne ptaki, jak kołują nad okolicą. Czasem przyjdzie łaska i równie szybko zniknie, czasem sarny...lojka 63 pisze: (...) dzisiaj napawałam się wolnością na mojej starej górce cudów tam nie zrobię ale radości z najdrobniejszego postępu jest mnóstwo i gapiłam się chyba z godzinę jak kołowały i nawoływały się żurawie pięknie to wyglądało.
W mieście bardzo, ale to bardzo mi tego brakuje.
salud, amor y dinero
Pozdrawiam - Michał
Pozdrawiam - Michał
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gosiu, Reniu ,Michale witajcie
Gosiu wiem że muszę uważać już pół wieku minęło w pracy też mi to dziewczyny mówią ale jak zobaczę słoneczko i ziemie z trawką to jak kierowca za kierownicą
wstępuje we mnie i atakuje chwasty
Dzisiaj byłam aż bordowa a jutro to się chyba nie ruszę ale jak my wszyscy jestem zadowolona.
Reniu będę pamiętać w końcu musimy się kiedyś spotkać jak znalazłam Gosieńkę z środka Polski to i Ciebie znajdę.
Michale wierzę że jest Ci z tym bardzo źle ale podziwiam wytrwałości taki kawał drogi to by mnie zniechęcił szukałabym działki do kupienia bliżej i pełnia szczęścia chyba że są jakieś inne przeszkody co bardzo rozumiem a jednak Cię podziwiam.
Teraz kochani muszę znikać bo jutro wstaje o 4.00 bo o 6.00 jestem już na kasie.Miłych snów i pięknego dzionka.

Gosiu wiem że muszę uważać już pół wieku minęło w pracy też mi to dziewczyny mówią ale jak zobaczę słoneczko i ziemie z trawką to jak kierowca za kierownicą
Reniu będę pamiętać w końcu musimy się kiedyś spotkać jak znalazłam Gosieńkę z środka Polski to i Ciebie znajdę.
Michale wierzę że jest Ci z tym bardzo źle ale podziwiam wytrwałości taki kawał drogi to by mnie zniechęcił szukałabym działki do kupienia bliżej i pełnia szczęścia chyba że są jakieś inne przeszkody co bardzo rozumiem a jednak Cię podziwiam.
Teraz kochani muszę znikać bo jutro wstaje o 4.00 bo o 6.00 jestem już na kasie.Miłych snów i pięknego dzionka.
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- lojka 63

- Kontakt:
Witaj Reniu ostatnio nadrabiam zaległości w ogrodzie jeszcze trochę mi zostało żeby posprzątać po zimie już zasiałam troszkę pietruszki bo ona najdłużej wschodzi a ogólnie to jestem zadowolona bo świeci słoneczko i zażywam wolności.Bo dla mnie teraz praca zawodowa to niewolnicza praca.Może jutro zrobię parę fotek

Jolu teraz jest taki gorący czas dla nas zielono zakręconych. Nadrabiamy opóźnioną wiosnę.Ja jak jestem u siebie na działce to też wszystko bym chciała już zrobić, tylko czasu mam za mało. Miłej nocki i marzeń o ogrodzie. 
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- lojka 63

- Kontakt:
Witaj Julianno dziękuję bardzo Tobie też miłego wypoczynku bo na pewno poszalejesz w ogrodzie więc trzeba nabrać sił.Miałam zrobić zdjęcia ale jakoś mi tak szybko uciekł dzień zaliczyłam kawkę i kielonek winka u koleżanki i skutkiem tego siałam już buraczki do księżyca a sąsiadowi mówiłam że ciemno to nie widać czy krzywo.
Pobuszuję jeszcze troszkę po ogródkach i trzeba spocząć bo jutro skoro świt do ogrodu mam jeszcze wolny dzień.

- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jolciu to buraczki już z zaprawa będą 
Buraczki z zaprawą też dobre. Maleńkie przyjemności i chwila wytchnienia od pracy na działce też nam się należy. 
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jola,bedziesz miała pewnie majówke wolną to poleż sobie do góry kołami i odpoczywaj,do ogrodu zagnaj młodziez.Wysil sie tylko do pracy jednym palcem,zeby pokazać co maja zrobic.
- lojka 63

- Kontakt:
Cześć kochani teraz ciężko mnie spotkać przy kompie bo córcia uczy się do matury albo ja w ogrodzie.Ale dzisiaj padam wiec jestem Ewcia buraczki posiane a zaprawiłam je winkiem u koleżanki maja być super.
Julianno masz rację teraz coraz miej czasu sobie dajemy na zwykły odpoczynek i relaks jak by to była jakaś zbrodnia a to przecież konieczność żeby dalej dobrze funkcjonować .Obiecałam wam dzisiaj zdjęcia ale jakoś za szybko mi ten dzień zleciał może jutro będę na komisji to pewnie grzebanie w ogródku sobie odpuszczę a mam szycie to może chociaż zdjęcia porobię.
Gosiu te dwa dni mam wolne ale ten środkowy chyba maszeruje do pracy chciałam umówić się z siostrą ale się nie uda miała przyjechać na dwa dni ale jak będę pracować to nie bardzo chce Jak macie wolne to miłego wypoczynku i pięknej pogody.

Julianno masz rację teraz coraz miej czasu sobie dajemy na zwykły odpoczynek i relaks jak by to była jakaś zbrodnia a to przecież konieczność żeby dalej dobrze funkcjonować .Obiecałam wam dzisiaj zdjęcia ale jakoś za szybko mi ten dzień zleciał może jutro będę na komisji to pewnie grzebanie w ogródku sobie odpuszczę a mam szycie to może chociaż zdjęcia porobię.
Gosiu te dwa dni mam wolne ale ten środkowy chyba maszeruje do pracy chciałam umówić się z siostrą ale się nie uda miała przyjechać na dwa dni ale jak będę pracować to nie bardzo chce Jak macie wolne to miłego wypoczynku i pięknej pogody.
Wzajemnie Jolu miłego wypoczynku i pięknej pogody. 
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- lojka 63

- Kontakt:
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu pupil Twojego syna jest przepiękny
Ja również myślałam, ze forsycja, podobnie jak w poprzednim roku nie zakwitnie, ale zrobiła mi wspaniałą niespodziankę i jest cała obsypana pąkami
Ja również myślałam, ze forsycja, podobnie jak w poprzednim roku nie zakwitnie, ale zrobiła mi wspaniałą niespodziankę i jest cała obsypana pąkami
- marzenaruda
- 200p

- Od: 7 paź 2012, o 11:29
Witaj Joluś
Ja też wsadziłam forsycję, ale dopiero tej wiosny.
Tak, że na kwitnienie, to sobie jeszcze spoooro poczekam.
Ja też wsadziłam forsycję, ale dopiero tej wiosny.
Tak, że na kwitnienie, to sobie jeszcze spoooro poczekam.
Pozdrawiam Marzena