Gosiu a ja bardzo dziękuję za odwiedziny. Było mi bardzo miło....i jak zawsze zbyt krótko . Mam nadzieję, ze to nie ostatni raz, zapraszam serdecznie

Izuniu moje margerytki kwitną w najlepsze i wcale nie wygląda, żeby już miały przekwitać
 Mają wysokość około 60 cm.
 Mają wysokość około 60 cm.Kiedyś miałam dużo wyższe. Ale nie tworzyły takiej zwartej kępy.
Izuś
 Sądziłam, że liliowców już raczej nie będę kupowała, bo w poprzednim sezonie sporo kupiłam i obsadziłam praktycznie wszystkie miejsca, gdzie mogły rosnąć, ale niestety okazało sie , ze jest naprawdę dużo zdublowanych, więc co najmniej z 12-15 kęp odpadnie, i będę polowała na następne, inne niż mam
 Sądziłam, że liliowców już raczej nie będę kupowała, bo w poprzednim sezonie sporo kupiłam i obsadziłam praktycznie wszystkie miejsca, gdzie mogły rosnąć, ale niestety okazało sie , ze jest naprawdę dużo zdublowanych, więc co najmniej z 12-15 kęp odpadnie, i będę polowała na następne, inne niż mam   
 Pysznogłówki mnie zauroczyły. Pięknie i długo kwitną i mają naprawdę ciekawe kwiatuszki , są bardzo ozdobne, mam 2 kolorki, ale będę chciała posadzić jeszcze inne

jeszcze do jesieni troche czasu
  jeszcze do jesieni troche czasu  

I co z nimi zrobisz? Będziesz sprzedawać? Wymieniać?
  I co z nimi zrobisz? Będziesz sprzedawać? Wymieniać?  

Tak samo piękne kolory pysznogłówek!
 Tak samo piękne kolory pysznogłówek! Bardzo obficie kwitnie.
  Bardzo obficie kwitnie.

.
.