Zielone mroofki
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zielone mroofki
alez u Ciebie tutaj ładnie
oczywiście co mnie za
złapało?
no skrętniczkiiiiiii
ech
12zł za sadzonkę to niedużo - ja w tamtym roku kupowałam w Suwałkach po 14, a Suwałki to nie Kraków przecież
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Ganesh
mniodkowa Właśnie ostatnio wkurzył mnie sprzedawca skrętników na giełdzie, bo nie chciał mi sprzedać jednaj sztuki, tylko całą paletę. A już upatrzyłam sobie takiego jednego cudaka (pozostałe z tej palety już miałam)
Specjalnie dla Patrycji fotka moich łosich rogów. Na drugiej stronie mojego wątku możecie zobaczyć, jak wyglądały, kiedy je kupiłam. Teraz już prawie nie widać osłonki, w której sobie rosną

mniodkowa Właśnie ostatnio wkurzył mnie sprzedawca skrętników na giełdzie, bo nie chciał mi sprzedać jednaj sztuki, tylko całą paletę. A już upatrzyłam sobie takiego jednego cudaka (pozostałe z tej palety już miałam)
Specjalnie dla Patrycji fotka moich łosich rogów. Na drugiej stronie mojego wątku możecie zobaczyć, jak wyglądały, kiedy je kupiłam. Teraz już prawie nie widać osłonki, w której sobie rosną

Zakwitł mi też fiołek Tomorrow Pink Ice:

Obfociłam też trochę balkon, chociaż pogoda nie sprzyjała. Udało mi się w tym roku posadzić na balkonie chyba wszystkie roślinki, które sobie wymarzyłam...
Goździki, które posadziłam głównie dla zapachu - i nie zawiodłam się...

Lantana...

I kilka fotek zbiorowych...

Obfociłam też trochę balkon, chociaż pogoda nie sprzyjała. Udało mi się w tym roku posadzić na balkonie chyba wszystkie roślinki, które sobie wymarzyłam...
Goździki, które posadziłam głównie dla zapachu - i nie zawiodłam się...

Lantana...

I kilka fotek zbiorowych...

- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Mmm... cudnie, oczarowałaś mnie tymi kwitnącymi. 
- __asiulka__
- 200p

- Od: 3 maja 2012, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękności
Ten fiołek u góry ma cudne kwiatuszki, bardzo oryginalne 
Dzięki
Zastanawiam się, co by tu jeszcze posadzić... 
-
aga111
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 sie 2011, o 12:46
Ale pięknie i kolorowo.Pełna paleta barw
Fiołeczek uroczy , a łosie rogi nie do poznania 
Aguś Dzięki za miłe słowo. Sama się zdziwiłam, jak wyszperałam to zdjęcie z przeszłości, że łosie rogi aż tak urosły.
- Akwelan_2009

- Od: 10 sty 2009, o 19:27
Ładny kolorowy "zakątek" do odpoczynku i relaksu po tygodniu pracy wśród zadbanych kwitnących roślin.
Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale kolorowo u Ciebie , właśnie tak jak lubię
Piękne fuksje,dalie, goździki no i lantana oczywiście
A fiołeczek przepiękny 
- bananowy_kot
- 200p

- Od: 22 kwie 2012, o 20:50
Witaj mroofka ale piękne masz roślinki i super je eksponujesz w tych glinianych donicach
Bardzo mi się podoba u Ciebie 
Mój wątek - Zapraszam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=57077" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
Akwelan_2009 Dzięki
Chociaż na ten "odpoczynek" wśród roślin to i tak specjalnie nie mam czasu. Co najwyżej trochę sobie na nie popatrzę, no i oczywiście powącham goździki (ten dwukolorowy wieczorami pachnie tak mocno, że można go poczuć nawet w mieszkaniu, jak mam otwarte drzwi na balkon. Jestem bardzo zadowolona z niego (dostałam go od kochanej mamusi).
Tereniu Lantana faktycznie jest cudownym kwiatuszkiem. Na jednej roślince są kolory od jaskrawożółtego, poprzez pomarańcz, łosoś, róż, aż do fioletu. Niesamowicie mi się to zawsze podobało, aż ją wreszcie upolowałam na balkon (też dostałam od mamy). Jedno mnie tylko w tej roślince wkurza. Mianowicie straszliwie śmieci. Ciągle muszę chodzić wokół doniczek i zamiatać.
Olu Dziękuję bardzo. Oczywiście mam słabość do osłonek i doniczek nie mniejszą, niż do samych kwiatów.
Tereniu Lantana faktycznie jest cudownym kwiatuszkiem. Na jednej roślince są kolory od jaskrawożółtego, poprzez pomarańcz, łosoś, róż, aż do fioletu. Niesamowicie mi się to zawsze podobało, aż ją wreszcie upolowałam na balkon (też dostałam od mamy). Jedno mnie tylko w tej roślince wkurza. Mianowicie straszliwie śmieci. Ciągle muszę chodzić wokół doniczek i zamiatać.
Olu Dziękuję bardzo. Oczywiście mam słabość do osłonek i doniczek nie mniejszą, niż do samych kwiatów.
- tesia39

Co tam śmiecenie , ważne że kwiatek śliczny 
Mam nadzieję, że w nocy będzie wiatr i pozamiata za mnie
Niech zmiecie wszystko do sąsiada za karę, że pali na balkonie i dym papierosowy włazi mi do mieszkania

- tesia39

Popieram twój postulat, niech on ma śmiotki