Witajcie Moi Drodzy ;)
Zapraszam Was do zapoznania się z krokusowym wątkiem - z tym, ze wszelkie komentarze proszę o wpisywanie tutaj a nie w wątku o krokusach, który chce aby był typowo informacyjny ;) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=31&t=36654
Obejrzałam.Super krokusy.Fajnie ,że założyłeś ten wątek. Właśnie zamówiłam około 100 cebulek krokusów.
KROKUS wiosenny Spring Beauty, szafran jesienny,wiosenny Prins Claus, krokusy botaniczne mix dosadzam do tych co już rosną. Co roku jesienią powiększam "krokusowe pole"
Od dzisiaj przez najbliższe dwa tygodnie nie będzie mnie na Forum. Jadę na wieś m.in do ogrodu ;)
ps. już dzisiaj dziękuję wszystkim tym którzy oddali na mnie głos w ankiecie AF - dziękuję, ze mnie doceniliście, a Igorowi gratuluję zwycięstwa (już nikt Ci go nie odbierze).
Witajcie Moi Mili ;)
Nie wróciłem jeszcze do domu, ale udało mi się znaleźć dostęp do internetu. Dlatego też wstawie kilka zdjęc z komórki - a wieć przepraszam za jakość. Trochę brakuje mi tego codziennego odwiedzania Forum - ale relaks też jest ważny ;)