Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ago witaj dziękuję Ci za miły komentarz .Aga2 pisze:Witaj Geniu pospacerowałam po Twoim ogrodzie.
Szczególnie pieknej urody masz liliowce i hortensje nie wspomne o żurawkach. Jeżówki mie zaciekawiły !
Powiedz które lilowce szczególnie byś poleciła (że kwitną obficie , rozrastają się szybko i w ogóle wszystko naj)
Co do diety 100 kalorii -drakońska ale powodzenia !!!. Mój M teraz próbuje, oczywiście nie takiej drastycznejmówi że pierwsze 2 tygodnie najgorsze potem żołądek się kurczy i jest nie tak żle ,ale trzeba się pilnować !!!. Ja tak ostro nie mogie się odchudzać bo mam nadkwasotę , muszę coś od czasu do czasu wrzucić na ruszt bo ranigast musiałabym jeść garściami
Twój mąż ma rację 2 tygodnie były bardzo trudne z dietą ,choć teraz też ciągle mnie ciągnie do potraw które uwielbiam .
A co do liliowców to wszystkie które ja mam dość szybko się rozrastają .
Nie podaje nazw części po prostu nie znam , a reszta które znam boję się podać nazwy bo dostałam kiedyś wiadomość na p.w że moje liliowce są oszukane i tylko podobne do tych prawdziwych i że wprowadzam w błąd forumowiczów .
Nie chcę się narażać na ataki .
Genia
- Aga2
- 200p

- Od: 31 mar 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nazwami liliowców jeszcze nie operuje
Na wiosne poczynie zakupy musze się więc przygotować 
Nie mam dużo miejsca, wiec wybiore te które mi się naprawde spodobają i polecane przez wtajemniczonych
Musze przyznać że ceny i nazwy mają wyszukane
łatwo nie będzie . Podobają mi się z okiem więc na takie będę polować
Mam jednego starego liliolwca brąz przestał kwitnąć bo drzewa go zarosły i był w cieniu , perzesadziłam go tej wiosny w slońce i zobaczyłam jaki ładny
a po tym co widze na forum jakie mogą być to fiu fiu .
Nie mam dużo miejsca, wiec wybiore te które mi się naprawde spodobają i polecane przez wtajemniczonych
Musze przyznać że ceny i nazwy mają wyszukane
Mam jednego starego liliolwca brąz przestał kwitnąć bo drzewa go zarosły i był w cieniu , perzesadziłam go tej wiosny w slońce i zobaczyłam jaki ładny
Pozdrawia Agnieszka.
Mój ogród
Mój ogród
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Geniu !
Przyszłam Cie pozdrowić w ten jesienny dzionek.
Nie martw się, zimowity powinny jeszcze wyjść i Cię ucieszyć !
Cały czas masz u siebie coś kolorowego i kwitnącego.
Wczoraj podłamałam się na widok mego zakątka po wichurach, a tu mają mnie odwiedzić mili ludzie z Wrocka.
Pozdrawiam serdecznie
Wczoraj podłamałam się na widok mego zakątka po wichurach, a tu mają mnie odwiedzić mili ludzie z Wrocka.
Pozdrawiam serdecznie
- e-genia

Ago jak nie masz mało miejsca to kup kilka ale pięknych np.Aga2 pisze:Nazwami liliowców jeszcze nie operujeNa wiosne poczynie zakupy musze się więc przygotować
Nie mam dużo miejsca, wiec wybiore te które mi się naprawde spodobają i polecane przez wtajemniczonych![]()
Musze przyznać że ceny i nazwy mają wyszukanełatwo nie będzie . Podobają mi się z okiem więc na takie będę polować
![]()
Mam jednego starego liliolwca brąz przestał kwitnąć bo drzewa go zarosły i był w cieniu , perzesadziłam go tej wiosny w slońce i zobaczyłam jaki ładnya po tym co widzę na forum jakie mogą być to fiu fiu .
Foled Me ,Edge of Darkness ,Sabine Baur, El Desperado, Awesome Blossum ,Night Embers ,
Jim Mc.Kinney,Elizabeth Salter,Forty Second Street i Double River Wye
Genia
- e-genia

Witaj Ago u Ciebie też więcej chmur niż słońca ?pelagia72 pisze:Witaj Geniu !
![]()
Pozdrawiam serdecznie
A zimowity pewnie nie zakwitną już późno a nie wychodzą z ziemi .
Szkoda że wiatr połamał Ci roślinki ,ale za to cieszę się że miałaś gości pewnie mama Ani z mężem ?czy się mylę ?
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57