Leśny ogród Moni68 cz.4
-
x-d-a
Moniko, a ja chętnie wzięłabym Twoje igliwie, jeśli Ty zaopiekowałabyś się moimi liśćmi.
Mam nieodparte wrażenie, że igły są mniej "brudzące" ogród i łatwiejsze w zbieraniu...
W moim ogrodzie rośnie sporo dużych drzew owocowych i pażdziernik oraz listopad kojarzą mi się z niekończącym grabieniem liści...
Miłego dnia
Mam nieodparte wrażenie, że igły są mniej "brudzące" ogród i łatwiejsze w zbieraniu...
W moim ogrodzie rośnie sporo dużych drzew owocowych i pażdziernik oraz listopad kojarzą mi się z niekończącym grabieniem liści...
Miłego dnia
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani, witam Was serdecznie
U mnie dzisiaj zimno, ponuro, obrzydliwie... Nie chce się wychodzić z domu, a muszę pojechać na targ. Mam nadzieję, że będą chryzantemy, to sobie trochę humor poprawię
Dalo, za liście dziękuję, też mam sporo własnych
Rośnie u mnie dużo dębów i trochę brzóz, a są to wyjątkowe śmieciuchy
Igliwie trudniej wybiera się z rabat, zwłaszcza ze skalniaka. Majka zasugerowała mi zakup odkurzacza do liści, mam nadzieję, że będzie skuteczny na igliwie 
Przemku, dziękuję
Lasu nie da się całkowicie zmienić- należałoby wyciąć wszystkie drzewa i wykarczować cały teren...ale co z resztą poza posesją?
Basiu, dziękuję za namiar na stronkę
Czuję się już dobrze- to była chwilówka, niestety, trochę uciążliwa
Majko, niewątpliwie jest
Danusiu, bardzo dziękuję za informacje
Czy to znaczy, że przechowuje się go zimą tak jak dalie??
Na poprawę humoru

U mnie dzisiaj zimno, ponuro, obrzydliwie... Nie chce się wychodzić z domu, a muszę pojechać na targ. Mam nadzieję, że będą chryzantemy, to sobie trochę humor poprawię
Dalo, za liście dziękuję, też mam sporo własnych
Przemku, dziękuję
Basiu, dziękuję za namiar na stronkę
Majko, niewątpliwie jest
Danusiu, bardzo dziękuję za informacje
Na poprawę humoru

- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Dzięki, Moniko, od razu mi się gęba uchachała, jak zobaczyłam takie śliczne tulipanki! trochę wiosny w taki ponury dzień - tego mi było trzeba. odbierz pw
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
-
x_P-42
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Agnieszko, miło mi, że Ci się podobają tulipany- to jedne z moich ulubionych
Na pw odpisałam 
Polu, liczę, że dzień u nas nie będzie najgorszy, bo zaczyna nieśmiało słońce wyglądać
Za dużo pewnie nie zrobię, bo jedziemy na imieniny... wczoraj robiłam porządek w rzeczach ogrodniczych i znalazłam cebule tulipanów Pawełka, muszę posadzić

Polu, na wiosnę zawsze jest czas!!
Polu, liczę, że dzień u nas nie będzie najgorszy, bo zaczyna nieśmiało słońce wyglądać
Polu, na wiosnę zawsze jest czas!!
-
x_P-42
Moniu, rozmawiałysmy kiedyś o hostach w lesie.Nie znalazłam tej stronki , ale zobacz tu : http://www.hostalibrary.org/b/b.html , hosta Beauty Substance -na czwarte od góry zdjęcie Bevie'go Schmidta. Cudownie !