A tymczasem Szczęśliwego Nowego Roku.
Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
Wiosna już niedaleko
Jadziu mogę tylko zacytować "takiemu to dobrze". W ostatnich latach Sylwestra spędzamy w domu rodzinnie, wspominamy kiedy byliśmy młodzi, jak wspaniale na balach ze znajomymi bawiliśmy się i witaliśmy każdy kolejny rok. Serdecznie dziękuję za niespodziankę z życzeniami.
Beatko witam nowego gościa, miło mi, że podoba ci się u mnie. Za życzenia Sylwestrowo - Noworoczne serdecznie dziękuję.
Małgosiu, Romciu, Grażynko, Krysiu, Marylko i Zeniu bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Noworoczne.
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
życzy Irena z mężem
Beatko witam nowego gościa, miło mi, że podoba ci się u mnie. Za życzenia Sylwestrowo - Noworoczne serdecznie dziękuję.
Małgosiu, Romciu, Grażynko, Krysiu, Marylko i Zeniu bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Noworoczne.
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
życzy Irena z mężem- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Irenko Szczęśliwego Nowego Roku spełnienia wszystkich marzeń
Genia
Genia
Irenko wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 
Początki działki Minika
Dominik
Dominik
Zdążyłem dzisiaj przeglądnąć zaledwie połowę Twojego wątku, ale to co zobaczyłem to powala z nóg. Piękne azalie i rododendrony, kwitnące byliny, iglaki. Wszystko dorodne, zdrowe i zadbane. A część warzywna ogrodu równie efektowna jak ta ozdobna. I pomyśleć, że wcześniej nie zauważyłem takiego pięknego ogrodu.
Pomyślności w Nowym Roku.
Pomyślności w Nowym Roku.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Geniu, Dominku dziękuję za życzenia.
Romku dziękuję za taką pochlebną opinię o moim ogrodzie. Nie za wiele mogę sadzić różnych roślin, hamuje mnie zbyt mały ogródek a tyle jest pięknych nowości a zwłaszcza iglaki, które podziwiam u ciebie.
Halinko serdecznie dziękuję za życzenia i za śliczny kwiatek.
Romku dziękuję za taką pochlebną opinię o moim ogrodzie. Nie za wiele mogę sadzić różnych roślin, hamuje mnie zbyt mały ogródek a tyle jest pięknych nowości a zwłaszcza iglaki, które podziwiam u ciebie.
Halinko serdecznie dziękuję za życzenia i za śliczny kwiatek.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
IRENKO witam w Nowym Roku . Nie wiem czy jest się z czego cieszyć jak człowiek już znowu rok starszy
. Oby tylko zdrówko dopisywało to reszta jakoś się ułozy .
Jadzieńko witam, witam na pewno nie ma się czym cieszyć, że jesteśmy starsi, ja tu staram się zapomnieć ile mam lat a tu co roku kalendarz przypomina.
Żeby nie myśleć o latach popatrzmy na wiosnę.

Żeby nie myśleć o latach popatrzmy na wiosnę.

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Własnie ,gdzie nie zajrzę to ta wiosna coraz piękniejsza ,ale jeszcze tak daleko do niej . Irenko nie licza sie latka wazna jest pasja i zdrowie
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Irenko
jak ja lubię te Twoje zdjęcia rododendronów .
Pięknie się zaczyna ten rok w twoim .
Pięknie się zaczyna ten rok w twoim .
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Irenko, nie patrz na kalendarz...Irena37 pisze:ja tu staram się zapomnieć ile mam lat a tu co roku kalendarz przypomina.
Mamy tyle lat na ile się czujemy... ja tak na 30...
Witaj Irenko
w NOWYM 2010 ROKU
Życzę Ci wszystkiego najlepszego , spełnienia wszyskich marzeń i dużo , dużo zdrówka
w Nowym Roku.
Jakiś czas mnie znów nie będzie , ale myślę , że wiosną już będę mógł cieszyć się swoim
ogrodem i pracą w nim.
Irenko Twoje redodendrony są niesamowite , bardzo Ci takich zazdroszczę,
moje prawdopodobnie nigdy takie nie będą , bo u mnie jest gleba ciężkai i gliniasta.
Do widzenia i oby do wiosny.

Życzę Ci wszystkiego najlepszego , spełnienia wszyskich marzeń i dużo , dużo zdrówka
w Nowym Roku.
Jakiś czas mnie znów nie będzie , ale myślę , że wiosną już będę mógł cieszyć się swoim
ogrodem i pracą w nim.
Irenko Twoje redodendrony są niesamowite , bardzo Ci takich zazdroszczę,
moje prawdopodobnie nigdy takie nie będą , bo u mnie jest gleba ciężkai i gliniasta.
Do widzenia i oby do wiosny.

Jadziu masz rację, dzięki pasji i zaangażowaniu się w to co lubimy nie zauważamy jak szybko mija czas a zdrowie byłoby dobrze gdyby zawsze dopisywało.
Geniu to co widzę w twoim ogrodzie, taką ilość kwiatów a myślę, że wiosną z ziemi wyjdzie jeszcze raz tyle to dopiero oczy wyjdą z orbit.
Gabi czujesz się cały czas na 30 lat a ja wiosną czuję się na 25 lat, latem na 40, jesienią na 60 a zimą na 80.
Adamie dziękuję za życzenia a zwłaszcza za zdrówko, bardzo się przyda, będzie miło gdy wiosną będziemy mogli podziwiać twój ogród. Wspominasz o Rh, one rzeczywiście mają swoje wymagania ale radzę posadź azalie, one rosną prawie wszędzie. Te dwie fotki pokazują same azalie z wyjątkiem różowego Rh. Azalie są tak samo piękne jak Rh. Do wiosny jeszcze trochę czasu to się zastanowisz. Życzę ci przyjemnej podrózy i szczęśliwego powrotu.
Geniu to co widzę w twoim ogrodzie, taką ilość kwiatów a myślę, że wiosną z ziemi wyjdzie jeszcze raz tyle to dopiero oczy wyjdą z orbit.
Gabi czujesz się cały czas na 30 lat a ja wiosną czuję się na 25 lat, latem na 40, jesienią na 60 a zimą na 80.
Adamie dziękuję za życzenia a zwłaszcza za zdrówko, bardzo się przyda, będzie miło gdy wiosną będziemy mogli podziwiać twój ogród. Wspominasz o Rh, one rzeczywiście mają swoje wymagania ale radzę posadź azalie, one rosną prawie wszędzie. Te dwie fotki pokazują same azalie z wyjątkiem różowego Rh. Azalie są tak samo piękne jak Rh. Do wiosny jeszcze trochę czasu to się zastanowisz. Życzę ci przyjemnej podrózy i szczęśliwego powrotu.