Moni, masz piękne, czerwone bąbelki.
I jeszcze nie zjedzone, przez ptaszydła?
Tak długo było ciepło i dżdżownice biegały po trawniku, że ptakom niespieszno do nasionek?
Dzień dobry Moniko, mnie dzisiaj kompletnie zasypało, chyba zacznę wołać ratunku!!!, bo już nie ma gdzie śniegu odgarniać. Nawet już zdjęć nie robię, bo choć zima w ogrodzie też jest piękna, ale taka monotonna....Zbuntowałam się, schowałam aparat i po południu będę siać moją kobeę, może w ten sposób zaczaruję wiosnę?
Moniko, jakie piękne prymulki Ja też co chwilka zerkam na swoja prymulę na poprawę nastroju, bo zima u nas także za oknem. Ale Twój leśny zakątek niezwykle pięknie wygląda w tej białej szacie.
Witaj, Dalo Szczerze Ci współczuję...zimy w ogóle nie lubię...ogród rzeczywiście wygląda ładnie, ale tylko kilka pierwszych dni Tak naprawdę od posadzenia cebul jesienią niemalże liczę dni do wiosny
Moniu, trochę zbyt długa ta zima faktycznie, ale patrząc myslami wstecz, to taka prawdziwa zima do nas w końcu dotarła. Pocieszajmy się, że im bardziej mocna i długa ta zima (tzn. tak do końca lutego tylko ;)), tym ładniejsza i taka prawdziwa wiosna przybędzie.
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
HURA MONIA Piszę do Ciebie ze swojego ,pięknego laptopa . Mąż zrobił mi niespodzianke dzień wczesniej Nareszcie mam kompa dla siebie.Teraz to w dwa dni będę miala zlotko .Pa lece dalej pochwalić sie..