Piękne fotki, bardzo ładne. Takie tajemnicze miejsce. A ja miałem mieć fotki ale cały czas jeszcze brat coś tworzy na komputerze i nie miałem jak je dodać. Jak tylko będę miał chwilkę to je dodam na pewno.
Krzysiu;zgłaszam swój powrót z sanatorium.Pozdrawiam Forumowiczów.Przybyło wiele ciekawych zdjęć,muszę nadrobić swoją nieobecność i zabrać się za przegląd opuszczonych stron.Spróbuję wkleić parę fotek z pobytu w sanatorium.
1.Opactwo Cystersów w Wąchocku 2.Tablica info. 3.Główne wejście.4.Zamek
no proszę , wybieram się do Krzyżtoporu już któryś rok ... i jest tutaj,
(czy to w tym miejscu było akwarium???)
dzięki Ryśku
cerkiew przecudna, a i sanatorium niczego sobie ;)
Faktycznie sanatorium niczego sobie. Bardzo fajnie się prezentuję. A zamek całkiem niezły. Podoba mi się ta fotka. Ja dodam swoje w wekend bo mam wolne.
A ja wpadłem się przywitać
Życzę wszystkim udanego dnia w pracy, w szkole na uczelni czy gdziekolwiek.
zdjęcia dodam teraz w wekend albo w sobotę albo w niedzielę ale jeszcze nie wiem.
Komputer już działa jak należy więc mogę je pokazać. Dzisiaj już nie zdążę bo do pracy trzeba lecieć. 8)
Do usłyszenia
Dobrze,że Masz kompa w porządku,Wkleisz ciekawe zdjęcia to i Goście będą.Może na wolne dni powyjeżdżali.
Aniu; wiem,że w zamku Krzyżtopór było akwarium,ale w którym miejscu to nie,byliśmy sami bez przewodnika,muszę powiedzieć,że sam zamek robi wrażenie.
Jak zwykle coś podrzucę.pozdrawiam Ryszard.
1 i 2 Krzyżtopór,3 i 4 Cerkiew w Hańczowej.
rydnor pisze:
Aniu; wiem,że w zamku Krzyżtopór było akwarium,ale w którym miejscu to nie,byliśmy sami bez przewodnika,muszę powiedzieć,że sam zamek robi wrażenie.
Akwarium było w suficie sali balowej
ale
zamek miał toalety (nawet dla słuzby)
windy żeby służba miała łatwiej
konie miały lusterka hihihihi
no i świetnie dopracowane systemy grzewcze i wentylacja!!!
Liska;dzięki za kawałek historii o zamku.W tamtych czasach,takie rozwiązania architektoniczne, aż się wierzyć nie chce.Jeszcze raz dziękuję z Pozdrowieniami Ryszard.