Czekam na info w kwestii zakupów
Ogródek pełen marzeń cz.2
-
e-babcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek pełen marzeń cz.2
Irenko po "Nic " ja jeżdżę w piątki i poniedziałki
zawsze cos ciekawego za małe pieniądze można dostać .W sezonie wiosennym i na jesień to dopiero zakupy się udają .
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Irenko
to za złote serducho
Maczek wiedział kiedy zakwitnąć
Działka przygotowana do snu zimowego, nasadzenia nowe poczynione, teraz tylko czekać na wiosnę
Maczek wiedział kiedy zakwitnąć
Działka przygotowana do snu zimowego, nasadzenia nowe poczynione, teraz tylko czekać na wiosnę
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
Te wyprawy po nic to każdy z nas zna. Przeważnie zawsze tak się zdazy ze coś wpadnie niewiadomo kiedy.
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny Marysiu, Jadziu, Marysiu, Jadziu, Zuziu, Lidziu dziękuje Wam że jesteście i zaglądacie do mojego wątku
Wróciłam z targu i zaraz pojechałam na działkę , zadołowałam resztę moich warzyw w tunelu nakarmiłam koty i energia opadła ,altany nie posprzątałam .
Tak to jest w głowie duże plany a ręce odmawiają posłuszeństwa.
Na targu zakupów dużych nie było, kupiłyśmy sobie czapki wełniane,już czas coś na głowę włożyć.Do ogródka już nic nie było a szkoda
Dzisiaj będę pobierać kulturę, jedziemy do GLIWIC na operetkę "Zemsta Nietoperza". organizuje nam to Klub Seniora.
Wróciłam z targu i zaraz pojechałam na działkę , zadołowałam resztę moich warzyw w tunelu nakarmiłam koty i energia opadła ,altany nie posprzątałam .
Tak to jest w głowie duże plany a ręce odmawiają posłuszeństwa.
Na targu zakupów dużych nie było, kupiłyśmy sobie czapki wełniane,już czas coś na głowę włożyć.Do ogródka już nic nie było a szkoda
Dzisiaj będę pobierać kulturę, jedziemy do GLIWIC na operetkę "Zemsta Nietoperza". organizuje nam to Klub Seniora.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to sie kulturalnie uzależniaj ,bo operetki są śliczne .Już parę razy byłam na tym i wciąż mi sie podoba .Zależy też jaka obsada ale lubię te arie .Nic
ale jednak coś ----czyli czapka dobre i to .To już nie pora sadzić wytrzymasz Irenko do wiosny 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Irenko teraz nadszedł czas na kulturę bo na działce za zimno i tak trzymaj do wiosny

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- adamiec

Witaj Jadziu, już wróciłam , mam pełną głowę muzyki spanie mi odeszło i jestem z Wami na FO.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Irenko teraz pewnie Ci się przysnęło
Miłej soboty
Miłej soboty
- adamiec

Jadziu, Marysiu mar, Jadziu.
Arie operetkowe odpłynęły, dzisiaj ogarnęła mnie faza pracy wykończeniowej,mam wszystko zrobione. Teraz będę chodzić karmić kotki i palić w piecu
Arie operetkowe odpłynęły, dzisiaj ogarnęła mnie faza pracy wykończeniowej,mam wszystko zrobione. Teraz będę chodzić karmić kotki i palić w piecu
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irenko, a w domu odpoczywać i nabierać sił na nowy sezon. Ja przez tą zimnicę u nas nie zrobiłam nic jedynie donosiłam kurakom ciepłą wodę i jedzenie.
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Dawno nie pisałaś, co tam porabiacie w Klubie Seniora, a tu takie wydarzenie wyjazd na operetkę.
Pewnie bardzo się cieszysz, że wszystko na działce zrobione. U mnie jeszcze trochę roboty zostało. Zazdroszczę Ci tego pieca.
Pewnie bardzo się cieszysz, że wszystko na działce zrobione. U mnie jeszcze trochę roboty zostało. Zazdroszczę Ci tego pieca.
- adamiec

Marysiu z tym odpoczynkiem to tak szybko nie będzie, teraz maszyna mnie goni, potem porządki świąteczne a w styczniu troszkę remontu w domu.
Lidziu jestem bardzo szczęśliwa że zakończyłam sezon przed mrozem może jeden dzień za późno ale strat nie mam.
W klubie dzieje się bardzo dużo i tak będzie do 20 grudnia, wystawiałyśmy teatrzyk kukiełkowy dla dzieci, u nas był siostrzany klub ,koleżanki wystawiły nam kilka ciekawych skeczy. Teraz uczymy się tańczyć "POLONEZA", będziemy tańczyć na zakończenie. Mnie przypadło być kobietą koleżance mężczyzną.KLUB to same kobiety
Lidziu jestem bardzo szczęśliwa że zakończyłam sezon przed mrozem może jeden dzień za późno ale strat nie mam.
W klubie dzieje się bardzo dużo i tak będzie do 20 grudnia, wystawiałyśmy teatrzyk kukiełkowy dla dzieci, u nas był siostrzany klub ,koleżanki wystawiły nam kilka ciekawych skeczy. Teraz uczymy się tańczyć "POLONEZA", będziemy tańczyć na zakończenie. Mnie przypadło być kobietą koleżance mężczyzną.KLUB to same kobiety
Teraz prawie dla wszystkich nas czas odpoczynku i planowania co w przyszłym sezonie.
- adamiec

Zuzko może odpoczynku trochę będzie ale zajęć też będę miała
Tosiu tak dawno nie byłaś u mnie , dobrze że serducho Cię przyciągnęło, dziękuje
Tosiu tak dawno nie byłaś u mnie , dobrze że serducho Cię przyciągnęło, dziękuje
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Irenko gratuluję sreduszka
To fakt,że teraz to trudny czas bez działki...