Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Witajcie w kolejny zimowy dzień? w Warszawie dla odmiany dziś sypie, wrrr!
Ileż można!

MADZIU, zdjęcia uaktualnię? śliniak-Sara nauczyła się wchodzić na kanapę, w związku z tym nie tylko Greebo jest zdominowany, ale i człowieki! Po pracy jeśli drzemka, to tylko z Sarą w nogach? to stworzenie ma niesamowitą potrzebę przebywania z ludźmi.
JOLU, torcik, powiadasz? później będzie go trzeba spalić wędrując z kijkami ;-))
Tydzień krótszy, ale i tak się ciągnie mimo intensywności? przemęczenie daje znać o sobie? Miłego!
MARYSIU, współczuję warunków pogodowych i łączę się z Tobą w bólu! U nas sytuacja wygląda podobnie? jeszcze nie ma zamieci, ale sypie. Słońca niet? Trzymam się prognoz Amerykanów, że 10.04 ma być już 15 stopni (na plusie, żeby nie było wątpliwości!). Ściskam serdecznie, A.
LESIU, Gra o tron uzależnia, uważaj :) Ja wyczekuję z niecierpliwością każdego nowego odcinka serialu ? poza książką, oglądasz ekranizację?
Czytałam, że w pracy nadal kiszka? podzielam ten stan ? trzymaj się!
DORIS, Sarulkowe zdjęcia wkrótce uzupełnię? co do białego g*, to nas też nie oszczędza i dalej dosypuje? mam wrażenie, że inne pory roku przestały istnieć w czasoprzestrzeni?.
MAŁGOSIU, dzień jak co dzień, czyli w fabryce? Tobie życzę błogiego odpoczynku w domu!
EWA, co nam zostało ? musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać? chociaż trudno wykrzesać jakiekolwiek zapasy tolerancji dla tej pogody? u nas sypie i ten stan zaczyna się nasilać. Buuu!
JANUSZU, miejmy nadzieję, że roztopy będą powolne w tych częściach kraju szczególnie narażonych na podtopienia czy powodzie? temperatury w ciągu dnia już teraz są na lekkim plusie, więc śnieg się częściowo roztapia? może nie będzie źle!
Zdjęcia późnego lata pokazują pełną krasę barw w ogrodzie? tak bardzo tęsknię za kolorami!
GOSIU, dotychczas nie miałam możliwości oglądania DOMO. Teraz po połączeniu dwóch platform mam ten program i nie mogę się naoglądać? ogrody i wnętrza to jest to co tygrysy lubią najbardziej!
O 21 przełączam się na BBC i oglądam kulinaria :) Takie wieczory lubię :)
TADZIU, miejmy nadzieję, że zima przemieniająca się w wiosnę zrobi to łagodnie i przejście w inną porę roku nie będzie gwałtowne? przy tej ilości zalegającego śniegu niebezpieczeństwo powodzi jest realne? tak się teraz dzieje na Węgrzech.
COMCIU, ja także uchwyciłam się tych prognoz Amerykanów ? oni się rzadko mylą. Niech sobie będzie lato aż do grudnia ? będę przeszczęśliwa, jeśli ciepło utrzyma się przez długi czas.
ILONKO, zdjęcia zimowe może i bajkowe, ale przyznaj że trudno wykrzesać entuzjazm na ich widok? ja już zimą jestem wyczerpana? tak tęsknię za soczystą zielenią i ciepłem, że aż mi się płakać chce?
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja mam dosyć zimy na kolejne kilkanaście lat ;:108 Ale jakoś trudno mi uwierzyć ,ze za tydzień będzie +15 ...za oknem śniegu powyżej kolan i dalej sypie ;:145
Co do psinek niektórym nigdy nie przechodzi stan szczenięcy... mój do tej pory sypia w nogach i skacze radośnie po brzuchu...moim :wink: Uwielbiam to ;:167
Miłego dnia ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Los uciśnionego mnie także interesuje :wink: Żeby nie było, że wszędzie źle-mam słońce. Pewnie zdąży się jeszcze rozpadać, ale na razie się cieszę światłem :D Połowa kotów na podwórku, połowa woli leżeć przy drzwiach balkonowych-ciepło.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś ściskam ;:168 U mnie świata nie widać...mam powoli tego dość ;:223 popadam w marazm

-- Śr 03 kwi 2013 09:44 --

Aguś ściskam ;:168 U mnie świata nie widać...mam powoli tego dość ;:223 popadam w marazm
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

No to dopadł mnie śnieg, pewnie ten co w nocy na południu Polski był, bo sypie jak głupi... Mam nadzieję szczęśliwie wrócić do domku o 16tej.
A tam ciąg dalszy wykańczania kuchni ( i się przy okazji). Wczoraj jak przysżło do świętowania urodzin, to kieliszków nie mogliśmy znaleźć ;:306 , bo wszystko z szafek popakowane w kartonach. Tak więc jestem dobita na całej linii, za oknem ..., nie można uciec do ogrodu. W domu ... . Dobrze, że pracuję :heja
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jestem Beata ;:7 Pytasz mnie o wątek... Hm, nie wiem, czy to ma sens, bo nie ma co pokazywać ;:185 Coś tam juz rosnie oczywiście, ale do realizacji ogólnego zamysłu to mi bardzo daleko. No i nie wiem, czy umiem zdjęcia wstawiać :;230 A! i nawet nie pamietam, jak sie zakłada wątek :;230 Jakis kiedys zalożyłam, ale juz nie wiem jak ;:306
Bea
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dziewczęta, dziękuję za odwiedziny i Wasze wpisy... chciałabym Wam jakoś ładnie i kulturalnie odpisać, ale chwilowo cisną mi się na usta same niecenzuralne wyrażenia!
Tak sypie, że przez okno niemal trudno zauważyć budynki w oddali...
Tak się przecież żyć nie da...

Wątek chwilowo zawieszam, aż do nadejścia prawdziwej wiosny... Do napisania!
:(
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”