Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Ty nie zapomnij na noc do domu wrócić, co? :D Mnie tylko niezwykłe zdyscyplinowanie i poczucie obowiązku wykopało z ogrodu, bo bym do tej pory z sekatorem latała i cięła wszystko co trzeba i nie trzeba ;:224
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Tak kusicie i kusicie tymi pracami w ogrodzie, że po powrocie z pracy złapałam trochę słonka i posprzątałam liście irysów na rabacie pod kuchennym oknem. Tylko na niej nie ma śniegu ;:223
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko Ty tam w tym ogrodzie uważaj bo jeszcze sama korzonki wypuścisz i trzeba będzie piłę użyć ;:306 Zaczyna się ogrodowy szał ;:oj Prawie we wszystkich wątkach osób niepracujących rozpoczęły się roboty ziemne i porządkowe... a ja się zmyszę chciałam iść w weekend a zapowiadają złą pogodę ;:145
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

:wit Dorotko zapału i weny nam nie brakuje.W sumie jak tak myślę to gdybym miała nieograniczone możliwości czasowe do mogłabym siedzieć bez przerwy w ogrodzie (mimo, że mam tylko 350m2), bo zawsze coś by się znalazło do roboty.Przyjemne zmęczenie mięśni.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

I przepadła nam Dorotka w ogrodzie - zakopała się, a może latarki nie wzięła i nie wiem jak wrócić ;:138
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Dorotko ,jak super że mogłas pohasać wczoraj po ogródku,dziś będzie jeszcze piękniej ,u ciebie ma być iście wiosenna pogoda.Korzystaj kochana ile dusza zapragnie i rób fotki bo nie wszyscy mogą dziś być w ogródku ;:145
Pokaż kochana jak bylinki wyłażą z ziemi ,jestem bardzo ciekawa co juz wystawiło łepek :;230
Kawę wzięłam sobie sama ;:196
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ja też się sama kawą poczęstowałam, ale jak wypijemy, to chyba trzeba by wyjść do ogrodu i poszukać, pod którym krzakiem padła gospodyni? :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

No jestem juz jestem ,z kawusia oczywiscie w garsci i zdjatkiem na przywitanko...brrrzimno ale słońce ...cudniste ;:oj

Obrazek

Do wiosenki brakuje nam juz niewiele 14 dzionków ;:172
Effcia i dobrze ze sie poczestowałas... ;:196 Fotki spróbuje popykać, duzo wyłazi.z dnia na dzień cos nowego :uszy
Patka no co Ty...ja bym padła...mam takiego powera ,ze długo mnie cos nie obali ;:306

Sorki...juz biere sie za odpowiedzi ;:196 .....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

I jak długo wczoraj w tym ogrodzie przepadłaś.... wszystko wyczyszczone po zimie?
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko jestem juz w pracy ale musialam choć na chwilkę zajrzeć czy juz jesteś .śliczne słoneczko ;:138
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczka bardzo mnie ciekawi ten koper na zdjeciach wyglada bardzo ciekawie ,będę podgladac u Ciebie
Effciu ja tez musze zdybac jakie nowe okularki...ja lubie takie duze jak bzyk ;:306 Kurcze jakie krowy sa slicxzne...i te ich oczyska .obłęd :wink:
Jula ....rozanielona jesteś...to super i słoneczko od rana .,czyli nówki nie daja Ci za bardzo popalic :wink: No ,jak tam gnojki ,Oskarek wyrzezbiony :uszy
Agusia bez ookularów w słoneczne dni to i ja sobie mecze...aaaaa ja tam sie nie znam na modzie...ja zawsze duze noszę :uszy
Agae Agus...no szkoda ,ak wiosna sie zaczyna to trudno w biurze usiedzieć ....współczuje...odbijesz sobie ...zobaczysz ;:196 dzisiaj znowu pomarańczowa kuleczka ;:138
Marysiu podobne mamy słoneczko z rana w ogrodzie...Jejciu jak ja lubie jak ono mnie budzi, zaglada przez okno i sciele sie po podłodze i scianach ta pomarańczowa poswiata ;:173
Monis Dzięki ,ze wpadłąs ...mamy coraz piękniejsze dni, miłego w pracy ;:196
Małgosiu będę podgladać te lilijki u ciebie ,takie maluchy musza wygladac uroczo....moze kiedys je capne...kieszenie mam wypłukane obawiam sie ;:306 Widze ,ze humorek wrócił ;:4
Effcia nie płakaj no ;:4 juz niedługo sobota...juz połowa tygodnia ,zleci myk myk ;:172
Aneczka ...no ogród pod nosem ...to jest to ;:215 Ale najwiekszy ból,jak nie zawsze mozna wyskoczyc jak się chce...na razie jest super ;:303

cdn...

-- 6 mar 2013, o 08:33 --

Marysiu no przepadłam no dłuuugo z przerwami na montowanie obiadku i takie tam ....EEE tam wszystko nie zrobione, delektuje sie,ale to taka przyjemna robota, spotkanie z dwiema sasiadeczkami...luzik :wink: Dzisiaj będę miała mniej czasu bo musze sprawy wazne załatwic a poza tym mam znajomego po szpitalu , przykutego do łózka ...to będę z obiadkiem jezdzic...i mysle co by tu upichcic ;:219
Effciu jestem na razie,zaraz sie zbieram tzn za pół godzinbki do przedszkolandii i do urzedu...choc wolałabym tu zostac....Słońce jest obłedne od paru dni...daje mi takiego kopa na starcie ,ze hej ;:172
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A ploteczki zajęły Ci tyle czasu ... leć do znajomego i życz mu zdrowia ... zdziwi się no to mu nie mów :oops: Dobrego dnia!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

cd....

Elusia jakos tak szalenie sie nie narobiłam...wiesz...delektuje sie,jak pisałam Marysi ;:306 Nie zrobiłam zadnej foty ;:202 no zadnej..dzisiaj to nadrobie :wink:
Pat...jeny jak ja Ci zazdroszcze tego niezwykłego zdyscyplinowania i poczucia obowiazku...ja teraz w ogródku to jak w amoku :;230
Aneczka mam nadzieje ,ze te sniegi w końcu i u Ciebie puszcza...ile mozna no.... ;:4 Tam pod spodem pewnie czaja sie juz cudeńka ;:224
Ewcia niektórzy maja szczescie ,ze pracuja w domu, choc to nie zawsze jest dobre....No nie da sie usiedzieć w domu jak tak juz jest cudbie na dworze....weekend jeszcze daleko ,a prognozy sa czesto do bani :uszy
Julianno...prawda ,nic nam chyba niie daje az takiej przyjemnosci , Ci Chińczycy to medrcy jednak...to odnosnie przysłowiea...chcesz byc szczesliwy całe zycie ,załóz ogród
Marysiu u siebie nie zgine...mam dobrz oswietlona ulicę... :uszy Ploteczki....nowiesz to takie zapalone ,zielone sasiadki....lubie z nimi pogadac....Za zyczenia dziekuje, ale nie wiem co by mu upichcic no.... ;:219

Kochani pięknistego dzionka Wam życzę :wit
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

No proszę jakie ,,ranne ptaszki" z Was . Już przy porannej kawusi, może i ja się przysiądę.Wróciłam ze spaceru z moim pupilem, wypiję kawkę i za 2godz do pracy- oczywiście w ogródku.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko, widzę, że słoneczko zastrzyk szczęścia Ci ofiarowało... a mnie było dzisiaj już za gorąco ;:306
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”