Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Ty nie zapomnij na noc do domu wrócić, co?
Mnie tylko niezwykłe zdyscyplinowanie i poczucie obowiązku wykopało z ogrodu, bo bym do tej pory z sekatorem latała i cięła wszystko co trzeba i nie trzeba 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Tak kusicie i kusicie tymi pracami w ogrodzie, że po powrocie z pracy złapałam trochę słonka i posprzątałam liście irysów na rabacie pod kuchennym oknem. Tylko na niej nie ma śniegu 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko Ty tam w tym ogrodzie uważaj bo jeszcze sama korzonki wypuścisz i trzeba będzie piłę użyć
Zaczyna się ogrodowy szał
Prawie we wszystkich wątkach osób niepracujących rozpoczęły się roboty ziemne i porządkowe... a ja się zmyszę chciałam iść w weekend a zapowiadają złą pogodę 
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
I przepadła nam Dorotka w ogrodzie - zakopała się, a może latarki nie wzięła i nie wiem jak wrócić 
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Dorotko ,jak super że mogłas pohasać wczoraj po ogródku,dziś będzie jeszcze piękniej ,u ciebie ma być iście wiosenna pogoda.Korzystaj kochana ile dusza zapragnie i rób fotki bo nie wszyscy mogą dziś być w ogródku
Pokaż kochana jak bylinki wyłażą z ziemi ,jestem bardzo ciekawa co juz wystawiło łepek
Kawę wzięłam sobie sama
Pokaż kochana jak bylinki wyłażą z ziemi ,jestem bardzo ciekawa co juz wystawiło łepek
Kawę wzięłam sobie sama
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Ja też się sama kawą poczęstowałam, ale jak wypijemy, to chyba trzeba by wyjść do ogrodu i poszukać, pod którym krzakiem padła gospodyni? 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
No jestem juz jestem ,z kawusia oczywiscie w garsci i zdjatkiem na przywitanko...brrrzimno ale słońce ...cudniste
Do wiosenki brakuje nam juz niewiele 14 dzionków
Effcia i dobrze ze sie poczestowałas...
Fotki spróbuje popykać, duzo wyłazi.z dnia na dzień cos nowego
Patka no co Ty...ja bym padła...mam takiego powera ,ze długo mnie cos nie obali
Sorki...juz biere sie za odpowiedzi
.....
Do wiosenki brakuje nam juz niewiele 14 dzionków
Effcia i dobrze ze sie poczestowałas...
Patka no co Ty...ja bym padła...mam takiego powera ,ze długo mnie cos nie obali
Sorki...juz biere sie za odpowiedzi
- Maska

- Kontakt:
I jak długo wczoraj w tym ogrodzie przepadłaś.... wszystko wyczyszczone po zimie?
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dorotko jestem juz w pracy ale musialam choć na chwilkę zajrzeć czy juz jesteś .śliczne słoneczko 
-
Keetee

Majeczka bardzo mnie ciekawi ten koper na zdjeciach wyglada bardzo ciekawie ,będę podgladac u Ciebie
Effciu ja tez musze zdybac jakie nowe okularki...ja lubie takie duze jak bzyk
Kurcze jakie krowy sa slicxzne...i te ich oczyska .obłęd
Jula ....rozanielona jesteś...to super i słoneczko od rana .,czyli nówki nie daja Ci za bardzo popalic
No ,jak tam gnojki ,Oskarek wyrzezbiony
Agusia bez ookularów w słoneczne dni to i ja sobie mecze...aaaaa ja tam sie nie znam na modzie...ja zawsze duze noszę
Agae Agus...no szkoda ,ak wiosna sie zaczyna to trudno w biurze usiedzieć ....współczuje...odbijesz sobie ...zobaczysz
dzisiaj znowu pomarańczowa kuleczka
Marysiu podobne mamy słoneczko z rana w ogrodzie...Jejciu jak ja lubie jak ono mnie budzi, zaglada przez okno i sciele sie po podłodze i scianach ta pomarańczowa poswiata
Monis Dzięki ,ze wpadłąs ...mamy coraz piękniejsze dni, miłego w pracy
Małgosiu będę podgladać te lilijki u ciebie ,takie maluchy musza wygladac uroczo....moze kiedys je capne...kieszenie mam wypłukane obawiam sie
Widze ,ze humorek wrócił
Effcia nie płakaj no
juz niedługo sobota...juz połowa tygodnia ,zleci myk myk
Aneczka ...no ogród pod nosem ...to jest to
Ale najwiekszy ból,jak nie zawsze mozna wyskoczyc jak się chce...na razie jest super 
cdn...
-- 6 mar 2013, o 08:33 --
Marysiu no przepadłam no dłuuugo z przerwami na montowanie obiadku i takie tam ....EEE tam wszystko nie zrobione, delektuje sie,ale to taka przyjemna robota, spotkanie z dwiema sasiadeczkami...luzik
Dzisiaj będę miała mniej czasu bo musze sprawy wazne załatwic a poza tym mam znajomego po szpitalu , przykutego do łózka ...to będę z obiadkiem jezdzic...i mysle co by tu upichcic
Effciu jestem na razie,zaraz sie zbieram tzn za pół godzinbki do przedszkolandii i do urzedu...choc wolałabym tu zostac....Słońce jest obłedne od paru dni...daje mi takiego kopa na starcie ,ze hej
Effciu ja tez musze zdybac jakie nowe okularki...ja lubie takie duze jak bzyk
Jula ....rozanielona jesteś...to super i słoneczko od rana .,czyli nówki nie daja Ci za bardzo popalic
Agusia bez ookularów w słoneczne dni to i ja sobie mecze...aaaaa ja tam sie nie znam na modzie...ja zawsze duze noszę
Agae Agus...no szkoda ,ak wiosna sie zaczyna to trudno w biurze usiedzieć ....współczuje...odbijesz sobie ...zobaczysz
Marysiu podobne mamy słoneczko z rana w ogrodzie...Jejciu jak ja lubie jak ono mnie budzi, zaglada przez okno i sciele sie po podłodze i scianach ta pomarańczowa poswiata
Monis Dzięki ,ze wpadłąs ...mamy coraz piękniejsze dni, miłego w pracy
Małgosiu będę podgladać te lilijki u ciebie ,takie maluchy musza wygladac uroczo....moze kiedys je capne...kieszenie mam wypłukane obawiam sie
Effcia nie płakaj no
Aneczka ...no ogród pod nosem ...to jest to
cdn...
-- 6 mar 2013, o 08:33 --
Marysiu no przepadłam no dłuuugo z przerwami na montowanie obiadku i takie tam ....EEE tam wszystko nie zrobione, delektuje sie,ale to taka przyjemna robota, spotkanie z dwiema sasiadeczkami...luzik
Effciu jestem na razie,zaraz sie zbieram tzn za pół godzinbki do przedszkolandii i do urzedu...choc wolałabym tu zostac....Słońce jest obłedne od paru dni...daje mi takiego kopa na starcie ,ze hej
- Maska

- Kontakt:
A ploteczki zajęły Ci tyle czasu ... leć do znajomego i życz mu zdrowia ... zdziwi się no to mu nie mów
Dobrego dnia!
-
Keetee

cd....
Elusia jakos tak szalenie sie nie narobiłam...wiesz...delektuje sie,jak pisałam Marysi
Nie zrobiłam zadnej foty
no zadnej..dzisiaj to nadrobie
Pat...jeny jak ja Ci zazdroszcze tego niezwykłego zdyscyplinowania i poczucia obowiazku...ja teraz w ogródku to jak w amoku
Aneczka mam nadzieje ,ze te sniegi w końcu i u Ciebie puszcza...ile mozna no....
Tam pod spodem pewnie czaja sie juz cudeńka
Ewcia niektórzy maja szczescie ,ze pracuja w domu, choc to nie zawsze jest dobre....No nie da sie usiedzieć w domu jak tak juz jest cudbie na dworze....weekend jeszcze daleko ,a prognozy sa czesto do bani
Julianno...prawda ,nic nam chyba niie daje az takiej przyjemnosci , Ci Chińczycy to medrcy jednak...to odnosnie przysłowiea...chcesz byc szczesliwy całe zycie ,załóz ogród
Marysiu u siebie nie zgine...mam dobrz oswietlona ulicę...
Ploteczki....nowiesz to takie zapalone ,zielone sasiadki....lubie z nimi pogadac....Za zyczenia dziekuje, ale nie wiem co by mu upichcic no.... 
Kochani pięknistego dzionka Wam życzę
Elusia jakos tak szalenie sie nie narobiłam...wiesz...delektuje sie,jak pisałam Marysi
Pat...jeny jak ja Ci zazdroszcze tego niezwykłego zdyscyplinowania i poczucia obowiazku...ja teraz w ogródku to jak w amoku
Aneczka mam nadzieje ,ze te sniegi w końcu i u Ciebie puszcza...ile mozna no....
Ewcia niektórzy maja szczescie ,ze pracuja w domu, choc to nie zawsze jest dobre....No nie da sie usiedzieć w domu jak tak juz jest cudbie na dworze....weekend jeszcze daleko ,a prognozy sa czesto do bani
Julianno...prawda ,nic nam chyba niie daje az takiej przyjemnosci , Ci Chińczycy to medrcy jednak...to odnosnie przysłowiea...chcesz byc szczesliwy całe zycie ,załóz ogród
Marysiu u siebie nie zgine...mam dobrz oswietlona ulicę...
Kochani pięknistego dzionka Wam życzę
No proszę jakie ,,ranne ptaszki" z Was . Już przy porannej kawusi, może i ja się przysiądę.Wróciłam ze spaceru z moim pupilem, wypiję kawkę i za 2godz do pracy- oczywiście w ogródku.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dorotko, widzę, że słoneczko zastrzyk szczęścia Ci ofiarowało... a mnie było dzisiaj już za gorąco