Gosia napisz co u Cię słychować ? od czasu do czasu możesz coś skrobnąć
W ogrodzie u Gosiaczka
Re: W ogrodzie u Gosiaczka
Zima jak zwykle zaskoczyła naszych drogowców
od nas nie ma przejazdu , u Ciebie sytuacje pewnie wygląda lepiej chodź do końca jakoś nie jestem przekonana
Witajcie!
U mnie zimą postraszyło tak jak i u ciebie tija sypnęło śniegiem przy okazji tego Ksawerego
bałam się najbardziej wiatru a tu śnieg praktycznie uniemożliwił mi powrót z Olsztyna do domu modliłam się ,żeby tiry jadące przede mną wjechały na górkę, bo inaczej to czekało mnie stanie w korku ...ale jakoś się udało
oczywiście drogowcy przegrali ze śnieżycą a parkowanie po tych opadach w mieście to niezły armagedon
W ogrodzie teraz buro i ponuro i tylko resztki śniegu się topią a zimy podobno nie widać
nie jestem do końca przekonana czy to dobrze ,czy źle zależy, czy patrzeć na to z punktu widzenia człowieka czy roślin
niektórych roślinek jeszcze nie okryłam, bo nie ma mrozów dużych więc ....okrycie czeka w pogotowiu
pozdrawiam wszystkich odwiedzających 
U mnie zimą postraszyło tak jak i u ciebie tija sypnęło śniegiem przy okazji tego Ksawerego
W ogrodzie teraz buro i ponuro i tylko resztki śniegu się topią a zimy podobno nie widać
- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No tak Gosiu zima to zima i tak w tym roku jest (bynajmniej) u nas łaskawa - zero śniegu.
Jak by tak jeszcze z 10 powyżej zera - to była by afryka w zimie
Jak by tak jeszcze z 10 powyżej zera - to była by afryka w zimie
- dotii
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gosiu
Faktycznie pierwszy atak zimy był bardzo uciążliwy ,drogowcy zawiedli na całego .Trzeba było sporo się namęczyć, żeby przebrnąć przez niewielką górkę .Jakby tego było mało ,tak zaniedbali drogi ,że utworzyły się lodowo śnieżne koleiny ,po których przejeżdżało się jak po Szwajcarskim zmrożonym serze 20km/h bo szybciej nie było możliwości .U mnie śniegu jeszcze sporo ,dziś rano jeszcze sypnęło .
pozdrawiam
Faktycznie pierwszy atak zimy był bardzo uciążliwy ,drogowcy zawiedli na całego .Trzeba było sporo się namęczyć, żeby przebrnąć przez niewielką górkę .Jakby tego było mało ,tak zaniedbali drogi ,że utworzyły się lodowo śnieżne koleiny ,po których przejeżdżało się jak po Szwajcarskim zmrożonym serze 20km/h bo szybciej nie było możliwości .U mnie śniegu jeszcze sporo ,dziś rano jeszcze sypnęło .
pozdrawiam
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Gosiu , fajnie , że się odezwałaś
Też nie wiem , cieszyć się czy zacząć martwić
Gałązki naszykowane , w razie mrozów akcja opatulanie .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Witaj Gosiu,
Z punktu widzenia człowieka - wolałaby bez śniegu, roślin - śnieg i mróz (nie za duży);
Ale wiadomo niebiosa nam różne figle potrafią spłatać.
Ważne, że dotarłaś cała i zdrowa do domu
Z punktu widzenia człowieka - wolałaby bez śniegu, roślin - śnieg i mróz (nie za duży);
Ale wiadomo niebiosa nam różne figle potrafią spłatać.
Ważne, że dotarłaś cała i zdrowa do domu
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zima jest wielkim drogowym testem i to niełatwy czas dla kierowców. Trzeba uważać w tej porze roku aby uniknąć nieprzyjemnych sytuacji oraz chronić - zdrowie, nerwy oraz portfel.
Gosia pokazała swoje dzieło
możesz zdradzić tajemnicę jak ją zrobiłaś ? ładna , naprawdę mi się podoba
masz coś jeszcze do kolekcji ?
- jonatanka

Gosiu wszystkiego dobrego w Nowym Roku. 
U mnie dziś świeciło
chociaż temperatura nie za wysoka ,wieczorem będzie lekko na minusie
choć w kalendarzu zima ja mam ciagle wrażenie wychodząc z domu ,że wiosna nadeszła... ponieważ na słupie naprzeciw mojego domu mieszka sobie bociek
zima mu niestraszna a i Ksaweremu sie nie dał
jonatanka dziękuję bardzo
tija mam ,mam oczywiście jeszcze inne wzory bombek
jak robiłam....potrzebne:bombka styropianowa,serwetki z motywem świątecznym,klej do decupage,pasta śniegowa ,brokat i konturówki + inwencja twórcza 

wieczory są teraz długie
a ja zawsze znajdę sobie jakieś zajęcie
tak też było z bombkami śniegowymi
prac w ogrodzie nie ma ,więc trzeba czymś zająć ręce
zimy na razie nie widać a do siewów w domku jeszcze trochę
czy macie już pomysły co będziecie wysiewali na parapetach?
choć w kalendarzu zima ja mam ciagle wrażenie wychodząc z domu ,że wiosna nadeszła... ponieważ na słupie naprzeciw mojego domu mieszka sobie bociek
jonatanka dziękuję bardzo
tija mam ,mam oczywiście jeszcze inne wzory bombek

wieczory są teraz długie
czy macie już pomysły co będziecie wysiewali na parapetach?
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gosiu w Nowym Roku. To prawda zimy jeszcze nie widać a już w powietrzu momentami czuć wiosnę. Myślę jednak że zima nie odpuści i przyjdzie.
Bombeczki prześliczne , nie wiedziałam że z Ciebie taka uzdolniona kobietka
Pozdrawiam cieplutko
Bombeczki prześliczne , nie wiedziałam że z Ciebie taka uzdolniona kobietka
Pozdrawiam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Gosiu w Nowym Roku, spełnienia marzeń i samych cudownych chwil
, mnie rączki już swędzą chętnie bym coś wysiała, ale myślę, że jeszcze za wcześnie, mało słonka wschody będą miały, ale czytałam, że ktoś zamierza już wysiewać szałwię 
- jonatanka

u mnie pierwsze będą Pelargonie .W ubiegłym sezonie obiecywałam sobie ,że zagoszczą u mnie w ogrodzie.