Dobranoc

Masz talent a co do kwiatuszków też ładniutkie
  Masz talent a co do kwiatuszków też ładniutkie  

-to za studniówkę!  Za to,że poszłaś mimo bólu.Teraz czekamy na zdjęcia(niekoniecznie kwiatków,mogą być studniówkowe)
  -to za studniówkę!  Za to,że poszłaś mimo bólu.Teraz czekamy na zdjęcia(niekoniecznie kwiatków,mogą być studniówkowe)
 zdrówka życzę
 zdrówka życzę
 Co u Was słychać bo u mnie sporo sie dzieje, moje życie kreci się wokół matury ;/
 Co u Was słychać bo u mnie sporo sie dzieje, moje życie kreci się wokół matury ;/  Jutro porobię zdjęcia i pokaże pierwsze zwiastuny wiosny - jeszcze takie malutkie ale już cieszą - pogoda jest piękna to aż się chce żyć, zapomina się nawet o bólu który doskwiera mi już od paru miesięcy-ale staram się nie poddawać, nie pozwole chorobie by zniszczyła mi marzenia
 Jutro porobię zdjęcia i pokaże pierwsze zwiastuny wiosny - jeszcze takie malutkie ale już cieszą - pogoda jest piękna to aż się chce żyć, zapomina się nawet o bólu który doskwiera mi już od paru miesięcy-ale staram się nie poddawać, nie pozwole chorobie by zniszczyła mi marzenia

Czekam na Twoje zwiastuny wiosny
 Czekam na Twoje zwiastuny wiosny 

Nie wolno, ale trudno jest wytrzymać z bólem, nawet cieżko mi przejsc 1km na przystanek co ja mówie nawet w łożku cieżko mi jest się obrócićroza333 pisze:Masz rację chorobie nie wolno się poddawać sama wiem coś o tym
 A kwietniu dopiero mam rehabilitacje, nie wiem czy dam radę tyle czekać- bo czekam już od lutego ;/
 A kwietniu dopiero mam rehabilitacje, nie wiem czy dam radę tyle czekać- bo czekam już od lutego ;/Dziękuje bardzoAnnes 77 pisze:Justynko trzymaj się ...zdrówka życzęCzekam na Twoje zwiastuny wiosny
 Dopiero wróciłam ze szkoły wiec jeszcze nie byłam w ogrodzie, póki co dodam zdjęcia moim wiosennych zakupów
 Dopiero wróciłam ze szkoły wiec jeszcze nie byłam w ogrodzie, póki co dodam zdjęcia moim wiosennych zakupów   

Witam cię serdecznie w moim wątkudeszczowymaj pisze:Witam Justynko kochana
Wczoraj wieczorem natknęłam się na Twój wątek..przejrzałam dwie części od deski do deski
I muszę przyznać,że jestem pod wielkim wrażeniem
Bo mimo tego,że jesteś młodziutką osóbką,jesteś bardzo pracowita i widać,że kochasz swój ogród i wszystko to co w nim jest.A i fajnych pomysłów też masz wiele
Z całą pewnością będę często zaglądać do Ciebie
Pozdrawiam gorąco
 Dziękuję za miłe słowa i zapraszam ponownie
 Dziękuję za miłe słowa i zapraszam ponownie  

ale i tak dodam kilka zdjęć.Ostatnio jestem strasznie zakrecona na punkcie zdrowego odżywiania i trybu życia..Dlatego ''inwestuje'' w nasionka warzyw- planuje mieć zupełnie ''nowe'' warzywa których do tej pory się u mnie nie siało np.rukoła,cukina różne odmiany rzodkiewki itd. Już się nie mogę doczekać jak to wszystko posieje, jutro planuje wysiać pomidorki
 ale i tak dodam kilka zdjęć.Ostatnio jestem strasznie zakrecona na punkcie zdrowego odżywiania i trybu życia..Dlatego ''inwestuje'' w nasionka warzyw- planuje mieć zupełnie ''nowe'' warzywa których do tej pory się u mnie nie siało np.rukoła,cukina różne odmiany rzodkiewki itd. Już się nie mogę doczekać jak to wszystko posieje, jutro planuje wysiać pomidorki   
   A siejecie już jakieś warzywa do szklarni ?
 A siejecie już jakieś warzywa do szklarni ? 

Zdrowe odżywianie to jest to
  Zdrowe odżywianie to jest to