Moniś też mam taką nadzieję, że rozwinie wszystkie pąki a z resztą masz rację co chwilkę na nią spoglądam i żeby nie uszy to śmiałabym się na okrągło
Agatko w kauflandzie ja już dawno się w niej zakochałam tylko trafić na nią nuie mogłam a tu dziś niespodzianka aż trzy sztuki były oczywiście wybrałam najładniejszą
Justynko dokładnie. W Obi w Krakowie była jedna taka różowa żyłkowana i uważaj za ile 44,99
Arletko ślicznotkę kupiłaś .Ma piękne kwiatuszki i niech Ci kwitnie jak najdłużej ale jak już przekwitnie też będzie co podziwiać ma takie ładne liście.Kurcze nie mogę przeżyć że u mnie niema tego Kauflanda, ech . Za to biedronki w niedalekiej odległości trzy ,przeleciałam dzisiaj wszystkie i ani jednej miniaturki co ja mówię żadnego storczyka ani śladu a taką mi ochotę mi narobiłyście
Wszyscy mówią jaka piękna-a ja powiem jaka brzydka-żeby nie zapeszać
Dzięki za pokaz dzielenia cambrii-muszę zabrać się i za moje,tylko nie mam podłoża ani doniczek
Kasiu u mnie w biedronkach też nie było miniaturek
Iwka, Aniu,
Henryku i to najważniejsze, że Twój
Joasiu ale chyba nie tylko w kauflandzie można je dostać
Mario, Edytko, Gosiu
Kasik to też dobry sposób a co do cambrii to po doniczki i podłoże i nic się nie martw pójdzie łatwiej niż myślisz
Mario to może zależy jak się chwali jak tak pozytywnie to i rosną a jak ktoś z zazdrością niby podziwia to chyba racja bo jak mi jedna pani pochwaliła kwiatka to po kilku dniach kwiatki padły Edytko moje też najlepiej reagują na olewanie Kasik no ja na swoje jak ponarzekam to zaraz lepiej rosną