Dala - mój piękny ogród cz.4
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
popatrzyłam na psiunie i już mi się gęba cieszy ;:91 no i przypomniałam sobie, że mam dwa dorosłe i jednego szczeniaczka, jeszcze dwa małe kotki z przychówku sztuk sześciu zostały, w tym tylko jeden do oddania, ale dom ma już zaklepany, trzy koty dorosłe, wiec może nie będę się tak podniecała?...

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Daluś ,Gucio to prawdziwy słodziak
Daluniu ,Ty możesz sobie pozwolić na piesie w domu.....masz piękny ogród i masę miejsca.....
U mnie niestety jest małe mieszkanko i piesek miałby troszkę mało swobody.....bo mnie się marzy lablador 8)
No i w wakacje nie miałby kto z nim zostać
.
Daluś zazdraszczam Ci tej trójki bo odkąd pamiętam ,zawsze towarzyszyły nam w domu psiaki
Daluniu ,Ty możesz sobie pozwolić na piesie w domu.....masz piękny ogród i masę miejsca.....
U mnie niestety jest małe mieszkanko i piesek miałby troszkę mało swobody.....bo mnie się marzy lablador 8)
No i w wakacje nie miałby kto z nim zostać
Daluś zazdraszczam Ci tej trójki bo odkąd pamiętam ,zawsze towarzyszyły nam w domu psiaki
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
x-d-a
_oleander_, Gutek to nie jest pies obronny - waży kilogram i mieści się w dłoni. Świetnie nadaje się do małego mieszkanka...
Cynthio, małe mieszkanko to nie jest przeszkoda, jeśli tylko chodzi się z pieskiem na spacery. Najważniejszy jest czas - a mając małe dzieci i dużo pracując nie można poświęcić pieskowi wystarczająco dużo uwagi. Ta rasa -maltańczyk -to typowy pies do towarzystwa i on bardzo cierpi zostając sam w domu. To jest rasa dla ludzi, którzy mogą poświęcić psince duuużo czasu...Ale jeśli kochasz pieski, na pewno -prędzej czy póżniej- sprawisz sobie i swojej rodzince wymarzonego labradorka
Aszko, całuśniak z niego straszny
Agniesiu, widzę, że zwierzaczków też u Ciebie nie brakuje, ale to fajnie mieć taka wesołą gromadkę
Wiesiu, wymiziałam wszystkie trzy
A teraz zdjątka z ogrodu, bo mój wątek z ogrodniczego zamienił się w pieskowy...

Cynthio, małe mieszkanko to nie jest przeszkoda, jeśli tylko chodzi się z pieskiem na spacery. Najważniejszy jest czas - a mając małe dzieci i dużo pracując nie można poświęcić pieskowi wystarczająco dużo uwagi. Ta rasa -maltańczyk -to typowy pies do towarzystwa i on bardzo cierpi zostając sam w domu. To jest rasa dla ludzi, którzy mogą poświęcić psince duuużo czasu...Ale jeśli kochasz pieski, na pewno -prędzej czy póżniej- sprawisz sobie i swojej rodzince wymarzonego labradorka
Aszko, całuśniak z niego straszny
Agniesiu, widzę, że zwierzaczków też u Ciebie nie brakuje, ale to fajnie mieć taka wesołą gromadkę
Wiesiu, wymiziałam wszystkie trzy
A teraz zdjątka z ogrodu, bo mój wątek z ogrodniczego zamienił się w pieskowy...

- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Żółte, och nigdy za wiele żółtego w jesiennym ogrodzie! Muszę sobie koniecznie dosadzić rudbekii, bo u mnie jesień głównie się czerwieni.
Sto pociech masz z pieskami. Ja, dopóki nie miałąm psa, nie mogłąm zrozumieć, co ludzie w nich widzą, że traktują je nieomal jak ludzi...a teraz po półtora roku posiadania psa wiem, ze to są najlepsze, najmądrzejsze, najbardziej przyjazne zwierzęta na świecie! Kłopot w tym, że jak człowiekowi mięknie serce na sam widok takiego latającego ogonka ;-) to nie bardzo ma motywację, zeby to stworzenie odpowiednio ułożyć i mu rozkazywać ;-)
Sto pociech masz z pieskami. Ja, dopóki nie miałąm psa, nie mogłąm zrozumieć, co ludzie w nich widzą, że traktują je nieomal jak ludzi...a teraz po półtora roku posiadania psa wiem, ze to są najlepsze, najmądrzejsze, najbardziej przyjazne zwierzęta na świecie! Kłopot w tym, że jak człowiekowi mięknie serce na sam widok takiego latającego ogonka ;-) to nie bardzo ma motywację, zeby to stworzenie odpowiednio ułożyć i mu rozkazywać ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
x-d-a
Maju, z tym czasem to różnie bywa - dom, ogród i praca...Na szczęście pracuję w domu, więc trochę mi łatwiej...
100krotko, ja nie wyobrażam sobie DOMU bez zwierząt. a psy kocham bardzo...
A jesienny ogród w tych żółciach, pomarańczach, bordach, okraszony odrobina fioletu i niebieskości - jest śliczny
_oleander_, a chcesz
Isiu, te kolory w jesiennym ogrodzie...piękne są...A jak biegają po nim ukochane zwierzaczki, to już pełnia szczęścia
100krotko, ja nie wyobrażam sobie DOMU bez zwierząt. a psy kocham bardzo...
A jesienny ogród w tych żółciach, pomarańczach, bordach, okraszony odrobina fioletu i niebieskości - jest śliczny
_oleander_, a chcesz
Isiu, te kolory w jesiennym ogrodzie...piękne są...A jak biegają po nim ukochane zwierzaczki, to już pełnia szczęścia
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Daluniu. Również nie wyobrażam sobie domu bez psa. To jak by jeszcze jeden członek rodziny. Nigdy nie miałam kota więc nie wiem jak to jest. I kto Cię będzie tak witał po powrocie do domu jak nie pies. Ta pełnia szczęścia okazywana, że już wróciłaś, ten ogonek merdający. Ale pająków w domu sobie nie wyobrażam brrr....
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Czemu, może pająki też merdają na swój sposób 
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Może. Jednak wolę nie sprawdzać.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
To może również roślinki cieszą się na widok właściciela ogrodu, albo smucą, gdy z sekatorem idzie
Chociaż ........... ja lubię, jak fryzjer podcina mi włosy
Dalu, miło u Ciebie w tym wirtualnym ogródku, a w prawdziwym jeszcze ciepło, przynajmniej na zdjęciach :P
Chociaż ........... ja lubię, jak fryzjer podcina mi włosy
Dalu, miło u Ciebie w tym wirtualnym ogródku, a w prawdziwym jeszcze ciepło, przynajmniej na zdjęciach :P
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety