Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu co chwilę doglądam te moje maleństwa
.....i naprawdę humor mam o niebo lepszy niż przed zakupami
Ewuniu no to wczoraj poszalałaś....hi hi hi......jak nawet po roślinki nie chciało Ci się wybrać
Isiu masz rację
Niektóre wrzosy mają nawet jak nie kwitną są cudnie kolorowe.
Agnieszko teraz czeka mnie mnóstwo pracy.....i jeszcze koszyczki muszę dokupić bo chyba braknie
Jak tylko się uporam i powsadzam roślinki zaraz wszstko obfocę
Ewuniu no to wczoraj poszalałaś....hi hi hi......jak nawet po roślinki nie chciało Ci się wybrać
Isiu masz rację
Niektóre wrzosy mają nawet jak nie kwitną są cudnie kolorowe.
Agnieszko teraz czeka mnie mnóstwo pracy.....i jeszcze koszyczki muszę dokupić bo chyba braknie
Jak tylko się uporam i powsadzam roślinki zaraz wszstko obfocę
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
-
x-d-a
Cynthio, widzę, że nastąpił czas i moda na hortensje - twój zakup super, ale u nas we WrocLawiu był dzisiaj kiermasz hortensji i wrocławskie forumki nieżle się obkupiły.
Ja kupiłam nową odmianę bukietowej, nazywa się Magical Fire i najpierw kwitnie na biało, a potem wybarwia się na czerwono.
No i humor lepszy, a jutro łopata w dłonie i przemeblowania, przetasowania, przesadzanie...
Ja kupiłam nową odmianę bukietowej, nazywa się Magical Fire i najpierw kwitnie na biało, a potem wybarwia się na czerwono.
No i humor lepszy, a jutro łopata w dłonie i przemeblowania, przetasowania, przesadzanie...
- Cynthia

Marcin jak miło ,że wpadłeś
....w odwiedzinki oczywiście
Ja codziennie siedzę na Forum i czytam co u Was ale na pisanie nie zawsze mam czas i siłę
Jednak już wrosłam korzeniami w te Forumowe klimaty i muszę tu chociaż na chwilkę wieczorami zajrzeć
Z wrzosów jestem bardzo zadowolona i zaczynam coraz bardziej doceniać ich uroki.
Dalu tak jak wiosną Forum szalało sasankowo ,tak teraz hortensjowo
Widziałam fotki ze spotkania......bardzo fajną i zgraną macie tą grupę wrocławską i inni też zaczynają do Was dołączać.
A u Ciebie zapowiadają się wielkie przemeblowania
.....oj , będzie się działo tej jesieni
8)
Ja codziennie siedzę na Forum i czytam co u Was ale na pisanie nie zawsze mam czas i siłę
Jednak już wrosłam korzeniami w te Forumowe klimaty i muszę tu chociaż na chwilkę wieczorami zajrzeć
Z wrzosów jestem bardzo zadowolona i zaczynam coraz bardziej doceniać ich uroki.
Dalu tak jak wiosną Forum szalało sasankowo ,tak teraz hortensjowo
Widziałam fotki ze spotkania......bardzo fajną i zgraną macie tą grupę wrocławską i inni też zaczynają do Was dołączać.
A u Ciebie zapowiadają się wielkie przemeblowania
- Cynthia

Witaj Magda
Dziękuję ...... i pewnie masz rację
.Posadzę co mam do posadzenia i dalej zacznę wymyślać co mi jest niezbędne i koniecznie muszę to kupić
Zaraz idę do Ciebie zobaczyć co się pozmieniało przez ten długi czas
Olu jak to jest , że nigdy nie ma tego na co polujemy

Dziękuję ...... i pewnie masz rację
Zaraz idę do Ciebie zobaczyć co się pozmieniało przez ten długi czas
Olu jak to jest , że nigdy nie ma tego na co polujemy
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam o tyle lepiej, że ogród przy domu i nawet teraz po pracy coś tam uda mi się zrobić.
Oczywiście,ja też dokupiłam cebulki (3 szachownice perskie, 4 rodzaje x 10 cebulek narcyzów drobnych, jakieś tulipany
itp)
Planuję też inne prace wykopaliskowe
- a dzień coraz krótszy.
Wrzosy też kupiłam, na dekorację. Twoja trawka bardzo do wrzosów pasuje, zauważ, że w naturze, przy wrzosach też trawki rosną
Oczywiście,ja też dokupiłam cebulki (3 szachownice perskie, 4 rodzaje x 10 cebulek narcyzów drobnych, jakieś tulipany
Planuję też inne prace wykopaliskowe
Wrzosy też kupiłam, na dekorację. Twoja trawka bardzo do wrzosów pasuje, zauważ, że w naturze, przy wrzosach też trawki rosną
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Basiu! Piękny wrzos
Czy masz starsze wrzosy, czy same tegoroczne? Pytam, bo dowiaduję się, że jednym rosną innym nie i zbieram opinie.
Pytałaś o trójsklepkę. Mam ją drugi rok (w starym ogrodzie) i ładnie się zadomowiła. Tutaj, w nowym ogrodzie konkurencja korzeni drzew chyba nie jest najlepsza. Ubiegłoroczną zmarnowałem.
Pytałaś o trójsklepkę. Mam ją drugi rok (w starym ogrodzie) i ładnie się zadomowiła. Tutaj, w nowym ogrodzie konkurencja korzeni drzew chyba nie jest najlepsza. Ubiegłoroczną zmarnowałem.