Ali uśmiechnięty ogród cz.1
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, nie wiedziałem, że jest więcej Jackówjollla500 pisze:Alu u jakiego byłaś Jacka?
I pokaż te swoje nabytki
Bardzo Ci dziękuję Alu, za dzisiejsze spotkanie i piękne roślinki, jakie mi przywiozłaś. Tą skalnicą, to mógłbym obdzielić całą wieś
Jacek miło mi było podzielić się z kimś moimi roślinkami, a skalnica mi się rozpanoszyła i robię w niej porządek
A bambus... hmmm jak człowiek nie zna nazwy to wymyśla jakieś dziwoty
Żaża bardzo Ci dziękuję za tak miły komentarz, bardzo miło jest mi Ciebie gościć
Coma to właśnie rozchodnik okazały
potem się trochę na boki rozjeżdża ale bardzo go lubię
Reniu dziękuję
a konwalie szybciutko się rozrosły, choć mają już dobrych parę lat, a w tym roku kwitną wyjątkowo obficie.
I dziękuję wszystkim za odwiedzinki, chciałam porobić fotki moich nowych zdobyczy ale pada cały dzień... u Was też?
Żaża bardzo Ci dziękuję za tak miły komentarz, bardzo miło jest mi Ciebie gościć
Coma to właśnie rozchodnik okazały
Reniu dziękuję
I dziękuję wszystkim za odwiedzinki, chciałam porobić fotki moich nowych zdobyczy ale pada cały dzień... u Was też?
-
cilla77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Alu!
Nie ma sprawy, jeśli chcesz zachowam nasionka moich ciemnofioletowych orlików i prześlę. Przypomnij mi tylko proszkę za jakiś czas ok?
Mnie natomiast bardzo zainspirowały Twoje nasadzenia dywanowo-sklaniakowe otoczone we fragmencie pieńkami. Możesz napisać mniej wiecej jakie są tam roślinki?
http://images41.fotosik.pl/120/e7cd442c77e22b15.jpg
Nie ma sprawy, jeśli chcesz zachowam nasionka moich ciemnofioletowych orlików i prześlę. Przypomnij mi tylko proszkę za jakiś czas ok?
Mnie natomiast bardzo zainspirowały Twoje nasadzenia dywanowo-sklaniakowe otoczone we fragmencie pieńkami. Możesz napisać mniej wiecej jakie są tam roślinki?
http://images41.fotosik.pl/120/e7cd442c77e22b15.jpg
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
Witajcie ;) Nie było mnie wczoraj bo po angielskim wybrałam się na "noc muzeów" w Warszawie i późno wróciłam
Cilla... postaram Ci się jeszcze dziś pozaznaczać na zdjęciu która jaka to roślinka
JSZFRED miło mi Cie gościć, dziękuję bardzo za miły komentarz... u mnie las właśnie nie bardzo osłania... w Warszawie jest dużo cieplej niż u mnie zimniej... kiedyś tu były bagna i stąd ten chłód i przymrozki.
Jolu Jolu już jestem i zaraz pokaże co od Jacka dostałam i co kupiłam
Heh Coma, jak pozory czasem mylą... dla mnie ten rozchodnik mógłby taki już zostać, potem się tylko przewala i ledwo zakwitnie a już go zmrozi

Cilla... postaram Ci się jeszcze dziś pozaznaczać na zdjęciu która jaka to roślinka
JSZFRED miło mi Cie gościć, dziękuję bardzo za miły komentarz... u mnie las właśnie nie bardzo osłania... w Warszawie jest dużo cieplej niż u mnie zimniej... kiedyś tu były bagna i stąd ten chłód i przymrozki.
Jolu Jolu już jestem i zaraz pokaże co od Jacka dostałam i co kupiłam
Heh Coma, jak pozory czasem mylą... dla mnie ten rozchodnik mógłby taki już zostać, potem się tylko przewala i ledwo zakwitnie a już go zmrozi