Może i ja się takich doczekam
Moje rośliny i roślinki cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
Gosiu, Olu, Aniu, Edytko i Krzysiu dziękuję i bardzo jest mi miło że moja pelargonia madam solleron tak Wam się podoba
Aniu, Ilonko i Ewelino te moje trzykrotki to powariowały z tymi kwiatkami tą której zdjęcie zamieściłam to na wiosnę pociełam jeden długi pęd ukorzeniłam, posadziłam troszkę podrosła i na każdym wieżchołku pojawiły się pączki teraz zakwitła mam nadzieję że wypuści jeszcze jakieś listki bo wygląda bardzo ubogo
Aniu tobie co wysłałam to też troszkę u ciebie postały w wodzie i też miały pąki a jak szczykałam to wybierałam bez pączków bo już w tym czasie kwitła trzykrotka mateczna. A czy u ciebie wypuszcza jakieś listki z boku czy cisza
u mnie w tej chwili stoją na parapecie i słoneczka im nie brakuje posadzone są w ziemię uniwersalną i podlewam wodą .
Aniu, Ilonko i Ewelino te moje trzykrotki to powariowały z tymi kwiatkami tą której zdjęcie zamieściłam to na wiosnę pociełam jeden długi pęd ukorzeniłam, posadziłam troszkę podrosła i na każdym wieżchołku pojawiły się pączki teraz zakwitła mam nadzieję że wypuści jeszcze jakieś listki bo wygląda bardzo ubogo
Aniu tobie co wysłałam to też troszkę u ciebie postały w wodzie i też miały pąki a jak szczykałam to wybierałam bez pączków bo już w tym czasie kwitła trzykrotka mateczna. A czy u ciebie wypuszcza jakieś listki z boku czy cisza
Ilonko Te które dostałam od ciebie i od Pauliny pięknie rosną rozkrzewiają się świetnie i nie widać tam najmniejszego pączka może faktycznie zależy to od gatunkuMoje trzykrotki nie kwitną, ciekawe czy to zależy od gatunku, czy sposobu uprawy
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
Ja też nie wiedziałam jak nazywał się ten kwiatek taką nazwę uzyskałam tu na forum
niektórzy podawali nazwę bluszczyk kurdybanek, ale większość była za pelargonią a tutaj jest właśnie pelargonia madam solleron i inne kolorowe
http://www.geraniumgallery.net/varileaf.asp
niektórzy podawali nazwę bluszczyk kurdybanek, ale większość była za pelargonią a tutaj jest właśnie pelargonia madam solleron i inne kolorowe
http://www.geraniumgallery.net/varileaf.asp
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06