Ćmówki z PESTKĄ@
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Moim zdaniem nie jest to jeszcze konieczne, chyba, że masz wolny wazon i możesz to zrobić dla własnego spokoju;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
hihi ja też kupiłam sobie wazony;) a tu przyjechały maleństwa hehe które mieszczą się w dużej szklance;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Anusskoto listek :P Wlaśnie on zmotywowal mnie do tego ,zeby sie pochwalić vandziami.Myslalam ze umre z radości wczoraj jak przy podlewaniu dojrzalam go u najwiekszej vandzi.Czy moge je juz zasilic nawozem???Czy moż ejest to nie potrzebne skoro moczą sie w wodzie akwariowej ,w ktorej sa pewne zwiazki odżywcze?????
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie te Vandzie wyglądają no jeszcze listek to radocha do samego sufitu.
Ania
AniaPoczątek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
twoje mają ładne korzenie. moje mają naprawdę marniutkie, ale całe szczęście zaczynają puszczać świeże. jedna ma 1, a druga 2 nowe korzonki. wazon kupiłam na długo przed tymi Vandami, prawdopodobnie jeszcze w 2007 roku, żeby był, jakby mi tak przybyła nowa Vanda lub jakby stłukł się wazon jakiejś mojej Vandy. ale z korzonków bardfzo się ucieszyłam, nie wiedziałam, że tak szybko puszczą. chciałabym kiedyś zobaczyć jej kwiaty.
- Storczykowa

małych Vand? myślę, że jakieś 3,4 lata, może trochę dłużej. zależy, czy szybko urosną. jak będą mieć tak gdzieś ok. 25-30 cm wysokości bez korzeni to już mogą kwitnąć. moje są większe, bo już po kilku kwitnieniach. ale najważniejsze, by te malutkie ładnie rosły, jak dorosną, to będą kwitły. jedna z moich ma być fioletowa, a druga niebieska w kratkę. ciekawe,czy rzeczywiście takie będą.
- Storczykowa

- Storczykowa