przydadzą się na pewno.
 przydadzą się na pewno.Moje roślinki
- katrina26
- 1000p 
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam ciągłe problemy z zalogowaniem się na forum, przeglądaniem wątków i pisaniem 
Dostałam paczuszkę od Jadzi1 Zwisający kaktus
 Zwisający kaktus  (czy ktoś zna jego nazwę?), kawa (jeśli dobrze rozpoznałam), żyworódki, dostałam także gruboszka hobbita, ale on się właśnie ukorzenia. Jadziu
 (czy ktoś zna jego nazwę?), kawa (jeśli dobrze rozpoznałam), żyworódki, dostałam także gruboszka hobbita, ale on się właśnie ukorzenia. Jadziu  

Hibiskus od Marzeny pięknie rośnie

pozostałych dwóch szczepek nie udało mi się ukorzenić, nie mam pojęcia dlaczego Figa nadal walczy
 Figa nadal walczy 
A to moja cytryna, będzie kwitła

Dostałam paczuszkę od Jadzi1
 Zwisający kaktus
 Zwisający kaktus  (czy ktoś zna jego nazwę?), kawa (jeśli dobrze rozpoznałam), żyworódki, dostałam także gruboszka hobbita, ale on się właśnie ukorzenia. Jadziu
 (czy ktoś zna jego nazwę?), kawa (jeśli dobrze rozpoznałam), żyworódki, dostałam także gruboszka hobbita, ale on się właśnie ukorzenia. Jadziu  

Hibiskus od Marzeny pięknie rośnie

pozostałych dwóch szczepek nie udało mi się ukorzenić, nie mam pojęcia dlaczego
 Figa nadal walczy
 Figa nadal walczy 
A to moja cytryna, będzie kwitła

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- 
				marzena 63
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Kasiu
pięknie Ci rośnie ten hibuś.On już puszcza młode listki?Dobrze że chociaż jeden nie dał plamy mam nadzieję że piękne będzie miał kwiaty.Ja już nie mogę się doczekać jakie będą te kwiatuszki
 mam nadzieję że piękne będzie miał kwiaty.Ja już nie mogę się doczekać jakie będą te kwiatuszki 

pięknie Ci rośnie ten hibuś.On już puszcza młode listki?Dobrze że chociaż jeden nie dał plamy
 mam nadzieję że piękne będzie miał kwiaty.Ja już nie mogę się doczekać jakie będą te kwiatuszki
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków

Spis moich linków
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:

Niech zdrowo się chowają
 Niech zdrowo się chowają