P.S. Przykro mi ze względu na maluszka blondynka... i inne maleństwa. Musiało Ci być bardzo przykro a ja Ci jeszcze o tym niepotrzebnie przypominam...
Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu, Elfik jest siostrzeńcem Pysi ;)
Takie przykre historie, jak z tym białym maluchem przezywałam niestety wiele razy
To zawsze jest bolesne, ale co zrobic? 
Dorotko, ja mam znacznie więcej kotków ;) Kiedyś pokazywałam je w wątku o kotach.
Koty rzeczywiscie w bloku nie mogą czuc się najlepiej. To zwierzęta, które kochają wolność i potrzebują przestrzeni. Zwłaszcza tzw. dachowce. Moze kiedyś zamieszkasz w małym domku z ogródkiem?
Halinko, podejrzewam, ze to Pysia w pogoni za nornicą zniszczyła mi oczko, ale Elfik nie jest takim leniuszkiem, na jakiego wygląda
Moje koty też niestety polują na ptaszki, ale taka już kocia natura
Kiedyś na tulipanowiec zlatywały się sikorki, a teraz juz ich prawie nie widuję.
Pokażę Wam jeszcze w jakich pozycjach śpi mój Gabrylek, a wieczorem mam nadzieję, będę miała zdjęcia z ogródka

Takie przykre historie, jak z tym białym maluchem przezywałam niestety wiele razy
Dorotko, ja mam znacznie więcej kotków ;) Kiedyś pokazywałam je w wątku o kotach.
Koty rzeczywiscie w bloku nie mogą czuc się najlepiej. To zwierzęta, które kochają wolność i potrzebują przestrzeni. Zwłaszcza tzw. dachowce. Moze kiedyś zamieszkasz w małym domku z ogródkiem?
Halinko, podejrzewam, ze to Pysia w pogoni za nornicą zniszczyła mi oczko, ale Elfik nie jest takim leniuszkiem, na jakiego wygląda
Moje koty też niestety polują na ptaszki, ale taka już kocia natura
Pokażę Wam jeszcze w jakich pozycjach śpi mój Gabrylek, a wieczorem mam nadzieję, będę miała zdjęcia z ogródka

- chatte
- Przyjaciel Forum

Gabrysiu, dzięki za zyczenie, niestety u mnie też lało i do tego zrobiło sie strasznie zimno
Byłam w ogródku tylko na chwilę, ale nawet nie mogłam podziwiać krokusów, bo były zamknięte
Wiesiu, Pysia jest bardzo łagodną kotką, chyba, ze ktoś krzywdzi słabszego. Wtedy Pysia staje w jego obronie i nie chciałabym się wówczas znaleźć na miejscu takiego delikwenta ;)
Byłam w ogródku tylko na chwilę, ale nawet nie mogłam podziwiać krokusów, bo były zamknięte
Wiesiu, Pysia jest bardzo łagodną kotką, chyba, ze ktoś krzywdzi słabszego. Wtedy Pysia staje w jego obronie i nie chciałabym się wówczas znaleźć na miejscu takiego delikwenta ;)
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu piękne masz zwierzaki :P to już pewnie tak jest, że jak ktos kocha roślinki to i zwierzaki. W domu mam psa miesznka labradora z czymśtam
i mambę kotkę czarną a ponieważ mam 2 synów i męża, kocicę wzięłam do pomocy by zapanować nad męskim towarzystwem ;:106 Pogłaszcz swoje kociaki ode mnie Isia
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Kociaki są cudnej urody a Gabrylek widać lubi takie same pozy jak moja Misia. I jak tu nie kochać takich pluszaków.
:P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

Isiu, mnie się też zdaje, ze kto kocha rosliny, nie może nie kochać zwierząt i odwrotnie
Kotki dziękuję za głaskanie i przesyłaja mruczando
Grażynko, czasem przybieraja jeszcze śmieszniejsze pozy
Chyba wszystkie kotki tak mają 
Reniu, oczywiście, ze są kochane, najbardziej przeze mnie, ale dzieci i mąż też je kochają
Beatko, Gabrylek jest ćwierć-persem (podobnie jak Pysia i jeszcze jadna kotka), stąd taki puchaty
Koty są wybitnymi indywidualistami . Każdy niemal ma inne upodobania i zdecydowanie każdy inny charakter
Kotki dziękuję za głaskanie i przesyłaja mruczando
Grażynko, czasem przybieraja jeszcze śmieszniejsze pozy
Reniu, oczywiście, ze są kochane, najbardziej przeze mnie, ale dzieci i mąż też je kochają
Beatko, Gabrylek jest ćwierć-persem (podobnie jak Pysia i jeszcze jadna kotka), stąd taki puchaty
Koty są wybitnymi indywidualistami . Każdy niemal ma inne upodobania i zdecydowanie każdy inny charakter