Zainteresował mnie i przyciągnął tytuł wątku,a to dlatego,że uwielbiam truskawki

Cudne zdjęcia uchwycone w kadrach
 Piękno prostoty,takt i wyczucie
 Będę kibicowała w dalszych poczynaniach

Pozdrawiam

w kolejnym sezonie postaram się nieco częściej pokazywać truskawki, kilka przesadziłam na grządkę, mam nadzieję że zaowocują
 w kolejnym sezonie postaram się nieco częściej pokazywać truskawki, kilka przesadziłam na grządkę, mam nadzieję że zaowocują  

Listopad, a motylki jeszcze spijają nektar z ostatnich kwitnących roślinek.
  Listopad, a motylki jeszcze spijają nektar z ostatnich kwitnących roślinek.  

Natalko!
 Natalko! 

"Fachmanów" przerabiałam przy remoncie domu, więc teraz rzadko i niechętnie korzystam z ich usług...
 "Fachmanów" przerabiałam przy remoncie domu, więc teraz rzadko i niechętnie korzystam z ich usług...  
  Wszystkie były wręcz oblegane. Przepiękne widoki, moje astry niestety już się pożegnały.
 Wszystkie były wręcz oblegane. Przepiękne widoki, moje astry niestety już się pożegnały.  

zawsze mam lekki poślizg, bo fotografie obrabiam z przeznaczeniem m.in. na bloga
 zawsze mam lekki poślizg, bo fotografie obrabiam z przeznaczeniem m.in. na bloga  
  jest równie ładna, więc nie rozpaczam i będę próbowała dać jej lepsze miejsce
 jest równie ładna, więc nie rozpaczam i będę próbowała dać jej lepsze miejsce  Docelowo to chyba spory krzew, myślałam czy nie przesadzić jej przy siatce z tyłu
 Docelowo to chyba spory krzew, myślałam czy nie przesadzić jej przy siatce z tyłu  
  no widzisz, mniej wybredne masz motyle
 no widzisz, mniej wybredne masz motyle  A panów fachmanów nie jednych już w życiu przerabiałam, "hitem" był taki który nie pojawił się na zaplanowanym generalnym remoncie mieszkania
 A panów fachmanów nie jednych już w życiu przerabiałam, "hitem" był taki który nie pojawił się na zaplanowanym generalnym remoncie mieszkania  Ja rozumiem, że chyba trafił do szpitala, ale to nie był wypadek żeby był nieprzytomny czy coś takiego i od czego są telefony?
 Ja rozumiem, że chyba trafił do szpitala, ale to nie był wypadek żeby był nieprzytomny czy coś takiego i od czego są telefony?  Domu jeszcze nie sprzedaliśmy, trwa kompletowanie dokumentów i sporządzanie umowy - mamy teraz dwóch chętnych jednocześnie, nie wiadomo, z kim ostatecznie umowę podpiszemy
 Domu jeszcze nie sprzedaliśmy, trwa kompletowanie dokumentów i sporządzanie umowy - mamy teraz dwóch chętnych jednocześnie, nie wiadomo, z kim ostatecznie umowę podpiszemy  
  Od wiosny na całego biorę się za ściółkowanie, najpierw pójdzie kompost, potem właśnie taka mieszanka trawy i nawet liści chwastów. Za jakiś czas pewnie będę też używać liści drzew jesienią, ale najpierw muszę je podleczyć
 Od wiosny na całego biorę się za ściółkowanie, najpierw pójdzie kompost, potem właśnie taka mieszanka trawy i nawet liści chwastów. Za jakiś czas pewnie będę też używać liści drzew jesienią, ale najpierw muszę je podleczyć  

życzę.
 życzę. 

ptaszek został zidentyfikowany jako mazurek
 ptaszek został zidentyfikowany jako mazurek  To prawda, że wszystko ucieka - z dnia na dzień obserwuję jak wiatr strąca ostatnie liście klonu naprzeciwko moich okien
 To prawda, że wszystko ucieka - z dnia na dzień obserwuję jak wiatr strąca ostatnie liście klonu naprzeciwko moich okien  
  Robi się coraz bardziej szaro, więc teraz czekam na szron i mgły, najciekawsze co o tym czasie można uwiecznić
 Robi się coraz bardziej szaro, więc teraz czekam na szron i mgły, najciekawsze co o tym czasie można uwiecznić  
  miło słyszeć o pojawieniu się owadów, chociaż to coraz rzadsze i rzadsze...
 miło słyszeć o pojawieniu się owadów, chociaż to coraz rzadsze i rzadsze...

. O kurczę, ale boskie i słoneczne fotki pokazałaś
 . O kurczę, ale boskie i słoneczne fotki pokazałaś   . Przepięknie robisz ujęcia
 . Przepięknie robisz ujęcia   . Mój aparat kompletnie się do tego nie nadaje
 . Mój aparat kompletnie się do tego nie nadaje   . Nie wiedziałam, że trzmielina pospolita ma takie piękne owocostany
. Nie wiedziałam, że trzmielina pospolita ma takie piękne owocostany   . Z ciekawości muszę poczytać o tym krzewie
 . Z ciekawości muszę poczytać o tym krzewie   . Dziękuję za dawkę pozytywnej energii
 . Dziękuję za dawkę pozytywnej energii   , u mnie dziś brzydko, znowu
 , u mnie dziś brzydko, znowu   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .