Pogoda bardzo mi się dziś podoba-pada, wieje, zimno i pochmurno. Będę mogła z entuzjazmem, a bez żalu wziąć udział w szkoleniu
Mój fijoł 14-niedługo wiosna
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój fijoł 14-niedługo wiosna
Michał, to białe to krwawnik kichawiec.
Pogoda bardzo mi się dziś podoba-pada, wieje, zimno i pochmurno. Będę mogła z entuzjazmem, a bez żalu wziąć udział w szkoleniu
Ewo, sobotnie dzień dobry!
Widzę, że aura u nas podobna - wieje, leje, a ja w pakiecie dostałam też dotkliwą migrenę. Idę się zaraz położyć...
Lubię Twojego perukowca i cudne liliowce!
Miłego szkolenia
Widzę, że aura u nas podobna - wieje, leje, a ja w pakiecie dostałam też dotkliwą migrenę. Idę się zaraz położyć...
Lubię Twojego perukowca i cudne liliowce!
Miłego szkolenia
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj też taka pogoda mi pasuje.
Podlewa teraz podsuszone już rabaty, a moja prawica razem z barkiem może trochę się zregeneruje.
Wczoraj Monty pokazywał całe łąki w szachownicach kostkowanych. Ale to na takie sadzenie cebulowych muszą być łąki, które kosi się dwa razy na sezon a nie trawnik.
Miłego dnia
Podlewa teraz podsuszone już rabaty, a moja prawica razem z barkiem może trochę się zregeneruje.
Wczoraj Monty pokazywał całe łąki w szachownicach kostkowanych. Ale to na takie sadzenie cebulowych muszą być łąki, które kosi się dwa razy na sezon a nie trawnik.
Miłego dnia
- ewamaj66

Aga, przy takiej pogodzie (zupełnie nieogrodowej) szkolenie będzie przyjemnością
Migreny współczuję. Mojej koleżance "migrenówce" lekarz przepisuje coraz silniejsze leki przeciwbólowe, co jej w ogóle nie pomaga
Krysiu, gdyby świeciło słońce, byłoby mi okropnie żal, że nie mogę nic robić w ogrodzie. A kiedy leje i wieje-wręcz przeciwnie
Krysiu, gdyby świeciło słońce, byłoby mi okropnie żal, że nie mogę nic robić w ogrodzie. A kiedy leje i wieje-wręcz przeciwnie
Ewo, przy takiej pogodzie migrena jest niemal murowana...
Leków przeciwbólowych przepisywanych przez neurologa na migrenę już nie biorę. Skutki uboczne są tak dotkliwe i wyłączające z życia, że wolę się męczyć z migreną, mimo że to może dziwnie brzmieć.
Zdrowia nam życzę!
Czego się będziesz uczyć?
Leków przeciwbólowych przepisywanych przez neurologa na migrenę już nie biorę. Skutki uboczne są tak dotkliwe i wyłączające z życia, że wolę się męczyć z migreną, mimo że to może dziwnie brzmieć.
Zdrowia nam życzę!
Czego się będziesz uczyć?
Witam Ewuś.
Nareszcie nadrobiłam zaległości w Twoim ogrodzie. Sekator dostałaś wspaniały.Zdjęcia wiosennych kwiatów urocze tak jak i kociaków.Miłego szkolenia życzę.
- ewamaj66

Aga, koleżanka mówi to samo
Skutki uboczne ją przeraziły
Uczę się, jak poprowadzić program profilaktyczny dla dzieci.
Gosia, sekatora używam z przyjemnością
Uczę się, jak poprowadzić program profilaktyczny dla dzieci.
Gosia, sekatora używam z przyjemnością
To poważne szkolenie. Praca z dziećmi to wielka odpowiedzialność.
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Ewuś, to Ci się bardzo dobra pogoda trafiła do siedzenia na wykładzie
Ja nie wiem, może jestem jakaś inna, ale taka pogoda robi mojej głowie i samopoczuciu bardzo dobrze. Zawsze jestem wyspana, wypoczęta i mam ochotę działać. Natomiast zmiana tej szaro burej aury na piękną słoneczną skutkuje ćmieniem w głowie i zmęczeniem
Ewuś zdrówka życzę i pozbycia się problemu z kolanem jak najszybciej. Doskonale wiem z autopsji jakie to jest męczące i wyłączające z życia.
Ewuś zdrówka życzę i pozbycia się problemu z kolanem jak najszybciej. Doskonale wiem z autopsji jakie to jest męczące i wyłączające z życia.
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ewuś u mnie wieje,dmucha,a deszczu zero,okropna pogoda
Udanego week życzę
Udanego week życzę
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Witaj, Ewo.
Los proponowanej mi róży (Therese Bugnet) jeszcze nie został przesądzony, ale skoro jest taka wielka to może również zaproponujesz mi jakiegoś innego "pewniaka", kolor czerwony, żółty... Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Los proponowanej mi róży (Therese Bugnet) jeszcze nie został przesądzony, ale skoro jest taka wielka to może również zaproponujesz mi jakiegoś innego "pewniaka", kolor czerwony, żółty... Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Ewo może najwyższy czas pomyśleć, aby zrobić coś z tym kolanem
Chyba, że wolisz cierpieć, tak jak moja przyjaciółka. Zdecydowała się dopiero, jak nie mogła bez bólu zejść z łóżka.
Teraz mija 5 lat, jak wstawiła sobie endoprotezy i teraz śmiga, aż miło
Chyba, że wolisz cierpieć, tak jak moja przyjaciółka. Zdecydowała się dopiero, jak nie mogła bez bólu zejść z łóżka.
Teraz mija 5 lat, jak wstawiła sobie endoprotezy i teraz śmiga, aż miło
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Pada chyba wszędzie, ale deszcz jest w porządku, podobno w niektórych miejscach brakuje już wody. Inna sprawa z wiatrem- urywa głowę i nie sposób wyjść z domu na spokojnie
Zauważyłam u ciebie fajny sposób sadzenia lilii obok liliowców. Wyglądają jakby były z jednego krzaczka, a kwitną różnymi kwiatami. świetne - oficjalnie podkradam pomysł
. A teraz cierpliwie i spokojnie (taak, jasne..
) czekamy na lilie 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Rzucił mi się w oczy perukowiec
mój malutki jeszcze. U nas zamiata śniegiem....
- Rozeta

- Od: 30 paź 2010, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu, czy znasz nazwę odmiany swojego perukowca? Widzę, że tworzy peruki, a to cecha spotykana nie na każdym egzemplarzu tego gatunku
.
A propos migreny, to gdzieś w necie ostatnio przeczytałam, że jest objawem ... alergii
.
A propos migreny, to gdzieś w necie ostatnio przeczytałam, że jest objawem ... alergii