Ogród 2
-
koziorozec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwio,to jest trudne ,bo pachnące rośliny są wyższe ,np lilie orientalne ,floksy, róże,piwonie ,nie wiem co tam ma być,miłej soboty życzę

- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwuś
Plany ogródkowe bardzo fajne
, pomysł z dosadzeniem pachnących kwiatów, jak najbardziej trafny ! Cudnie tak przemierzać ścieżką przy unoszącym się zapachu kwiatów.
Berberysy są urokliwe, ja chyba w tym roku dokupię jakieś zielone, tak dla kontrastu. Mam bordowe i ślicznie wyglądają latem.
Pozdrawiam Cię już niedzielnie, pa
Berberysy są urokliwe, ja chyba w tym roku dokupię jakieś zielone, tak dla kontrastu. Mam bordowe i ślicznie wyglądają latem.
Pozdrawiam Cię już niedzielnie, pa
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
hej
Jak spędzasz dzisiejszy
dzionek? Pewnie plany ogrodowe?
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Sylwuś
Ja chyba też pójdę w berberysy
zakupię kilka sadzonek - bordowe jak spotkam...
Ja chyba też pójdę w berberysy
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie, wczoraj popracowałam troszkę w ogrodzie. Wypieliłam jedna rabatkę i przycięłam jaśmin bo był tak gesty że nie mogłam dostać sie do środka oraz odkryłam juki. Pozostałe roślinki jeszcze siedzą i czekają.
Musze Wam powiedzieć ze dzisiaj ledno chodze. mięśnie tak mnie bolą że nawet przy siadaniu sie krzywie. Ale trzeba sie przyzwyczaić i pokonać ból bo jutro zaplanowałam kolejne prace. Fakt nie wiem czy jak wrócę po 17 do dużo zdrobie ale możę uda mi sie rabatkę z żurawkami uprzatnoac bo tam kretowisko.
MID2006-Madziu dzisiaj odpoczywam i byłam w Mrówce ( sklep z wszystkim do domu takie drugie Nomi)
Moje zakupy dzisiaj:
dynia, ogórki, astry, portulaka, pietruszka, cukinia oraz skusiłam się na małe dekoracje do ogrodu. Mój ogród powiekszył sie o zajaczka i wiewiórkę
athshe-Agnieszko wiesz jako takiego pomieszania nie mam ale czasami znajdzie się kolotory zrębek na kamyczku nigdy odwrotnie. Lubie łączyć ze sobą kaniem, korę i zrąbki. Cieszę się że wpadłaś do mnie
koziorozec-Martusiu na rabacie rośnie żywotnik donica 9 jak sie nie mylę) i w przysżłości będą berberysy.
iwwa-Asiu żółte karłowe berberysy bardzo ładnie wygladają i tak ponieszać żółte, czerwone i zielone fajny efekt byłby. Może Ty doradzisz jakie niskie kwiatki ładnie pachną?
reniusia20-Renatko berberysy są mało wymadajace, posadzisz i rosną
, więc jestam na tak za Twój wybór 
Wszystkim życzę miłego wieczoru a od jutro dużo słoneczka i iście wiosennej pogody
Musze Wam powiedzieć ze dzisiaj ledno chodze. mięśnie tak mnie bolą że nawet przy siadaniu sie krzywie. Ale trzeba sie przyzwyczaić i pokonać ból bo jutro zaplanowałam kolejne prace. Fakt nie wiem czy jak wrócę po 17 do dużo zdrobie ale możę uda mi sie rabatkę z żurawkami uprzatnoac bo tam kretowisko.
MID2006-Madziu dzisiaj odpoczywam i byłam w Mrówce ( sklep z wszystkim do domu takie drugie Nomi)
Moje zakupy dzisiaj:
dynia, ogórki, astry, portulaka, pietruszka, cukinia oraz skusiłam się na małe dekoracje do ogrodu. Mój ogród powiekszył sie o zajaczka i wiewiórkę
athshe-Agnieszko wiesz jako takiego pomieszania nie mam ale czasami znajdzie się kolotory zrębek na kamyczku nigdy odwrotnie. Lubie łączyć ze sobą kaniem, korę i zrąbki. Cieszę się że wpadłaś do mnie
koziorozec-Martusiu na rabacie rośnie żywotnik donica 9 jak sie nie mylę) i w przysżłości będą berberysy.
iwwa-Asiu żółte karłowe berberysy bardzo ładnie wygladają i tak ponieszać żółte, czerwone i zielone fajny efekt byłby. Może Ty doradzisz jakie niskie kwiatki ładnie pachną?
reniusia20-Renatko berberysy są mało wymadajace, posadzisz i rosną
Wszystkim życzę miłego wieczoru a od jutro dużo słoneczka i iście wiosennej pogody
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Sylwuniu czyli pierwsze prace zrobione.Ja jutro zaczynam porządkować rabatki.Może jakieś foteczki nowych mieszkańców ogrodu.
-
Pashmina2006

Sylwuniu no to prędziutko pokaż tego zajączka i wiewióreczkę
. Zakupki pierwsza klasa
Ja jeszcze nie odkryłam roślin. Jakoś tak nie mogę się do tego przekonać. Tam na wsi takie ostre powietrze jeszcze..niby ciepło ale boję się o pąki np magnolii czy bzu czy wierzby. Róż oczywiście też.
- Sylwia85
- 1000p

Joasiu, Madziu mam troszkę utrudnione ruch ale czego się nie robi dla tak wspaniałych kobietek
Nowi mieszkańcy:
Pan zając i Pani wiewiórka.

Jeszcze nie wiem gdzie postawie ale nie mogłam sie oprzeć tzn z mamą nie mogłysmy
Nowi mieszkańcy:
Pan zając i Pani wiewiórka.

Jeszcze nie wiem gdzie postawie ale nie mogłam sie oprzeć tzn z mamą nie mogłysmy
- Sylwia85
- 1000p

Jeszcze napisze Wam że poczułam wiosnę i postanowiłam zmienic kolor. Teraz jestem blondynka
a druga wiadomość to taka że w tygodniu wstawię jeszcze zdjecia nowych mieszkańców troszkę innych od tych wstawionych wyżej. Ale więcej już nie napisze.
Zmykam spac bo juto do pracy a może jeszcze przed praca udałoby mi sie wpaść do carrefura.
Spokojnej nocki życże i wiosennych i kolorowych snów
, dobranoc
Zmykam spac bo juto do pracy a może jeszcze przed praca udałoby mi sie wpaść do carrefura.
Spokojnej nocki życże i wiosennych i kolorowych snów
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Sylko mięśnie nadwyrężone ,za dużo chciałaś na raz zrobić, ale my ogrodnicy tak mamy jak dopadniemy to chcemy wszystko od razu, świetne zakupy zrobiłaś ,lubię takie gadżety,
dobrej nocy,zregeneruj mięśnie
dobrej nocy,zregeneruj mięśnie
-
Pashmina2006

Sylwuniu dziękuję. Jakie one mają śliczne oczyska! Takie że aż się ich żal robi i trzeba je kupić. Ciekawa jestem gdzie je umieścisz. Wyglądają cuuudnie
Ja bym powiedziała że to Pani Zającowa i Pan Wiewór heheh . Hmmm ciekawa jestem jak wyglądasz w blond włoskach
Pewnie superowo . Czekam niecierpliwie na kolejne zdjęcia które masz wstawić w tygodniu. Ciekawość mnie zeżre, choć wiem że to pierwszy stopień do piekła
Dobrej nocy Sylwuniu.
- Magda30
- 500p

- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Sylwuś ja też bym takich lokatorów do ogrodu zameldowała fajne
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajni Ci nowi mieszkańcy ale ci najnowsi bardziej mnie ciekawią .Czy to będą kurki ???Miłej pracy Sylwuś
No widzisz potrzebna Ci gimnastyka ,to nie byłoby zakwasów 
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Oj nie dziwię się że nie mogłaś się uprzeć , że nie mogłyście się obie oprzeć.
Te ich spojrzenia , jak oczy kotka ze Shreka
Pozdrawiam !!!
Te ich spojrzenia , jak oczy kotka ze Shreka
Pozdrawiam !!!
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jakie fajne zwierzaczki Sylwuś, ja kupiłam kaczuszkę z małą kaczusią do oczka, jeszcze jakaś zielona żabcia by mi się przydała