nyna76 witaj

Aniu dawno m nie tu nie było

widzę , że nie tylko u mnie pojawiają się rośliny nie stąd nizowąt

ale takie niespodzianki to ja lubię . U ciebie tez widzę szał działkowy trwa , tak trzymać będzie co podziwiać wiosną
maika melduję , że pomidory zjedzone a szkoda jak dla mnie sezon pomidorowy mógłby trwać cały rok

. Hortensja w tym roku zakwitła odwdzięczyła się kwiatem za poprzedni nie udany rok .
iwwa Różą Eden jestem mile zaskoczona ładnie kwitła w tym roku chociaż niczym nie była dokarmiana a co do dalii to zależy jak pada światło przy robieniu zdjęć. Wczoraj robiłam zdjęcie chryzantemy i 2 zdjęcia a na każdym kwiat w innym kolorze
gracha ta dalia jest cała żółta i fakt kwiaty ma ogromne jeszcze kwitnie chociaż jej koleżanki poszły wczoraj na ścięcie
pestka ja też u ciebie bywam ale nie zawsze się wpiszę

piękne kolory masz chryzantem ja w tym roku dopiero zuroczyłam się tymi kwiatami
Wolusia ja też polubiłam dalie w tym roku dopiero nastawiałam się na mieczyki sadząc je na wiosnę ale w sumie nie zachwyciły mnie owszem kwiaty były ale ........
patusia336 takie powtarzanie to ja bardzo lubię

proszę częściej
ewka17 w przyszłym roku nastawiam sie na większą ilość dalii, wiem , że to problem jeżeli chodzi o przechowywanie ale mam radość z tego jak witną .
Vamila dziękuję za wizytę i miłe słowo

jak również bywam u ciebie . A jakie nasiona bedziesz wysiewać dalii?
MariaWy tak kwiaty ładne tylko tak jak pisze problem z ich przechowywaniem ale co się nie robi dla ......
Wczoraj byłam na działce już jesień liście lecą z drzew

dobrze chociaż , że słonko świeciło to nawet nie odczułam tej jesieni na plecach

skopałam warzywnik no i niestety wykopałam dalie które już nie kwitły tlko ta jedna tak się do mnie uśmiechała , że nie miałam sumienia jej ruszyć
I moja jedyna chryzantema ale na przyszły rok już sobie upatrzyłam u e-babci i chciałabym zamówić