Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Post »

Madziu piękne te sielskie wiejskie widoczki z wierzbami, a i te ogrodowe też śliczne, moje hiacynty jeszcze w pąkach choć pewnie jeszcze ze dwa dni i też rozkwitną.
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Madzia,ale smakołyki ;:oj Fajnie wyszłaś na zdjęciach ,a na jednym masz wzrok bazyliszka :;230 ;:168
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No jak to gotowanie nie dla Ciebie, jak nagrody za nie zdobywasz? ;:224

A wierzby widzę że mimo strachu, jednak ładnie odbiły? :wink:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Madziu, moja twalina jarzębolistna na diałeczce ma mnówsto odrostów, to krzew ekspansywny na duże tereny, wsadzić Tobie do doniczek???
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga, bardzo dziękuje za komplementy :oops: ;:196

Agunia, moje mięśnie ledwie ledwie, ale mam wspaniałą panią od masażu i jeżdżę do niej regularnie. Teraz po pierwszym mega wysiłku też byłam i od razu rozmasowała zakwasy, teraz już mięśnie pleców nie bolą a tylko w nadgarstkach i kciuku mam stan zapalny :wink: Ale na to tez mam sposób- rehabilitacja 10 dni i można dalej tyrać :lol:

Iguś, dlatego wolałam uprzedzić, żeby się najeść przed oglądaniem :wink: Bardzo chętnie przyjmę tawlinę w każdej ilości ;:108 W zeszłym roku posadziłam dwa krzaki i pięknie się rozrastają. Jestem chyba jedyną osobą, którą jej ekspansywność cieszy :lol: Mam odmianę 'sem', teoretycznie dorasta do 1 m wysokości, myślę, że ładnie wyglądałaby z brzozami, jak myślisz?

Madzia, było czytać ostrzeżenie :wink: Koty cały dzień na zewnątrz grzeją tyłki w promieniach słońca. Dwa wychodzą "na miasto" a dwa siedzą na tarasie, blisko miski :lol:

Kasiu, ciesze się, że jesteś i dziękuje za miłe słowa :D

Aniu, dieta nie zając a Ty kochana nareszcie wrociłaś :wit

Iwonka moje niektóre hiacynty jeszcze też w pączkach, czekam na rozkwit. I kolejne żonkile szykują się do startu ;:138 Cieszę się, że podobają się Tobie moje klimaty :D

Lucy, faktycznie jakieś takie niektóre zdjęcia zniekształcone :roll: Ale wzrok przy jedzeniu, sama rozumiesz, tu nie ma sentymentów, kiedy takie pyszności w zasięgu widelca :twisted:

Pat, te szynki to "pichcę" z racji kultywowania tradycyjnych metod wytwarzania i lubię je robić, ale obiady i inne takie to masakra jakaś dla mnie niestety. Ja za leniwa jestem na gotowanie :oops: Wierzby na fotkach to te, które zostały w zeszłym roku ogłowione i tak długo jak widać odrastają... tegoroczne są łyse niestety.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45

Post »

u mnie jutro m bedzie wedził szyneczki i boczek mniam wreszcie swoje dawno nie było u nas swojskich szyneczek a w skojcu obok domu kilkadziesiat swinek hi hi
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Madziu, moje twlina to też sem, posadziłam na ogrodzie, a jak zobaczyłam odrosty wyleciała na dziełeczkę. :roll: Z przyjmnością odkopię kilka doniczek dla Ciebie. ;:173
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Marzenka szynki z wędzarni lubię bardzo, poza tym świniny nie jadam raczej :D

Iguś, świetnie :tan Jak już powstanie zagajnik brzozowy to tam je posadzę :wink:

Zamówione jakieś 7 tygodni temu donice drewniane na taras nie przyjadą jednak wcale ;:223 Na cito szukam nowego dostawcy, bo różyczki biedne zadołowane, cebulki w workach, ziemia na kupce, pelargonie pewnie lada chwila dotrą... tylko donic brak :roll:
Okazuje się, że obietnice cotygodniowych dostaw były zwykłym kłamstwem, ponieważ producentowi skończył się materiał do wyrobu łuków w pergoli. Ot, cała tajemnica. Sama sprawdziłam u źródła jednym telefonem o co chodzi. Wystarczyło powiedzieć szczerze, jak wygląda sytuacja a nie kłamać, że już "za tydzień" na pewno będą. I tak tych "zatygodni" już kilka minęło a ja z gołym tarasem zostałam :?
Na szczęście już po południu jadę do innego źródła i tak mam nadzieje na weekend zamówić 5 donic z kratką, które ustawię wzdłuż tarasu od strony zachodniej, realizując tym samym mój plan :D

No! Się wywnętrzyłam i od razu mi lepiej :lol:

Buziaki słoneczne przesyłam wszystkim i do napisania :wit
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kurka wodna i Ciebie nie ominęła przykra niespodzianka ;:163 Nerwa można złapać. Madziu, a szukałaś na all? Nie kojarzę jakie to miały być donice, wiem tylko, że drewniane. Jak mi przypomnisz, to może coś pomogę
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

No można się naprawdę wkurzyć! Co za niesolidność i w dodatku lawirowanie zamiast wyłożenia prawdy na stół :evil:
Madziu, mam nadzieję, że jakoś wyprostujesz tę sytuację i donice się pojawią...
Ściskam ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nie znoszę takie odwlekania i nie mówienia całej prawy. Gdybyś wiedziała że faktycznie w ogóle ich nie będzie dawno byś szukała nowego solidnego dostawcy. Mam nadzieję że mimo wszystkich przeciwności skrzynie się pojawią i będą cieszyć Wasz i nasze oczy cały sezon ;:168
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Ot i cała mentalność fachowców, byle złapać klienta a martwić będziem się później :evil:
Ale za to wiosenne kwiaty masz piękne i okolica urocza ;:138 Zaczyna się robić kolorowo i tego się trzymajmy.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Skąd ja to znam :?
Powodzenia w tym 2 miejscu! I obyś znalazła śliczne i w lepszej cenie na złość temu pierwszemu :evil:

pozdrawiam zasmarkana :cry:

ps. przy moim tonażu określenie dieta nie zająć niestety nie jest dobrym określeniem ;)
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Jesteście kochane, że łączycie się ze mną w nerwach na takie sytuacje jak ta ;:196 Myślę, że załatwiłam kolejne źródło. Kupiłabym na all, ale cena transportu jest taka, że od razu odechciało mi się donic :wink:

Chciałam porobić fotki kwitnących kolorów przed domem, ale ziiimno jest i wieje. W związku z tym przesyłam wieczorne pozdrowienia spod kocyka i dwóch kotów na kolanach :wit
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Madzia jestem pewna,że załatwisz donice z innego źródła i to o niebo lepsze od poprzednich ;:333 U mnie też wieje :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”