Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
- IWONA1311
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II
Madziu piękne te sielskie wiejskie widoczki z wierzbami, a i te ogrodowe też śliczne, moje hiacynty jeszcze w pąkach choć pewnie jeszcze ze dwa dni i też rozkwitną.
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Madzia,ale smakołyki
Fajnie wyszłaś na zdjęciach ,a na jednym masz wzrok bazyliszka

- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No jak to gotowanie nie dla Ciebie, jak nagrody za nie zdobywasz?
A wierzby widzę że mimo strachu, jednak ładnie odbiły?
A wierzby widzę że mimo strachu, jednak ładnie odbiły?
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Madziu, moja twalina jarzębolistna na diałeczce ma mnówsto odrostów, to krzew ekspansywny na duże tereny, wsadzić Tobie do doniczek???
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, bardzo dziękuje za komplementy
Agunia, moje mięśnie ledwie ledwie, ale mam wspaniałą panią od masażu i jeżdżę do niej regularnie. Teraz po pierwszym mega wysiłku też byłam i od razu rozmasowała zakwasy, teraz już mięśnie pleców nie bolą a tylko w nadgarstkach i kciuku mam stan zapalny
Ale na to tez mam sposób- rehabilitacja 10 dni i można dalej tyrać
Iguś, dlatego wolałam uprzedzić, żeby się najeść przed oglądaniem
Bardzo chętnie przyjmę tawlinę w każdej ilości
W zeszłym roku posadziłam dwa krzaki i pięknie się rozrastają. Jestem chyba jedyną osobą, którą jej ekspansywność cieszy
Mam odmianę 'sem', teoretycznie dorasta do 1 m wysokości, myślę, że ładnie wyglądałaby z brzozami, jak myślisz?
Madzia, było czytać ostrzeżenie
Koty cały dzień na zewnątrz grzeją tyłki w promieniach słońca. Dwa wychodzą "na miasto" a dwa siedzą na tarasie, blisko miski
Kasiu, ciesze się, że jesteś i dziękuje za miłe słowa
Aniu, dieta nie zając a Ty kochana nareszcie wrociłaś
Iwonka moje niektóre hiacynty jeszcze też w pączkach, czekam na rozkwit. I kolejne żonkile szykują się do startu
Cieszę się, że podobają się Tobie moje klimaty
Lucy, faktycznie jakieś takie niektóre zdjęcia zniekształcone
Ale wzrok przy jedzeniu, sama rozumiesz, tu nie ma sentymentów, kiedy takie pyszności w zasięgu widelca
Pat, te szynki to "pichcę" z racji kultywowania tradycyjnych metod wytwarzania i lubię je robić, ale obiady i inne takie to masakra jakaś dla mnie niestety. Ja za leniwa jestem na gotowanie
Wierzby na fotkach to te, które zostały w zeszłym roku ogłowione i tak długo jak widać odrastają... tegoroczne są łyse niestety.
Agunia, moje mięśnie ledwie ledwie, ale mam wspaniałą panią od masażu i jeżdżę do niej regularnie. Teraz po pierwszym mega wysiłku też byłam i od razu rozmasowała zakwasy, teraz już mięśnie pleców nie bolą a tylko w nadgarstkach i kciuku mam stan zapalny
Iguś, dlatego wolałam uprzedzić, żeby się najeść przed oglądaniem
Madzia, było czytać ostrzeżenie
Kasiu, ciesze się, że jesteś i dziękuje za miłe słowa
Aniu, dieta nie zając a Ty kochana nareszcie wrociłaś
Iwonka moje niektóre hiacynty jeszcze też w pączkach, czekam na rozkwit. I kolejne żonkile szykują się do startu
Lucy, faktycznie jakieś takie niektóre zdjęcia zniekształcone
Pat, te szynki to "pichcę" z racji kultywowania tradycyjnych metod wytwarzania i lubię je robić, ale obiady i inne takie to masakra jakaś dla mnie niestety. Ja za leniwa jestem na gotowanie
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
u mnie jutro m bedzie wedził szyneczki i boczek mniam wreszcie swoje dawno nie było u nas swojskich szyneczek a w skojcu obok domu kilkadziesiat swinek hi hi
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Madziu, moje twlina to też sem, posadziłam na ogrodzie, a jak zobaczyłam odrosty wyleciała na dziełeczkę.
Z przyjmnością odkopię kilka doniczek dla Ciebie. 
- variegata
- 1000p

Marzenka szynki z wędzarni lubię bardzo, poza tym świniny nie jadam raczej
Iguś, świetnie
Jak już powstanie zagajnik brzozowy to tam je posadzę
Zamówione jakieś 7 tygodni temu donice drewniane na taras nie przyjadą jednak wcale
Na cito szukam nowego dostawcy, bo różyczki biedne zadołowane, cebulki w workach, ziemia na kupce, pelargonie pewnie lada chwila dotrą... tylko donic brak
Okazuje się, że obietnice cotygodniowych dostaw były zwykłym kłamstwem, ponieważ producentowi skończył się materiał do wyrobu łuków w pergoli. Ot, cała tajemnica. Sama sprawdziłam u źródła jednym telefonem o co chodzi. Wystarczyło powiedzieć szczerze, jak wygląda sytuacja a nie kłamać, że już "za tydzień" na pewno będą. I tak tych "zatygodni" już kilka minęło a ja z gołym tarasem zostałam
Na szczęście już po południu jadę do innego źródła i tak mam nadzieje na weekend zamówić 5 donic z kratką, które ustawię wzdłuż tarasu od strony zachodniej, realizując tym samym mój plan
No! Się wywnętrzyłam i od razu mi lepiej
Buziaki słoneczne przesyłam wszystkim i do napisania
Iguś, świetnie
Zamówione jakieś 7 tygodni temu donice drewniane na taras nie przyjadą jednak wcale
Okazuje się, że obietnice cotygodniowych dostaw były zwykłym kłamstwem, ponieważ producentowi skończył się materiał do wyrobu łuków w pergoli. Ot, cała tajemnica. Sama sprawdziłam u źródła jednym telefonem o co chodzi. Wystarczyło powiedzieć szczerze, jak wygląda sytuacja a nie kłamać, że już "za tydzień" na pewno będą. I tak tych "zatygodni" już kilka minęło a ja z gołym tarasem zostałam
Na szczęście już po południu jadę do innego źródła i tak mam nadzieje na weekend zamówić 5 donic z kratką, które ustawię wzdłuż tarasu od strony zachodniej, realizując tym samym mój plan
No! Się wywnętrzyłam i od razu mi lepiej
Buziaki słoneczne przesyłam wszystkim i do napisania
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kurka wodna i Ciebie nie ominęła przykra niespodzianka
Nerwa można złapać. Madziu, a szukałaś na all? Nie kojarzę jakie to miały być donice, wiem tylko, że drewniane. Jak mi przypomnisz, to może coś pomogę
No można się naprawdę wkurzyć! Co za niesolidność i w dodatku lawirowanie zamiast wyłożenia prawdy na stół
Madziu, mam nadzieję, że jakoś wyprostujesz tę sytuację i donice się pojawią...
Ściskam
Madziu, mam nadzieję, że jakoś wyprostujesz tę sytuację i donice się pojawią...
Ściskam
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nie znoszę takie odwlekania i nie mówienia całej prawy. Gdybyś wiedziała że faktycznie w ogóle ich nie będzie dawno byś szukała nowego solidnego dostawcy. Mam nadzieję że mimo wszystkich przeciwności skrzynie się pojawią i będą cieszyć Wasz i nasze oczy cały sezon 
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Ot i cała mentalność fachowców, byle złapać klienta a martwić będziem się później
Ale za to wiosenne kwiaty masz piękne i okolica urocza
Zaczyna się robić kolorowo i tego się trzymajmy.
Ale za to wiosenne kwiaty masz piękne i okolica urocza
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Skąd ja to znam
Powodzenia w tym 2 miejscu! I obyś znalazła śliczne i w lepszej cenie na złość temu pierwszemu
pozdrawiam zasmarkana
ps. przy moim tonażu określenie dieta nie zająć niestety nie jest dobrym określeniem ;)
Powodzenia w tym 2 miejscu! I obyś znalazła śliczne i w lepszej cenie na złość temu pierwszemu
pozdrawiam zasmarkana
ps. przy moim tonażu określenie dieta nie zająć niestety nie jest dobrym określeniem ;)
- variegata
- 1000p

Jesteście kochane, że łączycie się ze mną w nerwach na takie sytuacje jak ta
Myślę, że załatwiłam kolejne źródło. Kupiłabym na all, ale cena transportu jest taka, że od razu odechciało mi się donic
Chciałam porobić fotki kwitnących kolorów przed domem, ale ziiimno jest i wieje. W związku z tym przesyłam wieczorne pozdrowienia spod kocyka i dwóch kotów na kolanach
Chciałam porobić fotki kwitnących kolorów przed domem, ale ziiimno jest i wieje. W związku z tym przesyłam wieczorne pozdrowienia spod kocyka i dwóch kotów na kolanach
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Madzia jestem pewna,że załatwisz donice z innego źródła i to o niebo lepsze od poprzednich
U mnie też wieje