Ania Zuzia i Chłopaki
Re: Ania Zuzia i Chłopaki
A co Wy tak dzisiaj z tymi językami
poczekajcie, jak moderator zauważy i swojego użyje, to nam się odbeknie 
- przemo1669
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu ty lepiej nie kracz...
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Oj nie mogę!!! Ale się uśmiałam i monitor aż oplułam.

- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Aniu
trochę spóźniona ....ale też ...zrywałam boki .... a raczej swoje lędźwie
Niekontrolowane ,impulsywne reakcje szkodzą skuteczności leczenia...
Pozdrawiam i proszę o więcej rozbrajających tekstów 
Pozdrawiam i proszę o więcej rozbrajających tekstów "Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Ania jestem tak zapowietrzony
że po dwóch dniach ledwo doszedłem do siebie po czteropaku
- jak sobie wyobrażę tego gościa z kiblem to

- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Szkoła - właśnie wróciłam
Cieszę się, że się kawał podobał.
Obejrzałam filmik, który poleciła mi Małgosia
wysłałam go jednej pani doktor i dostałam ten kawał jako odpowiedź. Nie wiem, czy już oglądaliście, ale jeśli nie to polecam:
http://www.joemonster.org/filmy/20999/C ... gu_kobiety
___________________________________________________________________________________
Poza tym dziś jest przesunięcie czasu to się wyspię. Tyle, ze spadł snieg, ja mam letnie opony i muszę wcześniej wyjechać. Muszę jeszcze coś przeczytać, więc dobrej nocy
Cieszę się, że się kawał podobał.
Obejrzałam filmik, który poleciła mi Małgosia
http://www.joemonster.org/filmy/20999/C ... gu_kobiety
___________________________________________________________________________________
Poza tym dziś jest przesunięcie czasu to się wyspię. Tyle, ze spadł snieg, ja mam letnie opony i muszę wcześniej wyjechać. Muszę jeszcze coś przeczytać, więc dobrej nocy
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Aniu filmik na medal, a jaki prawdziwy. Śpij dobrze 
- Dorota71

- Kontakt:
Oj jaki prawdziwy ten filmik. 
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
A ja bardzo lubię swoje Pudełko Nicości. 
- wielkakulka

Wróciłam. zajęcia miałam do 19.45, potem droga do domu. Wczoraj była u nas zamieć na drodze, dzis stopiło się i nieco zamarzło, ale widoczność dobra, nawet nieźle sie jechało. . . Idę do łózeczka, mój mózg chce spać, bo mi się kabelki przepalą. Jutro wszystkim odpiszę i opowiem o zabawnej pani dr z która mamy wykłady - nowy przedmiot, babka genialna.
- Dorota71

- Kontakt:
Ej już jest jutro, czekam na opowieść. 
- wielkakulka

Oto opowieść: na zajęcia przyszła sobie Pani i zaczęła mówic bez akcentowania, szybko, wszystko jednakowym głosem jakby czytała wiadomosci, bez emocji. Dodam jeszcze że mówi dość specyficznie - zwraca się go grupy w 2 osobie liczby pojedynczej. Mówi Ty w całym wykładzie - na kogo nie popatrzy, ten juz mysli, ze do niego:
powiem ci jak sie nazywam i co tu robie. No wiec nazywam się (załóżmy) Małgorzata Kowalska, ciocia Gosia mi mów...nie mówiły Ci starsze lata, że jestem ciocia - nie? Ale na pewno mówiły o mojej marynarce (taka kocykowata, wielka czarno -prawie biała krata, krój powojenny) - nie mówili? Zawsze mówią, bo mam ją juz 50 lat, ale co mam zrobic, jak się nie chce zniszczyc, dobrej przeciez nie wyrzuce.
No to zaczynajac - oj co tak krzywo siedzisz...no teraz to sie nie poprawiej, na to juz za pózno...kiedyś to dziewczynki były grzeczne i prosto siedziały, rączki oparte o stolik, plecy proste. Grzeczne dziewczynki nózki razem....te nie grzeczne też zeby im macica nie wypadła. (wszyscy śmieją się głosno i do łez) Czego ryczysz jak do Ciebie mówie, słychaj dalej i nie przerywaj mi. A ty przestań gadać, bo karabin wezmę, albo granatem rzuce, no więc na zajecia nie trzeba chodzic ...ale wtedy nie zdasz, a jak chcesz zdać, to wypadałoby chodzic.....
Kobieta wszystko mówi jednym tonem i tak samo szybko. W wykładzie co drugie zdanie robi wstawki, po których płaczesz ze smiechu a ona jak tresć wykładu mówi "co tak ryczysz" i dalej wykład - jakby stanowiło to integralną część wykładu. Babka bombowa.
Któras nie słuchała i sie nie smiała - babka do niej: co nie podoba ci sie, moge powazniej, ale czy zrozumiesz: jan Kowalski załatwił potrzebe fizjologiczna i wydalił płyny w tekstylia - a moze wolisz Jasiek sie zsikał - jak mam do ciebie mówić - kiedy szybciej zrozumiesz....Mam z tobą tylko 10 godzin...
- na co ja wołam napisze podanie o kolejne 10 godzin
- doktorka na to Anka .... (dyrektor uczelni) nie zgodzi sie, liczy grosz i nie ma na wiecej....
kochana babka, ja chce wiecej takich

powiem ci jak sie nazywam i co tu robie. No wiec nazywam się (załóżmy) Małgorzata Kowalska, ciocia Gosia mi mów...nie mówiły Ci starsze lata, że jestem ciocia - nie? Ale na pewno mówiły o mojej marynarce (taka kocykowata, wielka czarno -prawie biała krata, krój powojenny) - nie mówili? Zawsze mówią, bo mam ją juz 50 lat, ale co mam zrobic, jak się nie chce zniszczyc, dobrej przeciez nie wyrzuce.
No to zaczynajac - oj co tak krzywo siedzisz...no teraz to sie nie poprawiej, na to juz za pózno...kiedyś to dziewczynki były grzeczne i prosto siedziały, rączki oparte o stolik, plecy proste. Grzeczne dziewczynki nózki razem....te nie grzeczne też zeby im macica nie wypadła. (wszyscy śmieją się głosno i do łez) Czego ryczysz jak do Ciebie mówie, słychaj dalej i nie przerywaj mi. A ty przestań gadać, bo karabin wezmę, albo granatem rzuce, no więc na zajecia nie trzeba chodzic ...ale wtedy nie zdasz, a jak chcesz zdać, to wypadałoby chodzic.....
Kobieta wszystko mówi jednym tonem i tak samo szybko. W wykładzie co drugie zdanie robi wstawki, po których płaczesz ze smiechu a ona jak tresć wykładu mówi "co tak ryczysz" i dalej wykład - jakby stanowiło to integralną część wykładu. Babka bombowa.
Któras nie słuchała i sie nie smiała - babka do niej: co nie podoba ci sie, moge powazniej, ale czy zrozumiesz: jan Kowalski załatwił potrzebe fizjologiczna i wydalił płyny w tekstylia - a moze wolisz Jasiek sie zsikał - jak mam do ciebie mówić - kiedy szybciej zrozumiesz....Mam z tobą tylko 10 godzin...
- na co ja wołam napisze podanie o kolejne 10 godzin
- doktorka na to Anka .... (dyrektor uczelni) nie zgodzi sie, liczy grosz i nie ma na wiecej....
kochana babka, ja chce wiecej takich
- Dorota71

- Kontakt:
Oj to takich psorek więcej Ci życzę. Fajna jakaś babka musi być. 
- wielkakulka

Bombowa, rewelacyjna, super, ... no nie wiem jak to ująć - jakby wiecej takich ludzi było, to zycie byłoby piekne. Wnioskuje o podwyżkę dla niej.